ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Της Λέττας Καλαμαρά
Η βρώμικη ιστορία της φούσκας της κοινωνίας μας την προ-Lehman Brothers εποχή, που Έλληνες πολιτικοί και κοινωνία κολυμπούσαν στο ψεύτικο χρήμα, και τη μετά-Lehman Brothers εποχή που Έλληνες πολιτικοί εξασφάλιζαν τον εαυτό τους και τη σωτηρία των τραπεζών εις βάρος των φορολογουμένων και αγέννητων Ελλήνων δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.

Ο Υπουργός Επικρατείας κ.Φλαμπουράρης με τους τραπεζίτες δίνουν έναν χρόνο παράταση και πετούν την μπάλα στην επόμενη Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Κλασικό παιχνίδι που ακολούθησαν όλες οι Κυβερνήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα, μία δεκαετία ψέματος και πάλι.

Συσσωρεύονται τα μεγάλα θέματα, των παράνομων μεταναστών, της έλλειψης επενδύσεων, των κόκκινων δανείων, της ανεργίας, της υπο-ασπασχόλησης και υπο-αμοιβής, της μετανάστευσης των Ελλήνων, του εθνικού ξεπουλήματος και πάνω από όλα της πολιτικής και κοινωνικής υποκρισίας και της εμμονής στο λαϊκισμό μαζί με την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας με την έναρξη του 2020 και την ώρα της αλήθειας για την Ελλάδα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε να γράφουμε για τα επιτεύγματα του Αλέξη Τσίπρα και του λαϊκισμού της Μεταπολίτευσης που οδεύει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μας αφήνοντας μας μόνο τραύματα και σίχαμα για τους αποικιοκράτες μας. Το μεγάλο ερώτημα παραμένει.

Ποιος θα δικάσει τον Αλέξη Τσίπρα για τη ζημιά του στην Ελλάδα;

loading...