ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ (ΝΤΟΡΑ) ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ (ΚΡΗΤΗ);

Του Παναγιώτη ΑποστόλουΠολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Το 2004, εν μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και λίγο πριν, ζητήθηκε από την ΕΥΠ και από τους τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας να δοθούν στοιχεία-τεχνικές πληροφορίες με σκοπό την ανεύρεση λύσεων σε θέματα επανασυνδέσεων. Τα στοιχεία, όπως αναφέρει ο Ανακριτής κ. Δ. Φούκας, αφορούσαν “τον αριθμό των διακοπτών που κάλυπταν την περιοχή των Αθηνών και την εδαφική κάλυψη εκάστου αυτών, τα στοιχεία του κατασκευαστή κ.τ.λ.”!

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε αρχές του 2006 από τους Υπουργούς Επικρατείας, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, επιβεβαιώθηκε ότι παρακολουθούνταν τα κινητά τηλέφωνα μελών της κυβέρνησης, αξιωματούχων, καθώς και του Πρωθυπουργού την περίοδο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες (Ιούνιος-Αύγουστος 2004) ως το Μάρτιο του 2005.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τη Vodafone η οποία διαπίστωσε, κατά τη διάρκεια τεχνικού ελέγχου από την προμηθεύτρια εταιρεία Ericsson στις 4 Μαρτίου του 2005, λογισμικό παρακολούθησης υψηλής τεχνολογίας και άγνωστης προέλευσης στο υποσύστημα νομίμων συνακροάσεων (Lawful Interception – LI). Μέσω του λογισμικού αυτού και την χρήση “κωδικών” άγνωστος ή άγνωστοι παρακολουθούσαν τις εκατό περίπου γραμμές μέσω 14 καρτοκινητών τηλεφώνων-καταγραφέων που χρησιμοποιούνταν για τις παρακολουθήσεις. Το εν λόγω λογισμικό ήταν “εντελώς άγνωστο” τόσο στη Vodafone, όσο και στην προμηθεύτρια Ericsson, ενώ δεν είχε ανιχνευτεί ο τρόπος της εγκατάστασής του.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Αναστάσιο Παπαληγούρα, ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone κ. Γιώργος Κορωνιάς ανέφερε ότι στις 7 Μαρτίου “προσδιορίστηκε το συγκεκριμένο τμήμα του λογισμικού που επέτρεπε υποκλοπές” και στις 8 Μαρτίου ο ίδιος έδωσε εντολή για την “άμεση αφαίρεση του συγκεκριμένου λογισμικού” καθώς και ότι έκτοτε ήταν συνεχείς οι έλεγχοι της Vodafone για τυχόν “επανεμφάνιση” του ίδιου λογισμικού…

Από το άρθρο μου: «Οι υποκλοπές της Vodafone το πρελούδιο της “Πυθίας”»!

Το παιχνίδι της ανεξαρτησίας της Κρήτης είναι σκληρό και σατανικό…

Στις αρχές του 2011, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone παρουσίασε διαφήμιση στους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπου πίσω από τον ηθοποιό της διαφήμισης εμφανιζόταν η σημαία της δήθεν ανεξαρτησίας της Κρήτης. Η οποία τελικά μετά την γενική κατακραυγή αποσύρθηκε και η διαφήμιση δημιουργήθηκε εκ νέου χωρίς τη συγκεκριμένη ανύπαρκτη και προβοκατόρικη σημαία. Αναγκάζοντας την εν λόγω εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να ζητήσει συγνώμη!

Ωστόσο, μήπως η πράξη αυτή, ήταν ενταγμένη μέσα στο γενικότερο πλαίσιο δημιουργίας εκείνου του κλίματος στο βάθος του χρόνου, της πραγμάτωσης δηλαδή, του σατανικού σχεδίου περί αυτονομίας – αυτοδιάθεσης της Κρήτης μας;

Από το δημοσιευμένο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα στις 12 Μαρτίου 2017: Προβοκάτσια με τη Σημαία ανεξαρτησίας της Κρήτης;

Σενάρια φανταστικά εκείνη την εποχή για τα περί ανεξαρτησίας της Κρήτης, όπως φανταστικά σενάρια ήταν για το λαό μας και τα περί της αποδόσεως του ονόματος της Μακεδονίας μας – με υπογραφή ελληνικής κυβερνήσεως – στους Σκοπιανούς!

