Άσχημη εξέλιξη για την Πατρίδα μας: Αποκάλυψη που προκαλεί «ΤΡΟΜΟ» – Η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να….

Η Συμφωνία των Πρεσπών που εξόργισε το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, δεν τελειώνει εδώ. Η…νατοική χώρα των Σκοπίων, πλέον «κοιτάει» τα συμφέροντα της Δύσης.
Το δεδομένο που μας «καίει»: Η ελληνική πολεμική αεροπορία, θα προστατεύει τον εναέριο χώρο των Σκοπίων, ΟΠΟΤΕ:

Αν οι Ρώσοι παραβιάσουν τον εναέριο χώρο των Σκοπίων, οι Έλληνες πιλότοι θα κληθούν να…..αναχαιτίσουν τα ρωσικά μαχητικά;

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι αυτή η εξέλιξη θα είναι εξαιρετικά άσχημη και θα πρέπει να κρατήσουμε κάτι σημαντικό στο μυαλό μας.
Οι Ρώσοι δεν είναι Τούρκοι να κάνουν «παιχνίδια». Αν τα ελληνικά μαχητικά αναχαιτίσουν τα αντίστοιχα ρωσικά, η απάντηση θα είναι πολύ έντονη και οι συνέπειες θα είναι μεγάλες.
Αυτό δεν το σκέφτηκε κανείς;

Επιλέξαμε να χαλάσουμε την σχέση μας με την Μόσχα. Κάποτε κρατούσαμε κάποιες ισορροπίες, πλέον όμως όχι και σαν να μην έφτανε αυτό, μας έρχεται ακόμα μια είδηση από τα Σκόπια.
Η υποψήφια του VMRO κ.Σιλιανόφσκια η οποία θα διεκδικήσει την προεδρία, έχει δηλώσει ότι θέλει να αλλάξει η Συμφωνία των Πρεσπών. Για να μην χαρεί κάποιος, θα πρέπει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη δεν θέλει το Βόρεια Μακεδονία, αλλά το Μακεδονία σκέτο-νέτο.

Η δήλωσή της

«Υπάρχει σαφής διάταξη στη Συμφωνία των Πρεσπών ότι εάν υπάρξει μια διαφωνία στην εφαρμογή, διεξάγεται πρώτα ένας διάλογος μεταξύ των δύο χωρών, στη συνέχεια ενημερώνεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ και τέλος η δικαιοσύνη του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης» .

Σημείωση: Η Συμφωνία των Πρεσπών, δεν μπορεί να καταργηθεί. Είναι μια Διεθνής Συμφωνία και απλά η συγκεκριμένη υποψήφια, προσπαθεί να αλιεύσει πατριωτικές ψήφους. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα.
Θυμίζουμε: Κάποτε ακούγαμε για κατάργηση του Μνημονίου με ένα νόμο και ένα άρθρο. Στην πράξη όμως τι έγινε;
Είναι λυπηρό, αλλά η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να εφαρμόζει την δική της πολιτική. Δεν έχουμε την δύναμη να κάνουμε «ότι θέλουμε». Δεν είμαστε ούτε Ρωσία, ούτε ΗΠΑ.

https://www.el.gr/

loading...

1 thought on “Άσχημη εξέλιξη για την Πατρίδα μας: Αποκάλυψη που προκαλεί «ΤΡΟΜΟ» – Η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να….

Comments are closed.