Ίος: Ο συζυγοκτόνος λέει ότι σκότωσε την 55χρονη μετά από καβγά

Υποστήριξε ότι για χρόνια καβγάδιζε με τη γυναίκα του και ότι ήταν αυτή που πρώτα του επιτέθηκε με μαχαίρι

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης, η τοπική κοινωνία της Ίου μετά τη δολοφονία μιας 55χρονης γυναίκας από τα χέρια του 67χρονου συζύγου της.

Σύμφωνα με τον 67χρονο, ο οποίος είναι συνταξιούχος, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης στις 9:00 όταν ξεκίνησε καβγάς με τη σύζυγό του.

Συμφωνα με τον ίδιο κάποια στιγμή η 55χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε.

Τότε ο 67χρονος υποστηρίζει ότι αρχικά αφόπλισε την 55χρονη σύζυγό του αλλά στη συνέχεια την τραυματίσε θανάσιμα στο στήθος καθώς δεν κατάφερε να ελέγξει τα νεύρα του.

Όταν ο συζυγοκτόνος είδε πως μαχαίρωσε θανάσιμα την 55χρονη καθάρισε το φονικό όπλο και το έβαλε στην θέση του, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από τους αστυνομικούς του νησιού που πήγαν στο σπίτι.

Περίπου στις 10:00 το πρωί της Τρίτης ο 67χρονος πήρε την απόφαση να παραδοθεί και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα λέγοντας τους πως σκότωσε την σύζυγό του μετά από καβγά.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του συζύγου, χτύπησε τη γυναίκα του μια φορά στο στήθος, ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί ή θα καταρριφθεί μετά τη ιατροδικαστική έρευνα ενώ το φονικό όπλο βρίσκεται ήδη στα εργαστήρια της Αστυνομίας για εξέταση.

Ο 67χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τον τελευταίο καιρό είχε συχνούς καβγάδες λόγω προσωπικών διαφορών με την 55χρονη γυναίκα του.

Η 55χρονη και ο 67χρονος ήταν χρόνιά παντρεμένοι και είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τα τρία είναι παντρεμένα ενώ το τέταρτο είναι ανήλικο και την ώρα του φονικού βρισκόταν στο σχολείο.

loading...