Προσοχή κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα το πιο ανθελληνικό-αντιχριστιανικό βιβλίο ιστορίας όλων των εποχών

Το μισος των Γερμανων, καθως και ολων των αλλων δυτικων νεοταξιτων, και οχι μονον σχετικα με την παγκοσμια Ελληνικη-Χριστιανικη Ρωμαικη αυτοκρατορια ειναι γνωστο εδω και πολλους αιωνες. 

Φυσικα στο στοχαστρο βρεθηκε πρωτα απο ολους ο κορυφαιος αυτοκρατορας της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας. (1)  

O Paul Stephenson εγραψε ένα ακομη επικινδυνο εμμετικο ανθελληνικο βιβλιο ως “historian profesor”.  
Tο καταπτυστο βιβλιο με τιτλο ” the legend of Basil bulgar-slayer”,αποτελει την μεγαλυτερη προσβολή, ολων των εποχων εις βαρος του Ελληνικου εθνους. (1)  

Στο βιβλιο αυτό, ο “φωτισμένος” νεοταξιτης καθηγητης μας γραφει ότι ο Βασιλειος ο Β δεν ηταν μεγαλος Βασιλιας, και οτι δεν κατεκτησε ποτε την Βουλγαρια.   
Ολα αυτά τα αναφερει στο βιβλιο ο P. Stephenson τα σκεφτηκαν μετεπειτα οι Κομνηνοι για δυο λογους.

Ο πρωτος ηταν ότι εχαναν τον ελεγχο στα Βαλκανια.
Ο δευτερος λογος ηταν ότι οι Κομνηνοι βρεθηκαν στον θρονο της Κωνσταντινουπόλεως με την υποστηριξη της Ελληνικης στρατιωτικης αριστοκρατιας από την Μ. Ασια, για αυτο ηθελαν να καλυψουν την επανασταση των προγονων τους εναντιον του Βασιλειου του β.

Αυτη ηταν η αιτια για να δημιουργησουν τον θρυλο του Βουλγαροκτονου, ωστε να σκεπασουν της επαναστατικες δραστηριότητες των προγονων τους. (2)

Δυστυχως το πολυ επικινδυνο και ανθελληνικ

ό αυτο βιβλιο



 το μετεφρασαν οι νεοταξιτες και κυκλοφορει στην Ελλαδα, μεταξυ πολλων αλλων χωρων. 

Τετοιες ανοησιες, τέτοιες ασυναρτησίες δεν εγραψαν ουτε δυο από τους μεγαλύτερους κλασικους ανθέλληνες ιστορικους ο Εντουαρντ Γκιμπον, με τον Φαλεμραυερ. 
Το σκεπτικο Paul Stephenson είναι εντελως αστειο.

Δεν υπαρχει αμφιβολια ότι είναι ένα ακομη ανθελληνικο κατασκευασμα των εωσφοριστών της “νεας”ταξης πραγματων. 
Στο σημειο αυτό λοιπον να θεσω το ερωτημα εαν ηταν μυθος τα επιτευγματα του Βασιλειου του β, γιατι όταν εισηλθαν οι σατανιστες Γερμανοι στην Βασιλευουσα το 1204 μ.Χ., πηγαν με τοσο μισος, ανοιξαν τον ταφο του βασιλειου του β, εβγαλαν τον σκελετο του τον τοποθετησαν σε ένα δεντρο, ενω του εβαλαν μια φλογερα στο στομα. 

Αυτην ηταν μια πραξη που δεν εκαναν σε κανεναν άλλο νεκρο αυτοκρατορα. 

Γιατι λοιπον ειχαν τοσο μενος για αυτόν τον “ασημαντο” Ελληνα αυτοκρατορα ;

Η πραξη τους αυτη μας δειχνει ξεκάθαρα, την αγωνια τους και τον φοβο που ειχαν οι γερμανοι, οσο ζουσε ο Βασιλειος, καθως κατα γενικη παραδοχη, ηταν ο κορυφαιος Ελληνας βασιλιας μαζι με τον Ηρακλειο. 

Όλα αυτά τα εκαναν οι γερμανοι, διοτι βρεθηκαν μια ανασα από το να εχουν ακριβως την ιδια τυχη με αυτη των Βουλγαρων, και να μας επιτεθουν ξανα ως εθνος μετα από 900 χρονια, όπως εκαναν οι Βουλγαροι στους Βαλκανικούς πολεμους.

Το ιδιο θα γινοταν και με τους Γερμανους, καθως θα ειχαν εξασθενησει ως στρατιωτικη δυναμη για 900 χρονια η και περισσοτερο, χωρις να είναι σε θεση να κατακτησουν την Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια.  


