Μάχη για τον Σταυρό & την πίστη τους δίνουν οι κάτοικοι στη Λέσβο – Μαζικές συλλήψεις πολιτών

Σκληρή μάχη για τον Σταυρό και την πίστη τους δίνουν οι κάτοικοι στην Λέσβο λες και ζούνε σε ξένη χώρα.

Πριν λίγο έγινε γνωστό πως στην αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έχουν συλληφθεί 33 πολίτες επειδή έστησαν σήμερα το πρωί στη θέση Απελή στα Τσαμάκια ένα νέο Σταυρό, στη θέση του παλιού που κάποιοι είχαν καταστρέψει.

Συγκεκριμένα, χτες βράδυ μεγάλη ομάδα Eλλήνων προσπάθησε και κατάφερε να τοποθετήσει ένα τεράστιο σταυρό πάνω από 15 μέτρα στη θέση Απελή.

Αρχικά οι άνδρες της αστυνομίας που πήγαν στο σημείο του συμβάντος προχώρησαν στη σύλληψη δύο πολιτών, όμως οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί, θέλησαν να προσαχθούν όλοι μαζί , μην εκθέτοντας τους δύο συμπολίτες τους.

Συνολικά 33 άτομα κρατούνται στην αίθουσα συσκέψεων της Αστυνομίας.

Οι παραπάνω συνελήφθησαν αφού τοποθέτησαν το μεγάλο μεταλλικό σταυρό, που ας σημειωθεί ότι κατασκευάσθηκε και μεταφέρθηκε από τη Χίο μαζί με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση με τη χρήση γερανού.

Όπως έγινε γνωστό σε βάρος των 33 σχηματίζoνται δικογραφίες.

Δηλαδή η Αστυνομική διεύθυνση της Λέσβου δεν ανακάλυψε όσους κατέβασαν το Σταυρό γεγονός που συνιστά ποινικό αδίκημα αλλά συνέλαβε 40 Ελληνες που τον τοποθέτησαν ξανά!

Να επισημάνουμε οτι για την τοποθέτηση του Σταυρού έχει υποβληθεί μήνυση γιατί ενοχλούσε λέει τους αλλοδαπούς!

Τι είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Μ.Σαλβίνι για το θέμα

Oπως είχε αναφέρει το pronews.gr, ο Μ.Σαλβίνι σε παρέμβαση του είχε πει:

«Ο Σταυρός ενοχλεί τους μετανάστες, δεν άρεσε σε μια ΜΚΟ και τον κατεδάφισαν, τι ηλιθιότητα. Μια κοινωνία που επιτίθεται στις δικές της ρίζες, είναι μια κοινωνία χωρίς μέλλον. Ελπίζω οι κάτοικοι της περιοχής να τον ξαναστήσουν αυτόν τον υπέροχο Σταυρό στο ύψωμα πάνω από την θάλασσα»

«La croce infastidisce gli immigrati”, non piaceva a una Ong e la abbattono. Che idiozia!!! Una società che offende le proprie radici è una società SENZA FUTURO. Spero gli abitanti del luogo rimettano in piedi questa splendida croce a picco sul mare.» ήταν το ακριβές μήνυμα στα ιταλικά.


Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

loading...

6 thoughts on “Μάχη για τον Σταυρό & την πίστη τους δίνουν οι κάτοικοι στη Λέσβο – Μαζικές συλλήψεις πολιτών

  1. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΟΡΘΟ ΔΟΞΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟ ΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝΕ
    ΟΡΘΟΔΟ ΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ. ΠΑΤΗΡ ΕΥΣΕΒΙΟΣ

  2. Τι πρέπει να δούμε ακόμη για να καταλάβουμε ποια πίστη διώκεται;

