Προδόθηκε η συμπαιγνία Α.Τσίπρα και Π.Καμμένου: Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα ανήκουν σε… δύο κόμματα!

«Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος»! Γίνεται; Στην ελληνική Βουλή και προκειμένου να μην χάσει το προνόμιο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ
και να εξακολουθήσουν να ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό με την παρουσία τους, φαίνεται ότι γίνεται αφού από σήμερα οι Κώστας Ζουράρις και Θανάσης Παπαχριστόπουλος «ανήκουν» σε … δύο κοινοβουλευτικές ομάδες, βασικά ανήκουν στους ΑΝΕΛ, αλλά στηρίζουν την κυβέρνηση!

Δικαιώνοντας αυτούς που ισχυρίζονται ότι «Η αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση είναι κόλπο και κατόπιν συνεννόησης με τον Τσίπρα, προκειμένου να γίνει προσπάθεια να διασωθεί εκλογικά ο Π.Καμμένος, χωρίς να διαταραχθεί η κυβερνητική πλειοψηφία που συνιστούσαν τα δύο κόμματα».

Αρα; Αρα κόλπο και στημένη ψήφος ήταν οι κραυγές Π.Καμμένου κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας!Τυπικά τα δύο κοινοβουλευτικά «ρετάλια» παραμένουν στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, διατηρώντας τον αριθμό «πέντε», ουσιαστικά με τις επιστολές τους στη Βουλή, με τις οποίες ζητούν να προμετρώνται οι ψήφοι τους σ’ αυτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας στα νομοσχέδια που θα φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση, μονιμοποιώντας την κυβερνητική πλειοψηφία που γεννήθηκε όταν έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα.

Τον μόνο αστερίσκο βάζει ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος δεν ψηφίζει τη συνθήκη προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Ο Πάνος Καμμένος, μένει επί της ουσίας μόνο με τους Κώστα Κατσίκη και Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, αλλά ουισαστικά δεν θα χάσει το προνόμιό του ως αρχηγός κόμματος στην Βουλή.

Κοινουλευτικό πραξικόπημα; Λεπτομέρειες στην «δημοκρατία της τιποτολογίας».

Οι πολιτικά «ημιθανείς» ΑΝΕΛ απλά θα συνεχίσουν να ενοχλούν μιντιακά τον ελληνικό λαό μέχρι τις εκλογές και το φυσικό, πολιτικό τους, τέλος.

loading...

1 thought on “Προδόθηκε η συμπαιγνία Α.Τσίπρα και Π.Καμμένου: Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα ανήκουν σε… δύο κόμματα!

  1. Ωραίο και πρωτότυπο , παγκόσμια πατέντα , την ημέρα βολευτές των ΑΝΕΛ , το βράδυ βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ , όχι για να μην λέτε ότι το Ελληνικό δαιμόνιο δεν υπάρχει , έμαθα ότι θα καταγραφούν στο βιβλίο ΓΚΙΝΕΣ ως άνθρωποι με δύο πρόσωπα

Comments are closed.