Ιδου λοιπον η πραγματικη αιτια για την οποια ξεσπασαν με τοσο μενος στον ταφο του Βασιλειου

Βεβαια στο σημειο αυτό να αναφερω ,ότι ολες οι αυτοκρατοριες εχουν ακμη και παρακμη. 
Για αυτό θα ηταν αδυνατον να υπηρχε αιωνιος η Ελληνικη-Ρωμαικηαυτοκρατορια.

Ομως εάν δεν πεθαινε ο Βασιλειος και κατακτουσε τους Γερμανους, η τυχη της αυτοκρατοριας, και ολοκληρου του Ελληνισμού μεχρι και της ημερες μας θα ηταν παρα πολύ διαφορετικη. 


Μεταξυ πολλων αλλων δεν θα είχαμε γνωρισει ουτε την Οθωμανικη κατοχη των 400 και περισσοτερο.

Με τον θανατο, του κορυφαιου Ελληνα, οι γερμανοι πηραν ανασα ζωης, για αυτό εδρασαν αμεσως.


Οι εωσφοριστες, επετυχαν μολις σε 75 χρονια, να κανουν την πρωτη σταυροφορια, και σε 179 χρονια από τον θανατο του Bασιλειου, επετυχαν να κατακτησουν ολοκληρη την Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια. 

Τον πιο καθοριστικο ρολο σε αυτο επαιξε ο θανατος του κορυφαιου Ελληνα ολων των εποχων του Βασιλειου του β, ο οποιος ηταν ετοιμος να παει στην υπο γερμανικη κατοχη Ιταλια (ειχε ηδη στειλει στρατιωτικη προπομπη με τον Ορεστη), και να ματαιωσει τα σχεδια των Γερμανων. 

Δυστυχως τοτε τον προλαβε ο θανατος. 

Τον αυτοκρατορα Βασιλειο καθυστερησαν, οι Βουλγαροι, με τους Αραβες σε μακροχρονιους πολεμους, καθως και ο τρομερος εμφυλιος. 

Ηταν αδυνατον ο Βασιλειας να πολεμα ταυτόχρονα σε τρια μετωπα, καθως ειχε ηδη 2 παραλληλα μετωπα τους Αραβες και τους Βουλγαρους. 

Εντούτοις επειδή ηξερε της προθεσεις των Γερμανων, να διοργανωσουν της εωσφορικες σταυροφοριες, για αυτό αρχικα προσπαθησε, να κερδισει χρονο μεσω διπλωματικων ενεργειων ώστε να κλεισει νικηφορα, όπως τελικα εκανε τα αλλα δυο πολεμικα μετωπα, με αραβες και Βουλγαρους. 

Αμεσως μετα θα ξεκινουσε (όπως και εκανε), να παει στην Ιταλια για τους Γερμανους. 

Δυστυχως επαναλαμβάνω την ωρα που ξεκινουσε
, για την Ιταλια πεθανε. 

Οι Γερμανοι που καθοταν με κομμενη την ανασα, μολις πεθανε ο Βασιλειος εδρασαν ταχύτατα.

ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ STEPHENSON 


Για την ιστορικη εποχη που αναφερεται ο Paul Stephenson, βασιλιας ηταν ο Αλεξιος ο Α Κομνηνος, ο οποιος ανεβηκε στον θρονο το 1081 μ.Χ., δηλαδή 56 χρονια μετα τον θανατο του Βασιλειου β. 

Αυτο σημαινει ότι υπηρχαν ακομη Βουλγαροι 
που ηταν εν ζωη, και ότι την εποχη του Βασιλειου του β ηταν νεοι, ειτε ηταν πολύ μικρα παιδια. 

Απο την στιγμη λοιπον που ολες οι ενεργειες του Βασιλειου του β ηταν “κατασκευασμένες” από τους Κομνηνούς, οι Βουλγαροι θα ηταν ακομη πιο επιθετικοι εναντιων των Ελλήνων. 
Ολα αυτά διοτι η εν ζωη τοτε νεαροι Βουλγαροι, θα ενημερωναν τους αλλους, ότι δεν τους κερδισε ποτε ο Βασιλειος. 

Το αποτελεσμα θα ηταν να συνεχιζονται με πολύ μεγαλυτερη ενταση οι φοβεροι πολεμοι εναντια στους Ελληνες. 

Είναι απολυτα σιγουρο ότι εξαιτιας αυτου του μυθου που “εφτιαξαν” οι Κομνηνοι, για τον Βασιλειο, οι Βουλγαροι θα ηταν ακομη πιο επιθετικοι εναντιον της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Αντίθετος ιστορικα αποδεδειγμενο οι Βουλγαροι δεν μας επιτεθηκαν καθολου την εποχη των Κομνηνών. 


