Η δύναμη της Ιδέας σε έναν κόσμο ερειπίων – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Χρυσή Αυγή: Ο αντίλογος στο ατέλειωτο ψεύδος τους – Έχουν λόγους να φοβούνται την Χρυσή Αυγή. Και ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι ποιοτικός και όχι ποσοτικός.

Χιλιάδες άρθρα και αναλύσεις σε εφημερίδες και ιστοσελίδες, εκδόσεις δεκάδων βιβλίων και πολλές, μα πάρα πολλές εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς τα τελευταία χρόνια για τον «κίνδυνο» της Χρυσής Αυγής. Περιττό να αναφέρω ότι σε όλη αυτή την παρωδία «πληροφόρησης» είναι κατά κανόνα απόντες οι εκπρόσωποι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτό σε μας δεν προκαλεί έκπληξη, αφού πρώτον γνωρίζουμε πόσο «δημοκράτες» είναι οι μόνιμοι συκοφάντες και κατήγοροί μας και επί πλέον το βρίσκουμε από μια πλευρά φυσιολογικό, αφού οι άνθρωποι μεταξύ τους, σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, έχουν συμφωνήσει σε έναν κώδικα αρχών, τον οποίον θεωρούν απαράβατο δόγμα, και στον οποίον δεν ανέχονται αντιρρήσεις.

Όμως για ποιους αποτελούμε «κίνδυνο»; Είμαστε «επικίνδυνοι» γιατί είμαστε ο μέγας αντίλογος στο ατέλειωτο ψεύδος τους! Σε ένα ψεύδος που οδήγησε την Πατρίδα μας στη σημερινή κατάσταση της αθλιότητας και της εθνικής αναξιοπρέπειας. Εδώ όμως τίθεται το εξής ερώτημα: Τα ποσοστά, τα οποίa δίδουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, οι δημοσκόποι, δεν είναι τόσο μεγάλα ώστε να την καταστήσουν εξουσία. Προς τι λοιπόν όλος αυτός ο πανικός; Εκτός εάν είναι τόσο μεγάλα…

Πέραν τούτου όμως, όλα δείχνουν ότι το ζήτημα είναι δευτερευόντως ποσοτικό και πρωτίστως ποιοτικό! Μέσα σε έναν κόσμο που είχαν «όμορφα» τακτοποιήσει, κόσμο για εμάς ανήθικο κι απάνθρωπο, ξαναζωντάνεψε πάλι η Εθνικιστική Ιδέα, κάποιοι που απαιτούν το δίκαιο της Ιστορίας και αυτό είναι επικίνδυνο γιατί εάν ο λαός τους ακολουθήσει, τότε θα αποδειχθεί πύργος στην άμμο, που θα καταρρεύσει στο πρώτο κύμα, ο ψεύτικος κόσμος τους.

Έχουν λόγους, λοιπόν, να φοβούνται την Χρυσή Αυγή. Και ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι ποιοτικός και όχι ποσοτικός. Γιατί γνωρίζουν την δύναμη της Ιδέας μας, μέσα σε έναν κόσμο που έχουν καταρρεύσει τόσο τα ψευδοσοσιαλιστικά, όσο και τα νεοφιλελεύθερα αφηγήματα της αμαρτωλής εξουσίας τους.

Ένα παλαιό σύνθημά μας, σύνθημα που λέγαμε στα πέτρινα χρόνια της σιωπής ήταν «ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ». Κανένας δεν πίστευε ακόμη και στις ημέρες των πολιτικών μας διώξεων με τον τηλεοπτικό κανιβαλισμό και τις χειροπέδες σε ζωντανή σύνδεση, ότι θα υπάρχει μια τόσο δυνατή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα μέσα του 2019. Δεν ήταν λόγια του αέρα λοιπόν το σύνθημά μας. Και κυρίως δεν είναι λόγια του αέρα οι Ιδέες μας, τις οποίες τιμήσαμε και θα συνεχίσουμε να τιμούμε με κάθε κόστος.

Όπως δεν ήταν λόγια του αέρα και το σύνθημά μας «ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ»… Πέρασαν χρόνια πικρά και σκληρά γεμάτα διώξεις, λάσπη και προδοσίες. Όμως, ήλθαμε και είμαστε εδώ παρόντες, δυνατοί! Για να δώσουμε την μάχη της Τιμής, την μάχη για ένα ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Γιατί εάν δεν δώσουμε εμείς οι Χρυσαυγίτες αυτήν την μάχη, τότε δεν υπάρχει κανένας άλλος για να την δώσει. Και «χαμένες» είναι μονάχα οι μάχες που δεν δόθηκαν ποτέ…

Όσο υπάρχουν Έλληνες Εθνικιστές, όσο υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, υπάρχει πραγματική ΕΛΠΙΔΑ για την Πατρίδα μας. Γι’ αυτό είμαστε «επικίνδυνοι» για το σύστημα, γι’ αυτό μας πολεμούν…

loading...