ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

Παρά την μαρξιστική-καθεστωτική τρομοκρατία, οι γονείς των μαθητών της Σάμου, στο σχολείο των οποίων θα «φοιτήσουν» τα «προσφυγόπουλα» δεν κάνουν πίσω.

Έτσι, μετά την πρώτη απόφαση για 4ήμερη αποχή, με νεώτερη απόφαση του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Σάμου, τονίζουν ότι θα συνεχιστεί επ’ αόριστον η αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα για όσο διάστημα γίνονται στο σχολείο μαθήματα και σε «προσφυγόπουλα», λόγω της «άμεσης απειλής της δημόσιας υγείας του νησιού μας». Προτείνουν δε το αυτονόητο, με το οποίο ουδείς λογικός άνθρωπος διαφωνεί, δηλαδή να γίνει η «εκπαίδευση» των «προσφυγόπουλων», αλλά σε χωριστές δομές (εντός των hotspots), όπου δεν θα συνυπάρχουν με τους Έλληνες μαθητές.

Ιδού η σχετική ανακοίνωση:

«Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην εκπαίδευση όλων των παιδιών ανεξαιρέτως χρώματος, φυλής, καταγωγής και θρησκείας αλλά όχι σε βάρος των δικαιωμάτων των ήδη φοιτούντων μαθητών και στην άμεση απειλή της δημόσιας υγείας του νησιού μας. Θέλουμε να συνδράμουμε στην ενσωμάτωση αυτών των παιδιών στην ελληνική εκπαίδευση, και διεκδικούμε κατάλληλες υποδομές και συνθήκες για τα προσφυγόπουλα και για τους ήδη φοιτούντες μαθητές χωρίς όμως να κλείσουμε τα μάτια μας στις συνθήκες διαβίωσης αυτών των παιδιών και την προχειρότητα με την οποία τα τρία υπουργεία Παιδείας και Μεταναστευτικής Πολιτικής αντιμετωπίζουν το ζήτημα της εκπαίδευσης και του καθημερινού αγώνα διαβίωσης τους».

ethnikismos.net

loading...

1 thought on “ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

  1. Όλοι στις παρελάσεις της 25-ης Μαρτίου να βροντοφωνάξουμε και να τραγουδήσουμε δυνατά το ''Μακεδονία Ξακουστή'' έτσι ώστε να μην ακουστεί άλλο εμβατήριο…. Να τους αναγκάσουμε να πάνε να κρυφτούν στο σκοτάδι που τους ανήκει!…… Άν υπάρχουν ακόμα ΈΛΛΗΝΕΣ!……….. …Λ.

Comments are closed.