Δολοφονία Τοπαλούδη: Εριστικός ο 21χρονος κατηγορούμενος, ξυλοκοπήθηκε από συγκρατούμενούς του

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στις φυλακές Γρεβενών με πρωταγωνιστή τον 21χρονο Ροδίτη που κατηγορείται για τη δολοφονία και το βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη.

Ειδικότερα, ο 21χρονος πιάστηκε στα χέρια με συγκρατούμενος του, ενώ επιτέθηκε φραστικά και σε σωφρονιστικό υπάλληλο.

Την Πέμπτη, μετά τη συμπληρωματική απολογία του στην ανακρίτρια επιστρέφει στις φυλακές Γρεβενών και οδηγείται στο κελί του. Εκεί, ο κατηγορούμενος απευθύνθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, με προκλητικό τρόπο σε τρεις συγκρατούμενος του. Εξοργισμένοι πιάνονται στα χέρια με τον 21χρονο Ροδίτη και επικρατεί πανικός, με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να τρέχουν να τους χωρίσουν.

Ο νεαρός αν και δεν είχε εμφανή τραύματα, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του και επέστρεψε στις φυλακές. Όταν μπήκε στην πτέρυγά του ο 21χρονος κατηγορούμενος άρχισε να βρίζει χυδαία και έναν σωφρονιστικό υπάλληλο.

Ο 21χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη θα περάσει την ερχόμενη εβδομάδα από πειθαρχικό συμβούλιο. Η συμπεριφορά του μέσα στις φυλακές χαρακτηρίζεται ως προκλητική.

Ο Διευθυντής των Φυλακών, Εισαγγελέας και Κοινωνικός Λειτουργός θα αποφασίσουν την ποινή του για το επεισόδιο που σημειώθηκε.

Το πρωί της Παρασκευής επισκέφθηκε τον 21χρονο μέσα στις φυλακές ο πατέρας του, ο οποίος και ενημερώθηκε για τα όσα προηγήθηκαν.

loading...