Οι Βουλγαροι επαθαν φοβερη συντριβη από τον Βασιλειο τον β, για αυτό μας επιτεθηκαν ξανα κατα τους Βαλκανικούς πολεμους. 

Σχεδόν 900 χρονια μετα τον θανατο του Βασιλειου μας εκαναν ξανα πολεμο το Βουλγαρικο εθνος.

Πως λοιπον σταματησε η επι τοσων αιωνων επιθετικοτητα των Βουλγαρων εναντια στην Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια ; 

Επι παρα πολλους αιωνες, οι Βουλγαροι, ηταν ενας από τους λαους, που πολεμουσε και κατεστρεφε το Ελληνικο Εθνος.

Δεν σταματουσαν επ ουδενι, της σφαγες, τις κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους, το σκλαβωμα γυναικων, εις βαρος των Ελλήνων. 


Πως λοιπον σταματησαν αμεσως όλα αυτά την εποχη του Βασιλειου του β και μετεπειτα, μηπως ξερει να μας πει ο “ιστορικος” Paul Stephenson. 

Για να δειτε ποσο ασχημα ηταν τα πραγματα η Ελληνικη (Ρωμαικη) αυτοκρατορια πληρωνε φορο υποτελειας στους Βουλγαρους, για να τους σταματησουν (οσο γινοταν), από το να κανουν επιδρομες και πολεμους εις βαρος των Ελλήνων. 

Τον φορο τον πληρωναν, οι προγονοι, διοτι οι εχθροι ηταν αμέτρητοι, και πολλα τα μετωπα,για αυτό δεν μπορουσαν σε ολες της εποχές, να αντιμετωπιζουν ταυτόχρονα, ολους τους εχθρούς. 

Την εποχη που ηταν Βασιλιας ο Ελληνας Αγιος, ο Νικηφόρος ο Β Φωκας, οι βουλγαροι, αυτο το Τουρκικο παρακλαδι ειχε το θρασος, να στειλουν πρεσβευτες στον Αγιο. 

Οι Βουλγαροι πρεσβευτες ζητασαν να πληρωσει ο Νικηφόρος ο β Φωκας φορο υποτελειας στους Βουλγαρους, ενας φορος που ειχε συμφωνηθεί από προηγουμενο αυτοκρατορα με τους Βουλγαρους. 

Ο Ελληνας Νικηφόρος ο Β Φωκας διεταξε να μαστιγωθουν οι Βουλγαροι πρεσβευτες, χωρις να καταδεχτεί να τους δωσει απαντηση. 

Μηπως λοιπον ξερουν να μας πουν οι “Ιστορικοι” πως σταματησαν οι Βουλγαροι από την εποχη του Βασιλειου του β, μεχρι τους βαλκανικους πολεμους, να κανουν φονικους πολεμους, φοβερες επιδρομες. 

Πως σταματησαν να ζητουν φορο υποτελειας από τους Ελληνες. 

Ακομη δεν μας εξηγει ο Paul Stephenson, γιατι 
οι Βουλγαροι, αφησαν την Θεσσαλια και την Μακεδονια, τις οποιες ειχαν κατακτησει στα πρωτα χρονια της Βασιλειας του Βασιλειου ; 

Επισης πως γνωριζαν οι σημερινοι Βουλγαροι ιστορικοι, όπως και οι Ελληνες για πολεμους που δεν εγιναν ποτε; 

Για το Βουλγαρικο εθνος, ο Σαμουηλ είναι ο κορυφαιος εθνικος ηρωας. Μαλιστα το 1965 μ.Χ., ο Ελληνας Νικόλαος Μουτσοπουλος ανακαλυψε τα οστα του Σαμουηλ στον Ναο του Αγιου Αχιλλειου στην Μικρη Πρεσπα. 

Τα οστα του Αγιου Αχιλειου, τα ειχε παρει ο ιδιος ο Σαμουηλ από την Λαρισα, όταν κατεκτησε την πολη και οδηγησε σκλαβους στις εσχατιες της Βουλγαριας ολους τους Ελληνες κατοκους της Λαρισας. 

Προς τιμην του Αγιου Αχιλειου ο Βουλγαρος Σαμουηλ εχτισε τον ναο στην Μικρη Πρεσπα ,οπου τοποθετησε και τα οστα του Αγιου Αχιλλειου. 

Ο Αγιος ηταν επίσκοπος και μέλος της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου του 325 μ.χ., οταν ηταν αυτοκρατορας ο Αγιος και σωτηρας της Ελλαδος , ο Mεγας Κωνσταντινος . 

