ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ (GO HOME)

Οι δεξιοί, οι χρήσιμοι ηλίθιοι της αριστεράς…
Του Παναγιώτη ΑποστόλουΠολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Στο άρθρο μου «Τελικά φθάνει το νέο “γεράκι” των ΗΠΑ – Επιβεβαιωθήκαμε – Εξελίξεις στην περιοχή μας», που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα στις 10 Μαΐου 2016, έγραφα:

«Θα θυμόσαστε, όσοι μας διαβάζετε ανελλιπώς, ότι γράφαμε στην Ελεύθερη Ώρα την Μεγάλη Τετάρτη (27 Απριλίου 2016) στο άρθρο: «Ο Πούτιν “φέρνει” Αμερικανικό “γεράκι” στην Αθήνα;»:

«… Στους διπλωματικούς κύκλους των ΗΠΑ συζητιέται εάν θα ήταν αναγκαία η αντικατάσταση του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, με έναν πιο σκληρό διπλωμάτη. Ένα από τα γνωστά “γεράκια” των ΗΠΑ που διαχειρίζονται καταστάσεις “κόκκινου” συναγερμού. Είδομεν…»!

Και ήλθε μετά από λίγες ημέρες η απόλυτη επιβεβαίωσή μας.

Αφού για ακόμη μια φορά βρεθήκαμε μπροστά από τις εξελίξεις και επιβεβαιωθήκαμε!

Έτσι, την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 σάρωσε το διαδίκτυο η είδηση του ερχομού του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Και αντλούμε από το protothema.gr.

“Ο επόμενος Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα θα είναι ο Geoffrey Pyatt, σημερινός πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ουκρανία. Πρόκειται για έμπειρο αλλά και σκληρό διπλωμάτη που διατηρεί στενές σχέσεις με την κ. Βικτόρια Νούλαντ, Υφυπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές υποθέσεις των ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, υπεύθυνη της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής στην Ανατολική Μεσόγειο… Η Ουάσιγκτον έχει ήδη στείλει τα σχετικά έγγραφα στην ελληνική κυβέρνηση και ζητά τη συμφωνία της προκειμένου να έλθει στην Αθήνα ο κ. Pyatt»!

Οι αριστερές ξεσκονίστρες των ΗΠΑ

Αυτό το αμερικανικό “γεράκι” λοιπόν, βρίσκεται πίσω από την εμετική και επιβλαβή προς τα ελληνικά συμφέροντα Συμφωνία των Πρεσπών και πήρε παράταση παραμονής ενός χρόνου στην Ελλάδα (;;;), προκειμένου, με τους υποτακτικούς του της κυβερνήσεως μειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ να δρομολογήσουν και τα υπόλοιπα προδοτικά σχέδια κατά της Ελλάδος!

Αυτός ο σκληρός διπλωμάτης κρατάει το ντέφι και χτυπώντας το στους αμερικανικούς ρυθμούς, χορεύουν τα υποτακτικά αρκουδάκια του ΣΥΡΙΖΑ!

Όλοι αυτοί, που κάποτε ήταν εχθροί των Αμερικανών! Βγάζοντας απύθμενο μίσος κατά των ΗΠΑ! Που δεν έχαναν ευκαιρία να αναστατώνουν την Αθήνα και όχι μόνο, με τις αντιιμπεριαλιστικές τους αντιλήψεις! Που δεν έχαναν ευκαιρία να “καίνε” την Πρωτεύουσα σε κάθε ευκαιρία!