  3. Ο χαρακτήρας του Μεσσία Χριστού είναι παγκόσμιος, το δε φως της θείας παρουσίας φαίνεται, στη διδασκαλία, τη ζωή και το έργο Του. Μέσα από τα Ευαγγέλια που είναι διηγήσεις γεγονότων, παραβολές, ομιλίες, διακρίνεται η σημασία της θεοφανείας στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού για τη ζωή του κόσμου. Η θεία δύναμή Του, η αγιοσύνη Του, μαρτυρούν ότι είναι το φως και η μόνη ελπίδα του κόσμου. Έφερε, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον άνθρωπο και τελικός Του σκοπός είναι να μεταμορφώσει τη ζωή του. Θέλει μια νέα κοινωνία «αδελφών» μέσα στην οποία θα έχει νικηθεί ο φόβος του θανάτου και η σκλαβιά σ' αυτόν, γιατί ο ίδιος στη ζωή και στο θάνατο αποκάλυψε τη θεία Του δύναμη, γαλήνη και μεγαλοπρέπεια. Σαν Κριτής και εξουσιαστής ασκεί το δικαίωμα της ζωής και του θανάτου στο όνομα του Πατέρα Του. Με την αγάπη Του για όλο το ανθρώπινο γένος, φωτίζει το σκοτεινό μυστήριο της ύπαρξης των ανθρώπων και του κόσμου και φέρνει την απολύτρωση από τις κοσμοκράτειρες κακές πνευματικές δυνάμεις. Αυτή η αγάπη Του προς τους ανθρώπους είναι η νέα δικαιοσύνη, η θρησκεία της θείας αγάπης και αγιότητας, η ανεξάντλητη πηγή ηθικής ανάπτυξης.
    Διδάσκει ότι ο Θεός είναι πνεύμα και αυτοί που Τον προσκυνούν πρέπει πνευματικά και αληθινά να Τον προσκυνούν. Διαβεβαιώνει σε όλους ότι είναι Θεός, μονογενής Υιός του Θεού, που γεννήθηκε από τον Πατέρα προ των αιώνων και από την ουσία Του. Θέλει να κάμει άγιο τον άνθρωπο, να του αναπλάσει την πεσμένη προσωπικότητά του και θεωμένον να τον βάλλει στο κράτος της απέραντης αιωνιότητας, στους κόλπους του Τριαδικού Θεού, στη Βασιλεία Του.
    Η ασύγκριτη διδασκαλία Του επιβεβαιώνεται και από τα θαύματα που διασώζουν οι Ευαγγελιστές. Θεραπεύει λεπρούς, παραλυτικούς, κωφάλαλους, τυφλούς από τη γέννησή τους, ασθενείς που ούτε από τη σημερινή επιστήμη δεν θεραπεύονται. Κυβερνά τα στοιχεία της φύσης, πολλαπλασιάζει τους πέντε άρτους, μεταβάλλει το νερό σε κρασί, ηρεμεί τη μανιασμένη θάλασσα, στερεοποιεί το νερό της θάλασσας και περπατά επάνω. Τα θαύματά Του γίνονται με ασύγκριτο τρόπο, σε μια στιγμή, δημόσια, μπροστά σε πλήθη λαού και σε εχθρούς Του. Πειστικά δείχνει ότι αγαπάει τους αμαρτωλούς, τους προτρέπει να ανοίξουν την καρδιά τους σ' όλη την αλήθεια, όσο κουρασμένοι και φορτωμένοι κι αν είναι, να πάνε όλοι κοντά Του και θα τους ξεκουράσει. Τονίζει όμως ότι μόνο όποιος θέλει θα τον ακολουθήσει, χωρίς βία και καταναγκασμό. Όποιος θέλει θα σηκώσει το σταυρό του μόνος του.
    Διαβεβαιώνει ότι η βασιλεία Του αρχίζει τώρα από τη ζωή ετούτη, ότι θα ξανάρθει στη γη για να απο¬δώσει δικαιοσύνη στον καθένα στην τελική κρίση αλλάζοντας ολόκληρο τον κόσμο. Σταυρώθηκε. Ανα¬στήθηκε. Ολοκλήρωσε την Εκκλησία Του και Ανα¬λήφθηκε στους Ουρανούς.

  4. καλά όλα αυτά… αλλά ο σύντροφος Συριζώνυμος αρχιεπίσκοπος ο ποιμήν που βόσκει;;;

  5. ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

    ΕΛΛΑΣ 2150 Μ.Χ

    ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΔΟΘΗΚΕ ΦΟΒΕΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝ-ΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!

    Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΦΥΣΑΓΕ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΥΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ-ΥΙΟΥ-ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑΤΙΤΗ!!!

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
    ΕΨΑΛΛΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
    ΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ!!

    ΑΜΕΣΩΣ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!
    ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ!!
    ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ!
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ!!

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΤΖΑΡΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΒΡΙΖΙΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΟΡΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ!!

    Ο ΣΑΤΑΤΝΑΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ ΝΙΚΗΘΗΚΕ!!!
    ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΠΕ

    "ΝΑΙ! Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ
    -ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΗ Η ΘΡΗΚΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΤΑΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΨΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ -ΜΠΕ !!!

    ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΛΑΜΠΡΟΥ(ΤΟΥ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ)
    ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΣΤΟΥ (ΤΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ)
    ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΟΥ (ΤΟΥ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ)
    ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ (ΤΟΥ ΚΗΠΟΥΡΟΥ)

    ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ(ΤΗΣ ΡΑΦΤΡΑΣ)

  6. ΕΥΓΕ RICO ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ

    -ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΑΛΑΞΙΕΣ

    -ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣΠΑΡΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΙΟΤΗΤΕΣ!

    -ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ

    -ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ "ΕΚΛΈΚΤΟΥΣ"

    -ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟ Η ΓΙΟ ΤΟΥ!

    -Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ!

    -ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ!

    -ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ

    -ΠΟΙΟΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΗ?

    -ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ??

    -ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ?

    -ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ??

    -ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!

    -ΓΙΑΤΙ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙΘΑ ΑΝΑ-ΣΤΗΘΕΙ?

    -ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΣΣΑΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ???

    -ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΝ ΤΟΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΡΗΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΡΙΣΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟΣ ΠΧ ΙΣΛΑΜ- ΕΒΡΑΙΟΙ??

    ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ
    ΖΩΗ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΗΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ-ΙΑΤΡΙΚΗ
    ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
    ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ
    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΥΡΗΝΙΚΑ
    ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
    ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ……………

    ΟΧΙ ΟΜΩΣ RICO ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΜΕ!!!

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΡΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ
    "ΕΙΔΑΤΕ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΦΗ ΠΙΣΤΗ!!!"

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΡΕ ΨΥΧΑΡΑ RICO!!!

Comments are closed.