Στην συνεχεια στον ναο του Αγιου Αχιλλειου εθαψαν και τον Βουλγαρο Σαμουηλ. 

Επανω στο ενδυμα του Σαμουηλ υπηρχε κεντημένος ο θυρεος του οικου των “Κομιτοπουλων” , οι δυο παπαγαλοι. 

Η οικοδόμηση του Ναού αυτού γίνεται σε κοντινή απόσταση από το κτίσμα που αποτελούσε τα ανάκτορα του Σαμουηλ. 

Ακομη εκει κοντα πάνω ήταν το αρχαίο νεκροταφείο της πόλης. 

Παράλληλα με όλα αυτά ο Σαμουηλ δημιουργεί αντικανονική αρχιεπισκοπή και εγκαθιστά τον πρώτο “αρχιεπίσκοπο”. 

Εδώ και καιρο οι Βουλγαροι ζητουν πισω τα οστα του Σαμουηλ από την Ελλαδα. 

Αυτό γιατι ο Βούλγαρος Σαμουηλ είναι ο εθνικος τους ηρωας, διοτι πολεμησε εναντια στον κορυφαιο Ελληνα αυτοκρατορα ολων των εποχων. 

Αληθεια μηπως θελει να μας εξηγησει και αυτό 
το ιστορικο γεγονος ο “καταξιωμένος” Paul Stephenson, o οποιος εγραψε ένα απαραδεκτο νεοταξικο βιβλιο γεματο ανυποστατα ψευδη.

Οι Βουλγαροι ακομη και όταν ειχαν κουμμουνιστικα καθεστώτα, προώθησαν στα Βουλγαρικα σχολεια, τους πολεμους του Σαμουηλ με τον Βασιλειο, και τους εγραψαν στα σχολικα τους βιβλια. 


Εντουτοις αυτοι οι πολεμοι δεν εγιναν “ποτε”, συμφωνα με τον Paul Stephneson.
Οι Ελληνες πολεμουσαν για τον Χριστο, για τους προγονους, για την ελευθερια της Ελλαδος, για την υπερασπιση ολων των Ελληνιδων γυναικων.

Όλα αυτά λοιπον που επισημαινουν ότι οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μ. Ασιας ειχαν διαμαχη με τους αλλοδαπούς πολιτικους αξιωματουχους της Βασιλεύουσας, μονον για τον πλουτο και για το ποιος θα εχει τους Ελληνες στρατιώτες δουλοπαροικους στα κτηματα του, είναι τελειως λαθος, είναι απαράδεκτα, είναι εντελως προσβλητικα για τους ιερους προγονους μας, που πολεμησαν πιο γεναια από ολους, με σκοπο να παραμεινει η Ελλαδα ελευθερη ,με σκοπο να παραμεινει η Ελλαδα στην κορυφη του μεσαιωνικου κοσμου, ως Ελληνικη (ρωμαικη) κοσμοκρατορια (αυτοκρατορια ). 


Επειτα εαν ειχαν οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μ. Ασιας, τους απλους Ελληνες στρατιώτες ως δουλοπαροικους στα κτηματα τους, με ποιους στρατιώτες θα πολεμούσαμε επι τοσους αιωνες σε ολους αυτους τους πολεμους ;

Διοτι εάν όλα αυτά που αναφερουν ηταν αληθεια, τοτε οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μ. Ασιας, στρατηγοι, ανωτατοι αξιωματικοι, αξιωματικοι των μεσαιων βαθμων του Ελληνικου στρατου κλπ., ολες αυτές της εποχές δεν θα ξεπερνουσαν τις δεκα με δωδεκα χιλιαδες ανθρώπους.

Για αυτό μαζι με τους αλλοδαπούς μισθοφόρους του στρατου όπως για παράδειγμα οι Βαράγγοι, σταθερα ,σε ολους εκεινους τους αιωνες ο Ελληνικος-Ρωμαικος στρατος, δεν θα ξεπερνουσε τους 20.000 ανδρες. 


Το αποτέλεσμα θα ηταν να ειχε κατακτηθεί πολύ νωρίτερα το Ελληνικο-Ρωμαικο κρατος, από τους Περσες, η από τους γερμανους, ειτε από τους Αγαρηνούς, Βουλγαρους κλπ. 

Ακομη για τους ιδιους λογους εάν ειχαν τους απλους στρατιώτες δουλοπαροικους, δεν θα εφτανε ο στρατος όχι μονον να πολεμησει ,αλλα ουτε να φυλαξει τα Ελληνικα-Ρωμαικα αυτοκρατορικα σύνορα. 

