Μυρσίνη Λοΐζου: Δημοσίευμα αναφέρει πως εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται και πάλι η Μυρσίνη Λοΐζου. Ρεπορτάζ εφημερίδας αναφέρει πως εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

Η Μυρσίνη Λοΐζου, από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς της για την ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ. Είτε για τις αναρτήσεις της στα social media, είτε για όσα είπε μετά το γεύμα που παρέθεσε ο πρωθυπουργός στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε τη σύνταξη της μητέρας της Μάρως, η οποία πέθανε τον Αύγουστο του 2007 σε ηλικία 67 ετών, χτυπημένη από τον καρκίνο. Σύμφωνα πάντα με τον «Φιλελεύθερο», οι ίδιες πηγές που επικαλείται, ανέφεραν ότι υπάρχει ήδη καταδικαστική απόφαση εις βάρος της Μυρσίνης Λοΐζου για παράνομη είσπραξη της σύνταξης.

Περιγράφοντας το χρονικό της υπόθεσης αυτής η εφημερίδα αναφέρει ότι στις 25 Ιανουαρίου του 2019 το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε αναβάλει τη σχετική δίκη, επειδή δεν είχε κληθεί νομίμως η κατηγορούμενη. Τελικώς η νέα δικάσιμος της υπόθεσης ορίστηκε στις 14 Μαΐου, 12 μέρες πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών, για χρέη προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση.

loading...

2 thoughts on “Μυρσίνη Λοΐζου: Δημοσίευμα αναφέρει πως εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

  1. Που τους βρισκουν ολους αυτους τους απιθανους και τους βαζουν υποψηφιους,μονο αυτοι το ξερουν.Φαντασου την αυτη,τι λαμογιες εχει να κανει μολις της δοθει η ευκαιρια.Καθε μερα μας απογοητευετε ολο και πιο πολυ.Μια με τα Σκοπια,μια με την Τουρκια μια με τους καθε ειδους απατεωνες και παει λεγοντας.

  2. Που τους βρισκουν ολους αυτους τους απιθανους και τους βαζουν υποψηφιους,μονο αυτοι το ξερουν.Φαντασου την αυτη,τι λαμογιες εχει να κανει μολις της δοθει η ευκαιρια.Καθε μερα μας απογοητευετε ολο και πιο πολυ.Μια με τα Σκοπια,μια με την Τουρκια μια με τους καθε ειδους απατεωνες και παει λεγοντας.

Comments are closed.