Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική υπερηφάνεια για τον Αλέξη Τσίπρα, τους Υπουργούς του και τους κομπάρσους επιχειρηματίες σήμερα στη Βόρεια Μακεδονία και τους Μακεδόνες της. Το γόρδιο δεσμό που επί δεκαετίες από την εποχή του “σιδηρούν παραπετάσματος” Έλληνες Πρωθυπουργοί αδυνατούσαν να
λύσουν για το “καλό” της Ελλάδας, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αγνοώντας επιδεικτικά την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και στιγματίζοντας όλους ως εθνικιστές έκοψε αδίστακτα με την υπογραφή Κοτζιά.

Σύντομα η Πρεσβεία των σύγχρονων Μακεδόνων με τη βούλα και την ιστορική σημασία του Έλληνα Πρωθυπουργού θα ανοίξει στην Αθήνα ώστε οι Έλληνες, ζώντες και αγέννητοι, να μελετούν τη σύγχρονη μακεδονική γλώσσα και τον πολιτισμό εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν λόγια για την εθνική ντροπή των συνοδοιπόρων του Αλέξη Τσίπρα που ξεπούλησε την ιστορία αιώνων έναντι πολιτικών ανταλλαγμάτων διατήρησης στην εξουσία και το πολιτικό προσκήνιο και μετά τις επερχόμενες εκλογές.

Για αυτούς που μεγάλωσαν στην αναρχία και την κατάληψη της εξουσίας η δημιουργία οικονομικών ζωνών ειδικών συνθηκών εργασίας και διακίνησης προϊόντων εντός ελληνικού ή μακεδονικού εδάφους είναι κατανοητή ως αυτοσκοπός. Μέσα σε μία διεθνή σχέση ανεξέλεγκτης μετακίνησης ανθρώπων και ιδεών γαλουχήθηκαν και από τα ανεξέλεγκτα κέρδη της ζουν εις βάρος του ελληνικού λαού.

Για αυτούς όμως που μέσα σε μία νύχτα βάφτισαν τον Έλληνα Αξιωματικό Παύλο Μελά εθνικιστή, χειροκροτώντας κιόλας, μόνο θλίψη και ντροπή τους αξίζει. Μέγας Αλέξανδρος, Παύλος Μελάς και χιλιάδες άλλοι που ακολουθούν θα είναι πάντα Έλληνες Μακεδόνες, χωρίς καμία ανάγκη για Πρεσβεία σύγχρονων, χωρίς ανάγκη για αργύρια εφήμερης πολιτικής ζωής.

Λ.ΚΑΛ.




https://thedayaftergr.blogspot.com/

loading...