ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΟΡΙΔΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Κύριε Βορίδη,
Κύριοι Βουλευτές,

Άκουγα μεγάλη χθες στην ΕΡΤ1 τον κατά τα άλλα πάντα ενημερωμένο βουλευτή της ΝΔ κ. Βορίδη , συζητώντας με την κ. Γεροβασίλη του ΣΥΡΙΖΑ, να παραδέχεται ότι δεν έγινε πρόσφατα περικοπή συντάξεων!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα ήθελα να του υπενθυμίσω, ότι με πλήρη στοιχεία που έχουν αποσταλεί επανειλημμένα από τον υποφαινόμενο σε κάθε αρμοδία υπηρεσία και σε σας κύριοι  βουλευτές.

Τουλάχιστον σε μένα, που θέλω να πιστεύω ότι δεν αποτελώ εξαίρεση, που για άνω των 40 ετών πλήρωνα μεγαλύτερες συνταξιοδοτικές εισφορές από οποιονδήποτε άλλο, και που είχα χαρίσει (από το 1998 έως το 2003) σε ένα ταμείο περίπου €360.000.

Μειώθηκε εγκληματικά και δολοφονικά η σύνταξη μου από τον περασμένο Νοέμβριο κατά επιπλέον 30%.  Συνολικά κατά 82%,καλά είδατε κατά 82% από το 2010.

Και ότι παρά τα συνεχή από τον Νοέμβριο του 2010 ερωτήματα μου προς κάθε αρμόδιο και με μία μόνον τιμητική εξαίρεση (που ενδιαφέρθηκε για να μου δοθεί αρμοδίως , χωρίς να μου δίδεται απάντηση) και με ενημέρωση πλείστων ΜΜΕ.

Δεν ενδιαφέρθηκε καμία υπηρεσία να ευαρεστηθεί να απαντήσει. Και όλα τα ΜΜΕ,  πλην δύο εξαιρέσεων, συγκάλυψαν το εγκληματικό δολοφονικό αυτό θέμα που πρέπει να απασχολεί πολλούς συνταξιούχους.

Προφανώς και αποτελεί πρόκληση η ηθελημένη ή από έλλειψη ενημέρωσης ως η ανωτέρω δήλωση του κ. Βορίδη.

Του ανήκοντος μάλιστα στην αξιωματικά αντιπολίτευση. Και θα είναι ιδιαίτερα αχαρακτήριστο αν  εν γνώσει του για την ανακρίβεια, δέχθηκε το ανωτέρω συγκαλύπτοντας το έγκλημα της απάνθρωπης ληστείας συντάξεων.

Είμαι περίεργος αν ο κ. Βορίδης και η ΝΔ, θα συνεχίσουν εν πλήρη γνώσει τους,  να συγκαλύπτουν το έγκλημα της περικοπής συντάξεων.  Όταν η κυβέρνηση γκαιμπελικά διαλαλεί  το αντίθετο.

 Υ.Γ. Προκειμένου να δίδεται η δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να εκφράζει τις απόψεις του σε όλους της  λίστας προτείνεται η αποστολή να μην είναι κρυφή. Παρακαλείται όποιος δεν το επιθυμεί να ενημερώσει τον υποφαινόμενο στο [email protected]

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...