Oi Αλλοδαποι ευνούχοι, της πολιτικης
“αριστοκρατιας”, ειχαν τους Ελληνες στρατιώτες, και αγροτες δουλοπαροικους στα κτηματα τους. αυτό που αναφερουν είναι τελειως λαθος και ανιστορητο.

ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
“ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ” ΤΟΤΕ ΤΟ 90% ΜΕ 95% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ
ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ. 


ΚΑΤΙ ΤΟ  ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ  Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ-ΡΩΜΑΙΚΟΣ
ΣΤΡΑΤΟΣ. (2)

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.


  Eπικρατέειν ή Aπόλλυσθαι            

Γράφει ο Άγγελος Ευ

άγγελος


 

Γιαννόπουλος   

 


  

Πιστός Εν Χριστώ Τω Θεώ Βασιλεύς Αυτοκράτωρ Ρωμαίων







(2) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΑΤΙΩΤΙΚΕΣ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ :



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ 
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ 
ΒΑΖΕΙ ΤΟΝΟΥΣ.

loading...

4 thoughts on “Προσοχή κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα το πιο ανθελληνικό-αντιχριστιανικό βιβλίο ιστορίας όλων των εποχών

  1. με διαφορα λιβελογραφηματα οι νεοταξιτες αθεοι και διαφορα αλλα υποκειμενα τα οποια δεν εχουν που τη κεφαλη κλινη
    αποφασισαν να γινουν συγγραφεις
    στο προσφιλες τους αντικειμενο
    που δεν αφορα τιποτε αλλο απο την
    ορθοδοξη πιστη και οτι αφορα αυτη
    ανα τους αιωνες
    βλεπουν οτι ανθιζει αντι να μαραινεται το δεντρο της χριστιανοσυνης και το λιθοβολουν
    με σεναρια υβρεις διωγμους αλα και εκτελεσεις αθωων ανθρωπων που πιστευουν
    στην αγαπη που κυρηξε ο Χριστος
    τιποτα δεν κατεφερνουν οτι και να γραψουν
    οσες σφαγες και να πραγματοποιησουν
    η αληθεια του Χριστου δεν μπορει να νικηθει γιατι ειναι περα από την περατοτητα του κοσμου που ζουμε εμεις
    αυτοι το γνωριζουν και αυτο τους τρομαζει τους γεμιζει φοβο σπαρταρανε μπροστα στη θεα του Θεανθρωπου
    δεν αντεχουν και γινονται θηρια που στο τελος αλληλοσπαρασονται γιατι οι πτωχοι
    τω πνευματι βλεπουν οτι το μοναδικο οπλο
    που εχει ο Χριστος ειναι η Αγαπη
    και η Αγαπη δεν νικιεται γι αυτο
    και ειναι η μονη θρησκεια που ζει
    και θα ζει ανα τους αιωνας των αιωνων ΑΜΗΝ

  2. Κύριε διαχειριστή:
    Η κριτική, η ελευθερη σκέψη, η διαφορετικότητα,
    ποτέ δεν είναι κάτι αρνητικό, αρνητικός είναι
    ο μονόλογος χωρίς κριτική αντίθεση.

    Έγραψα ένα σχόλιο ΧΩΡΊΣ ύβρεις και δεν το αναρτάς,
    ενώ το άρθρο του ανθελληνα γιαννοπούλου το αναρτάς
    καθώς και τις ύβρεις του αποπάνου, γιατί ρε φίλε? Τι φοβάσαι?
    Τους καλικάντζαρους του blog? Την αλήθεια? Την αντίδραση?

    Σχόλιο χωρίς ύβρεις και σχετικό με την ανάρτηση, έχεις υποχρέωση
    να το αναρτάς, διαφορετικά το "ξ/ρε" κάνε το κοιμηθείτε/ρε.

  3. ΑΙΩΝΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΑΚΑΣ
    1.000 ΧΡΟΝΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΕ 25.000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!

    ΩΡΑΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Η ΚΟΥΦΑΛΑ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΤΑ ΕΜΑΘΕ??

    ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!!
    ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!

  4. ηρεμια τεκνα του θεου ηρεμια
    οτι και να λετε οσο και να
    φουντωνεται ο Θεος μας επλασε
    ολους
    με χωμα και νερο
    κατω απο τη θεια σκεπη του
    ζουμε και αναπνεουμε μεχρι
    της ωρας που θα τον δουμε
    απο κοντα
    καντε υπομονη μεχρι τοτε και
    ενωπιος ενωπιω
    του λετε οτι ηταν ψευτικος

Comments are closed.