Αλκαλικές συνταγές καταπολέμησης καρκίνου & συσσωρευμένου λίπους

Λύσεις υγείας για να αντιστρέψετε τον καρκίνο, να ενισχύσετε
την πέψη σας και να κάψετε το αποθηκευμένο λίπος.

Μερικές φορές, όλοι αισθανόμαστε σαν να θέλουμε να μείνουμε στο κρεβάτι όταν ξυπνάμε το πρωί, επειδή το σώμα μας είναι βαρύ και έχει εξαντληθεί. Πολλοί άνθρωποι φτιάχνουν αμέσως ένα φλιτζάνι καφέ για να τους δώσει αυτό το τράνταγμα της καφεΐνης για να ξεκινήσουν την ημέρα τους, ωστόσο δεν είναι και το πιο υγιεινό πράγμα που μπορούμε να καταναλώνουμε το πρωί με άδειο στομάχι.

Το πρωί, το σώμα μας είναι στο πιο όξινο επίπεδό του, το γεγονός αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όταν κοιμάστε, το σώμα σας υποβάλλεται σε διάφορες διαδικασίες που απελευθερώνουν οξέα στο σύστημά σας. Ως αποτέλεσμα αυτού, το σώμα σας αισθάνεται εξασθενημένο, έτσι δεν είναι καλή ιδέα να πιείτε τον καφέ τη στιγμή που θα ξυπνήσετε, επειδή ο καφές είναι επιπλέον όξινος.
Αντίθετα, θα πρέπει να αλκαλοποιήσετε το σώμα σας κατά την έναρξη της ημέρας σας!
Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο, για να ανακαλύψετε τις γρήγορες, απλές και φυσικές συνταγές, με 3 μόνο συστατικά η κάθε μία που θα ξυπνήσουν το σώμα σας και θα σας παρέχουν ενέργεια για όλη την υπόλοιπη ημέρα σας.

Είναι πολύ σημαντικό να εξισορροπηθούν τα επίπεδα του pH σας το πρωί και αυτό μπορείτε να το επιτύχετε με την κατανάλωση ροφημάτων με υψηλά αλκαλικά στοιχεία. Δεδομένου ότι δεν είναι υποχρεωτικό να το πιείτε σε μεγάλες δόσεις, μπορείτε να καταναλώσετε τις συνταγές σε… σφηνάκια. Αυτά τα σφηνάκια είναι η τέλεια λύση για την υγεία σας.
Πράσινο σφηνάκι smoothie
Αυτό το σφηνάκι περιέχει βιταμίνες C και Β, 10 γραμμάρια πρωτεΐνης και κάλιο.

Συστατικά:

-2 φλιτζάνια βιολογικό σπανάκι
-¼ κατεψυγμένα ή φρέσκα βιολογικά βατόμουρα
-1 φέτα τζίντζερ
Μπορείτε να προσθέσετε λίγη στέβια για να το γλυκάνετε.

Διαδικασία
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανακατέψετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπλέντερ και να προσθέσετε λίγο νερό, τόσο ώστε να χαλαρώσει η συνοχή του μείγματος. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγη σπιρουλίνα, μια υπερτροφή που είναι επίσης γνωστή ως πολυβιταμίνη της φύσης για να εμπλουτίσετε το ρόφημα σας. Αν θέλετε μπορείτε να προετοιμάσετε μια μεγάλη ποσότητα του ροφήματος αυτού, έτσι ώστε να τη διατηρήσετε στο ψυγείο.
«Τροφή»: Το άρθρο αναφέρει αυτό, προσωπικά διαφωνώ με την διατήρησή του, οπότε προτιμότερο είναι να φτιάξετε όσο χρειάζεστε, ώστε να μην χάσει τις βιταμίνες και τις άλλες ουσίες του κατά την διάρκεια της συντήρησης.
Σφηνάκι ενίσχυσης της πέψης και του μεταβολισμού
Αν έχετε προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα, θα σας αφήνει κουρασμένους και το υπόλοιπο σώμα σας θα λειτουργεί με χαμηλότερη απόδοση. Ευτυχώς, εδώ έχετε τη συνταγή του αυτού του καταπληκτικού ροφήματος που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε το λειτουργία του πεπτικού σας συστήματος και θα σας δώσει ενεργειακή ώθηση για ολόκληρη την ημέρα.

Ταυτόχρονα αυτά συστατικά θα δημιουργήσουν ένα περιβάλλον στο σώμα σας λιγότερο όξινο και θα ενισχύσουν τον μεταβολισμό σας..

Συστατικά:

-½ ουγγιά του χυμού λεμονιού
-½ ουγγιά μηλόξυδο
-Μια πρέζα πιπέρι καγιέν

Μπορείτε να προσθέστε 2 ουγγιές νερού, αν βρείτε αυτό το μείγμα πολύ ισχυρό για να το πιείτε το πρωί. Το μηλόξυδο και ο χυμός λεμονιού βοήθουν στο να κάνετε το επίπεδο pH του αίματος σας περισσότερο αλκαλικό, και το πιπέρι καγιέν διεγείρει το μεταβολισμό σας, βοηθώντας στη διαδικασία της απώλειας βάρους και συμβάλλει στο να αναζωογονήσετε το σώμα σας το πρωί .

Το σώμα μας θεραπεύει τον εαυτό του κατά τη διάρκεια της νύχτας, έτσι πρέπει να σιγουρευτείτε ότι λαμβάνετε όλα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ως πρώτο πράγμα το πρωί. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, δεδομένου ότι αυτά τα θρεπτικά συστατικά θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το σώμα σας όσο πιο αλκαλικό είναι δυνατόν, παρεμποδίζοντας την εμφάνιση πολλών ασθενειών.
Το επόμενο καλλίτερο πράγμα, πέρα από τα οφέλη τους για την υγεία, είναι η νόστιμη γεύση τους.
Απολαύστε τα στην υγιειά σας!

Σημ. 1 κοινή ουγγία = 28,35 γραμμάρια

loading...