Δημοσκόπηση για το Δήμο Θεσσαλονίκης: «Πάτωσε» η Νοτοπούλου – Στο 33% η ΝΔ και στο 12,7% ο ΣΥΡΙΖΑ (φωτο)

Στην έκτη θέση βρίσκεται στις προτιμήσεις των δημοτών της Θεσσαλονίκης η Κατερίνα Νοτοπούλου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll που πραγματοποιήθηκε για λογαρισμό εφημερίδας.

Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο αν γίνονταν οι εκλογές την επόμενη Κυριακή, προηγείται ο Νίκος Ταχιάος με 15,7% και ακολουθούν οι Γ. Ορφανός με 12,3%, Κ. Ζέρβας με 9,8%, Σ. Βούγιας με 9,7%, Π. Ψωμιάδης με 6,9% και Κ. Νοτοπούλου με 6,5%.

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες προβολής της εκλεκτής του Μαξίμου, φαίνεται πως οι Θεσσαλονικείς γυρίζουν την πλάτη στην κυρία Νοτοπούλου, τουλάχιστον όπως αυτό αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση της Opinion Poll.

Στην ίδια δημοσκόπηση έγινε στους συμμετέχοντες και το ερώτημα ποιο κομμα θα ψήφιζαν αν την επόμενη Κυριακή είχαμε βουλευτικές εκλογές. Στην ερώτηση αυτή (και με αναγωγή επί των εγκύρων)η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 33%, έναντι μόλις 12,7% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 5,5%, ΚΙΝΑΛ με 5% και ΚΚΕ με 3%. Τα υπόλοιπα κόμματα δεν συγκεντρώνουν ποσοστό τέτοιο που να τους εξασφαλίζει την είσοδο στη Βουλή.

loading...

4 thoughts on “Δημοσκόπηση για το Δήμο Θεσσαλονίκης: «Πάτωσε» η Νοτοπούλου – Στο 33% η ΝΔ και στο 12,7% ο ΣΥΡΙΖΑ (φωτο)

  1. Το 34.7% του δεν/ξέρω, δεν απαντώ, άλλο, πιστευω ότι το
    1/3 δλδ 11.5% είναι Χρυσή Αυγή, άρα, αντιπολίτευση!
    Άιντε παιδιά, καλό βόλι.

  2. ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΡΓΙΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ, ΠΟΣΟ ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ κ. ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 14% ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  3. Αλήθεια? Χαίρομαι παρά πολύ,
    καμία εφημερίδα δεν το αναφέρει!

  4. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ.ΕΠΙ ΜΠΟΥΤΕΡΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕ ΠΟΛΥ.ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙ.ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΠΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΗΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΤΠΟΔΗΜΑΤΑ.ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ…..

Comments are closed.