Ο Μπαλτάκος άφησε τον Δημήτρη και… πάει με τον Πάνο Καμμένο

Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα συνεργαστεί ο Τάκης Μπαλτάκος – Συνέντευξη τύπου με τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή

Συνέντευξη τύπου στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Βουλή δίνει ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, μαζί με τον Τάκη Μπαλτάκο, μέχρι σήμερα επικεφαλής του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού».

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ανακοινωθεί η εκλογική συνεργασία του Τάκη Μπαλτάκου με τος Ανεξάρτητους Έλληνες.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τους είχαν συναντηθεί τον περασμένο Ιανουάριο, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αυτό, με τον κύριο Μπαλτάκο τότε να δηλώνει πως «η Ελλάδα χρειάζεται ένα κόμμα καθαρά Δεξιό».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνεργασία Καμμένου – Μπαλτάκου δεν αφορά στον συνιδρυτή του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού» Δημήτρη Καμμένο και πως ο Τάκης Μπαλτάκος θα παραιτηθεί από το κόμμα που μόλις πριν από πέντε μήνες ίδρυσε.

loading...

2 thoughts on “Ο Μπαλτάκος άφησε τον Δημήτρη και… πάει με τον Πάνο Καμμένο

  1. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ! ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

  2. AYTO TO ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΥΣΑΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΥΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ. ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ? ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ?

Comments are closed.