Όπως τότε το 1999, που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον επισκέφτηκε την Αθήνα! Ερχόμενος από την Κωνσταντινούπολη, όπου μετείχε σε εργασίες διάσκεψης κορυφής του ΟΑΣΕ! Στην Αθήνα το πολιτικό κλίμα της επισκέψεως του Μπιλ Κλίντον ήταν ιδιαίτερα τεταμένο και μύριζε μπαρούτι! Σύσσωμη η αριστερά, διαδήλωνε σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος την αντίθεσή της στον ερχομό στην Αθήνα του Αμερικανού Πρόεδρου! Μια επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 19-20 Νοεμβρίου 1999, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πρωτόγνωρα για την εποχή! Η επίσκεψη των 4 ημερών για λόγους ασφαλείας περιορίστηκε στις περίπου 2 ημέρες! Και στην πλατεία Συντάγματος είχε στηθεί λαϊκό δικαστήριο από τα αριστερά κόμματα με αρχιδικαστή τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο (μετέπειτα Βουλευτή ΚΚΕ), που έκαψαν στη συνέχεια ομοίωμα του Κλίντον!

Το αμερικανικό “γεράκι” υμνεί τους Συριζαίους…

Ο Τζέφρι Πάιατ λοιπόν, δεν χάνει την ευκαιρία να εξυμνεί εκείνους που κάποτε αποκαλούσαν τους Αμερικανούς ως “δολοφόνους των λαών”! Μας είπε έτσι, ότι ο Στρατηγικός Διάλογος Ελλάδας και ΗΠΑ έχει αναβαθμίσει και έχει θεσμοποιήσει τη σχέση των δύο χωρών, και παρέθεσε αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο τον Δεκέμβριο στη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο:

«Ο Στρατηγικός Διάλογος ήταν το αποκορύφωμα μιας χρονιάς “ιστορικής προόδου”, καθώς οι δύο χώρες μας έχουν μετατρέψει τις ευκαιρίες σε συγκεκριμένα επιτεύγματα.. Η Ελλάδα υπήρξε κρίσιμος σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών και τώρα περισσότερο από ποτέ (σ.σ. ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί;). Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι η Ελλάδα θα αναδειχθεί για άλλη μια φορά ως ηγέτης, ένας πυλώνας περιφερειακής σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο»!

Βέβαια – βεβαιότατα, οι καλύτεροι σύμμαχοι των Αμερικανών στην Ελλάδα σήμερα είναι οι “Αριστεροί”! Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί;

Χολιγουντιανός σκηνοθέτης ο Πάιατ…

Ωστόσο, αυτό το αμερικανικό “γεράκι” δεν έμεινε μόνο στους επαίνους προς την κυβέρνηση της μειοψηφίας! Ως Αμερικανός έχει το Χόλυγουντ στο αίμα του! Όπως άλλωστε και το καουμποϊλίκι! Άριστα θα μπορούσε να σκηνοθετήσει κινηματογραφική ταινία θρίλερ! Μια τέτοια σκηνοθεσία επιμελήθηκε και την οποία μας ανακοίνωσε πομπωδώς:

«Έχουμε δει αποδείξεις αυτού του είδους χειραγώγησης των πληροφοριών. Για παράδειγμα τις προσπάθειες της Ρωσίας σχετικά με την Ορθόδοξη Εκκλησία, τις προσπάθειες να υποσκάψουν τον ρόλο του Οικουμενικού Πατριάρχη. Μπορώ να σας πω τώρα ότι έχω δει αποδείξεις προσπαθειών ανάμειξης στις επερχόμενες εκλογές της Ελλάδος»!

Δηλαδή τι μας είπε, ο πανούργος, ο επαγγελματίας δολοπλόκος και συκοφάντης Αμερικανός; Ανέφερε ότι έχει αποδείξεις για συμμετοχή του ρωσικού παράγοντα στις επερχόμενες εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές στην Ελλάδα;

Νομίζει το αμερικανικό “γεράκι” ότι πλέον ο ελληνικός λαός μασάει κουτόχορτο; Μας έχει για χάπατα το αμερικανάκι του βαθέως κράτους των ΗΠΑ (σ.σ. Μπους, Κλίντον, Ομπάμα);