Μετά την Μακεδονία σειρά έχει η Κρήτη;

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα, άρθρο του συγγραφέα – εκπαιδευτικού κ. Δαμιανού Βασιλειάδη με τον παραπάνω αναγραφόμενο τίτλο, που μου ξύπνησε – ζωντάνεψε ανησυχίες μου για την ανεξαρτησία της Κρήτης, που επιβουλεύεται το ΝΑΤΟ και κάποιοι σκοτεινοί αντεθνικοί κύκλοι, οι οποίοι φωλιάζουν στην Κρήτη μας! Στην λεβεντογέννα ελληνική Κρήτη! Στην Κρήτη μας, του ανυπολόγιστου ορυκτού πλούτου που κρύβεται στον υποθαλάσσιο χώρο της!

Παρακάτω σας παραθέτω ένα απόσπασμα από το άρθρο του κ. Βασιλειάδη:

«…Μετά ένα κατάπτυστο άρθρο στην άλλοτε “πατριωτική” εφημερίδα της Κρήτης “Αγώνας της Κρήτης” ανοίγει το θέμα της ανεξαρτησίας της Κρήτης, που προώθησαν στο παρελθόν και προωθούν τώρα, όπως φαίνεται, με βάση το άρθρο της “πατριωτικής” εφημερίδας των Χανίων, που παραθέτω συνημμένα, κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι την ανεξαρτησία της Κρήτης και την απόσχισή της από τον εθνικό κορμό, παραθέτοντας ιστορικά γεγονότα παντελώς αστήρικτα και εξωφρενικά, για ανθρώπους που έχουν σώας τα φρένας. Το άρθρο δεν αφορά κάποιους “κουζουλούς” Κρήτες που θα μπορούσε κανείς να τους κατατάξει στους γραφικούς τύπους, που μπορούν κι αυτοί να γίνουν επικίνδυνοι, αλλά σε παράγοντες που μεθοδικά και συνειδητά υπηρετούν ντόπια και ξένα συμφέροντα.

Το άρθρο σηματοδοτεί την αρχή μιας καμπάνιας για την ανεξαρτησία της Κρήτης, που φαίνεται στα μάτια της κοινής γνώμης γελοία, όπως παλιά ήταν και η περίπτωση των Σκοπίων που επιβουλευόταν την Μακεδονία μας και τότε λέγαμε ότι είναι γελοίο. Τελικά το γελοίο έγινε πραγματικότητα, με το ξεπούλημα στους Σκοπιανούς εν καιρώ ειρήνης, του ονόματος, της εθνότητας, της γλώσσας και της ιστορίας της ελληνικής Μακεδονίας με εντολή και στήριξη των “άσπονδων φίλων και συμμάχων μας” στο ΝΑΤΟ.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Τσίπρα στην Τουρκία, μας ανησυχεί τα μέγιστα, γιατί ο σουλτάνος Ερντογάν επιβουλεύεται τα ελληνικά νησιά και την Κρήτη, που θεωρεί ότι μόνο ένα τρίτο της είναι ελληνικό. Μήπως είναι το επόμενο θύμα, εκτός της Μακεδονίας, που μπαίνει στην ατζέντα των διεκδικήσεων; Μην ξεχνάμε τα ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο που αναγνώρισε ο Σημίτης στους Τούρκους, καθώς και τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου νότια του νησιού…»!

https://agonaskritis.gr/%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-270-000-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%BF-961-%CE%B1-2/

Πρωθυπουργός στην “ελεύθερη – αυτόνομη” Κρήτη…

Έτσι, επειδή στις πονηρές ημέρες μας τα πάντα είναι δυνατά, από τη στιγμή που το ανέφικτο γίνεται εφικτό, από τη στιγμή που το τρελό μετατρέπεται σε λογικό, το ακατόρθωτο γίνεται κατορθωτό! Από τη στιγμή που ξεπουλήθηκε η Μακεδονία μας! Από τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας σκέπτεται την ανταλλαγή του ανοίγματος της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης (σ.σ. άνευ ουσιαστικής αξίας, τουλάχιστον ετούτη την χρονική στιγμή) στον Ερντογάν, με την απόφαση εκλογής των Μουφτήδων στην Θράκη μας (σ.σ. που σηματοδοτεί μια τέτοια απόφαση, νέο εθνικό έγκλημα)!