Έχει αποδείξεις ο ελληνικός λαός…

Πρέπει όμως να γνωρίζει ο κ. Πάιατ, ότι αποδείξεις έχει για την δολοφονική πολιτική των ΗΠΑ στην Ελλάδα κι ο ελληνικός λαός! Για τη διαχρονική – πολυετή ανάμειξη των ΗΠΑ στα εσωτερικά της Ελλάδος, με γεγονότα που οδηγούν την Ελλάδα σε διαμελισμό – ακρωτηριασμό! Στο σκηνοθετημένο εκ των προτέρων διαμελισμό της Κύπρου, όπου συμμετείχαν – με τη σιωπή τους – στις σφαγές Ελληνοκυπρίων από τη βάρβαρο και διαχρονική φίλη τους Τουρκία! Αποδεχόμενες (ΗΠΑ) την παράνομη κατοχή του Βορείου τμήματος της ελληνικής Κύπρου από την Τουρκία! Που δεν επιβάλλουν την εφαρμογή των ψηφισμάτων του ΟΗΕ γι΄ αυτήν την παράνομη Κατοχή και πιέζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση για να δεχτεί τους βάρβαρους Ασιάτες στους κόλπους της!

Έχει αποδείξεις ο ελληνικός λαός για τον πρόστυχο ρόλο που έπαιξαν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στα Ίμια! Μη προστατεύοντας ένα μέλος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (Ελλάς) που δέχτηκε επίθεση από ένα άλλο μέλος του ΝΑΤΟ (Τουρκία)! Αλλά βέβαια, αυτό εξυπηρετούσε τα αμερικανικά σχέδια αρπαγής του αμύθητου ορυκτού πλούτου που κρύβει στα σωθικά του το Αιγαίο μας! Το ελληνικό Αιγαίο Πέλαγος! Με την βοήθεια της προδοτικής πολιτικής – σήμερα – της κυβερνήσεως μειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ, που συμμετέχει στη σκηνοθετημένη διαδικασία διχοτόμησης του Αιγαίου και της συνεκμετάλλευσης του ορυκτού του πλούτου!

Έχει αποδείξεις ο ελληνικός λαός για την απαίτηση εκπλήρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον αμερικανικό παράγοντα! Για την ωμή παρέμβαση – εξαγορά μελών του Κοινοβουλίου των Σκοπίων, προκειμένου να συγκεντρώσει ο Ζόραν Ζάεφ τον αριθμό των 80 Βουλευτών, που αντιστοιχούσαν στην απαιτούμενη ενισχυμένη πλειοψηφία των δύο τρίτων του όλου αριθμού των Βουλευτών, για την συνταγματική αναθεώρηση – υλοποίηση της Συμφωνίας!

Έχει αποδείξεις ο ελληνικός λαός για την ωμή παρέμβαση των ΗΠΑ με την “εξαγορά” μελών του ελληνικού Κοινοβουλίου, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 150+ ψήφοι που απαιτούνταν! Όταν μεταλλάχτηκαν συνειδήσεις Βουλευτών, χειρότερων του Ιούδα, από την στιγμή που εκείνος στη συνέχεια αναγνωρίζοντας την προδοσία του, αυτοκτόνησε!

Η Ρωσία λοιπόν, ποιο όφελος έχει να παρέμβει στις εκλογές στην Ελλάδα; Η Ρωσία επιζητά την αναδιάταξη των συνόρων στα Βαλκάνια; Η Ρωσία βομβάρδισε και διαμέλισε την πρώην κραταιά Γιουγκοσλαβία με τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ;

Δεν ντρέπονται οι Αμερικάνοι διόλου; Ως που θα φτάσει η προκλητικότητα των λόγων τους και των έργων τους;

Το έχω γράψει πριν λίγες ημέρες! Ο ελληνικός λαός δεν ήταν ποτέ αγνώμων! Γι΄ αυτό θεωρούσε φίλη χώρα την Αμερική! Γι΄ αυτό χαρακτηριζόταν ως λαός, φιλοαμερικανικός! Δηλωμένοι αντιαμερικάνοι ήταν οι σημερινοί φίλοι του κ. Πάιατ!

Το 10% του λαού που διαδήλωνε με μίσος εναντίον τους!