Από τη στιγμή που ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής Ηλίας Καματερός προανήγγειλε μια τύπου Συμφωνία των Πρεσπών για τα Δωδεκάνησα και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, προανήγγειλε, πως σύντομα θα κλείσει το Κυπριακό όπως το Σκοπιανό, δεν θα πρέπει να ανησυχούμε και για την Κρήτη;

Τίποτε δεν είναι πλέον τυχαίο! Γι΄ αυτό θα πρέπει όλοι οι Έλληνες κι όλες οι Ελληνίδες να ψαχνόμαστε, και να προσπαθούμε να μάθουμε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από κάθε αστεία, παράλογη, ανέφικτη πληροφορία! Γιατί όλες οι πληροφορίες, όλες οι μυστήριες αποφάσεις, κάπου αποβλέπουν!

Όταν μάλιστα από πίσω υποκρύπτονται μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, που χρησιμοποιούνται ως μπροστάρηδες των αντεθνικών Νατοϊκών συμφερόντων!

Μια τέτοια απόφαση, αστεία, περίεργη, όπως θα την ερμήνευαν πολλοί, που δεν έχει λογική εξήγηση, πήρε η Βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ εκλογική Περιφέρεια της Αθήνας κ. Ντόρα Μπακογιάννη! Η οποία θα πολιτευτεί στις προσεχείς εκλογές στην εκλογική Περιφέρεια των Χανίων! Αφήνοντας την σιγουράντζα της Έδρας στην Αθήνα και δεχόμενη μια ομολογουμένως πολιτική πρόκληση! Αφού η ΝΔ δεν κατάφερε ποτέ να πρωτεύσει στο νομό Χανίων! Παρ΄ ότι τα Χανιά είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας Μητσοτάκη!

Γιατί λοιπόν αναλαμβάνει η κ. Μπακογιάννη ένα τέτοιο υψηλό ρίσκο; Αν δεν εκλεγεί τελειώνει πολιτικά! Αν όμως εκλεγεί, τι μπορεί να σημαίνει αυτή η εκλογή;

Ειλικρινά, δεν θέλω να πιστέψω με τίποτε, κάποιες κακές γλώσσες που μου μεταφέρουν: Θα είναι η Πρωθυπουργός στην “ελεύθερη – αυτόνομη” Κρήτη!

Μακρυά από εμάς τέτοιες σκέψεις…

Πρόβλεψε την καταστροφή η Μαλβίνα…

Θα κλείσω με την “προφητική” Μαλβίνα Κάραλη…

«…Και πολύ περισσότερο, τι γίνεται με όλους αυτούς τους αμετροεπείς ανθρώπους, που έτσι και μιλήσουνε γι΄ αυτά τα θέματα, αυτομάτως τους καταχωρίζουν οι υπόλοιποι στους εθνικιστές, στους φασισταράδες, στους πολεμοκάπηλους, στους χουντοδεξιούς, στους καταστολείς της προόδου; Πείτε, αν τολμάτε να πείτε, πως η Μακεδονία είναι ελληνική. Αμ δεν τολμάτε γιατί είσαστε ύποπτοι. Πείτε πως η Πατρίδα μας δεν έχει γκρίζες ζώνες. Ύποπτοι πάλι. Να δούμε, πως θα την πάρουνε πίσω την ικανοποίησή τους, αυτοί οι τόσο ικανοποιημένοι, όταν εκδηλωθεί επισήμως, όχι πως δεν έχει εκδηλωθεί η σκοπιανή αδιαλλαξία. Διότι μέχρι στιγμής μερικοί διανοούμενοι προσπαθούν να μας πείσουν, ότι εμείς είμαστε αδιάλλακτοι…»!

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...

2 thoughts on “ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ (ΝΤΟΡΑ) ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ (ΚΡΗΤΗ);

  1. ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ :Την πληρώνει το κράτος από το 1989 μέχρι το 2019 (30 χρόνια).

    Πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμπουμπούλα παίζει η η Ντοράκουλα, η “αθώα “ συμμαθήτρια του Μιζοφοράκου… η κόρη του αρχιμπαμπούλα Δράκουλα της πολιτικής και αδελφή του αρχηγού της Νέας Μιζοκρατίας …

    Είναι τόσο εκρηκτικά τα Ελληνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πάτρωνες μας στην Ευρώπη και η παρουσία της Ντόρας , τους είναι απαραίτητη.

    Οι πάντες γνωρίζουν το γιγάντιο, διαπλεκόμενο «ιστό της Αράχνης» που μέσα σε αυτόν το μιζοτακέικο αποτελεί κεντρικό ιμάντα…

  2. Η Νου-γόνο-Δούλα είναι η μεγάλη “Πατριωτική” παράταξη που έδωσε μεγάλους αγώνες υπέρ του Τουρκικού Προξενείου στην Θράκη και οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι και η αδελφή του Κυριάκου, η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν πάντα ιδιαίτερα φιλική στο θέμα απέναντι στην Τουρκική επεκτατικότητα.

    Μια βασική εκφραστής του σάπιου πολιτικού συστήματος,( γέννημα θρέμμα, όχι του λαού αλλά της φαμίλιας του Φαταούλα Μητσοτάκουλα ) η Ντόρα Μπακογιάννη , βγήκε να μας πει ότι ενδιαφέρεται τώρα εκ των υστέρων για την σωτηρία της χώρας, που χρόνια τώρα ασύδοτα αφαίμαξε και την οδήγησε με τους υποτακτικούς της στον βούρκο, στην διαφθορά, στην αδιαφάνεια, στην αναξιοκρατία … και γενικά στην δομημένη Ντόρο-φαυλό-κρατία… της τελευταίας τριακονταετίας.

    Ο Αχμέτ Ιλχάν πρώην σύμμαχος στο ΔΗ.ΣΥ, ήταν κατηγορηματικός στις δηλώσεις του υπέρ της Ντόρας.

    Η κα Μπακογιάνη «Μας έκανε ότι της ζητήσαμε» λέει χαρακτηριστικά ο κ.Ιλχάν και συνεχίζει…Εισήγαγε την τουρκική γλώσσα ως μάθημα στα δημόσια σχολεία της Δυτικής Θράκης, παρείχε οικονομική υποστήριξη ώστε να έρθουν σχολικά βιβλία από την Τουρκία στα ελληνικά μειονοτικά σχολεία, δρομολόγησε το θέμα του μουφτή και αν δεν την προλάβαιναν οι εκλογές θα είχαμε σύντομα την εκλογή και όχι τον διορισμό του θρησκευτικού μας»

    Στις εκλογές του Μαΐου 2012 η θυγατέρα του “εφιάλτη” του ´65΅ είχε
    ΅μαυρισθεΐ από τους πολίτες, αλλά στις αμέσως επόμενες, του Ιουνίου
    του ίδιου έτους ο τιτανοτεράστιους ηγέτης Αντωνάκης Σα(χλα)μάρας ο “σφουγγαράκης” την άρπαξε από τα μαλλιά, την τοποθέτηση πρώτη στο Επικράτειας της Νου-γόνο- Δούλας και την ξανάκανε βουλευτή ενώ ο ελληνικός λαός όχι μόνον την είχε απορρίψει αλλά και την είχε καταμαυρίσει …

    Ντόρα 2018 : «Τιμήθηκα από τους πολίτες, το κόμμα μου και τους αρχηγούς του με σημαντικά αξιώματα. Θα μου επιτρέψετε, λοιπόν, σήμερα να πω ότι στην ιεράρχηση των στόχων μου δεν είναι να ξαναποκτήσω οποιονδήποτε τίτλο».

    Η Ντόρα είναι ένα άλογο πολιτικό Δρακουλό-κατασκεύασμα που για τον προσωπικό της πλουτισμό, καταχράστηκε όλες τις δημοσιές υπηρεσίες που ανέλαβε με υπόδειξη πάντα των ξένων κέντρων εξουσίας και πλουτοκρατίας.

    Είναι η ικανή να πλήξει και τον αδελφό της.

    Αν ο Κυριάκος δεν την αποσύρει θα αποσύρουν οι δεξιοί τον Κυριάκο.

    Αν ο ΛΑΟΣ δεν καθαρίσει τα απόβλητα της διάπλοκης της ρεμούλας και της ξενοδουλίας, θα τα βρίσκει διαρκώς μπροστά του.

Comments are closed.