Σήμερα όμως απέναντί των ΗΠΑ είναι το 90% του ελληνικού λαού!

Και αυτό το μίσος είναι Εθνικό και όχι Ταξικό, όπως ήταν κάποτε της “Αριστεράς” κατά των ΗΠΑ! Ας το λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους αυτό το στοιχείο οι ΗΠΑ!

Γιατί το ταξικό μίσος εξαγοράζεται, το εθνικό ΠΟΤΕ!

Ωστόσο, στη συνέχεια ο Τζέφρι Πάιατ προσπάθησε να αμβλύνει τις γωνίες των σκληρών του δηλώσεων! Μίλησε, πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του! Πως χάθηκαν στην μετάφραση!

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω δει αποδείξεις προσπαθειών ανάμειξης στις επερχόμενες εκλογές της Ελλάδος»!

Ναι, βεβαίως και τον πιστέψαμε τον κ. Πάιατ!

“Χρήσιμος ηλίθιος” της “Αριστεράς” ο Κυριάκος;

Αλλά δυστυχώς ο ελληνικός λαός δεν έχει για τις προσεχείς εκλογές εναλλακτική λύση! Δεν έχει λύση πατριωτική! Μια λύση του τύπου Βίκτορ Ορμπάν ή Ματέο Σαλβίνι!

Και αντί ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης να ασχοληθεί και να σηκώσει επανάσταση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, για την προδοτική ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα, τη Θράκη, την Ήπειρο, την αθρόα παράνομη μετανάστευση, που αλλοιώνει το Έθνος μας, τον διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας με την απόλυση δέκα χιλιάδων ιερέων μας, συμμετέχοντας στο αντιχριστιανικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, που επιζητά σε δέκα χρόνια να μην υπάρχει ιερέας σε κανένα Ορθόδοξο Ναό, όταν εγείρεται στην Αθήνα Τζαμί, την ουδετεροποίηση του Κράτους από την θρησκεία μας, αυτός ασχολείται με τον Βίκτορ Ορμπάν!

Έτσι, μεταξύ των “δεξιών” ηγετών της ΕΕ που επιζητούν την αποπομπή του Βίκτορ Ορμπάν από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, είναι και η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ναι καλά ακούσατε! Αυτό είναι το πρόβλημα του Κυριάκου!

Ο αγώνας που ξεκίνησε ο Ούγγρος ηγέτης κατά του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ και της Άγκελα Μέρκελ για την πολιτική τους στην παράνομη μετανάστευση στην Ευρώπη! Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης – προφανώς – δεν θεωρεί ότι έχει πρόβλημα η Αθήνα, η Σάμος, η Μυτιλήνη, η Κως και άλλες περιοχές της Ελλάδος! Γι΄ αυτό εξετάζει, πως θα μετατρέψει τα hot spot που διαβιούν οι παράνομοι μετανάστες από τριών αστέρων ξενοδοχεία σε πεντάστερα!

Και μετά αναρωτιέται, γιατί η ΝΔ, παρά τις εγκληματικές; ενέργειες επί τέσσερα και πλέον χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής του, δεν έχει πρόβλεψη αυτοδύναμης κυβέρνησης!

Ωστόσο, θα πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μας ερμηνεύσει τη δήλωση του Βίκτορ Ορμπάν, πως οι ηγέτες αυτών των χριστιανοδημοκρατικών κομμάτων της Ευρώπης, που επιζητούν τη διαγραφή του κόμματός του από το ΕΛΚ, είναι οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” που υπηρετούν στην ουσία την “Αριστερά” της Ευρώπης!

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...

2 thoughts on “ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ (GO HOME)

  1. Νεοδημοκράτες μήν ψηφίσετε τόν κούλη δέν έχει καμία σχέση μέ μάς.
    Ψηφίστε πατριώτες όποιον άλλο θέλετε όχι αυτό τό πουλημένο καθίκι.Φτάνει πιά μέ τούς προδότες.

Comments are closed.