Νέα ξεφτίλα… Καθαρίστρια Μητέρα 13 παιδιών καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών επειδή πλαστογράφησε απολυτήριο δημοτικού

Η περίπτωση του Βόλου επαναλαμβάνεται στα Ιωάννινα  – Καθαρίστρια, μητέρα 13 παιδιών καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών γιατί άλλαξε τη χρονιά αποφοίτησης από το δημοτικό

Σε κάθειρξη 8 ετών ερήμην καταδικάστηκε μία μητέρα 13 παιδιών, καθαρίστρια σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού και διόρθωσε τον χρόνο αποφοίτησης από το δημοτικό, καθώς ισχυρίστηκε ότι το τελείωσε το 1980 και όχι το 1981, όπως ήταν η αλήθεια.

Σύμφωνα με το prevezatoday.gr, η Δ.Κ. προσκόμισε το απολυτήριο για να λάβει θέση κατώτερου ή κατώτατου προσωπικού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η ίδια είναι μητέρα δεκατριών (13!) παιδιών εκ των οποίων τα 5 είναι και σήμερα ανήλικα.

Μάλιστα, η ίδια καταδικάστηκε ερήμην από το δικαστήριο. Ωστόσο, η απουσία της δεν οφείλεται σε στρεψοδικία, αλλά στο γεγονός ότι ζήτησε αναβολή, καθώς πάσχει από την καρδιά της και έχει τοποθετήσει απινιδωτή. Αν και προσκόμισε ιατρική γνωμάτευση, το αίτημά της για αναβολή απορρίφθηκε.

Η γυναίκα κατέθεσε έφεση στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων, με την εκδίκαση της υπόθεσης να έχει προσδιοριστεί για τις 5 Μαρτίου.

loading...

5 thoughts on “Νέα ξεφτίλα… Καθαρίστρια Μητέρα 13 παιδιών καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών επειδή πλαστογράφησε απολυτήριο δημοτικού

  1. αθωονοντας ολους αυτους που πιανοντε με πλαστα χαρτια ειναι σαν να επικροτουμε την παραμομια.δεν εχει με το αν ειναι καποιος φτωχος η πλουσιος η παρανομια πρεπει να τιμωρητε γιατι αθωονοντας τους παρανομους σπροχνουμε τους νομοιμους στην παρανομια.

  2. Ναι μεν είναι παράνομο , αλλά αν πράγματι έχει 13 παιδιά , όχι μόνο δεν χρειάζεται απολυτήριο Δημοτικού αλλά ούτε και κανένα δικαιολογητικό , γιατί τα 13 παιδιά αντιστοιχούν με πτυχείο ΝΤΟΚΤΟΡΑ

  3. .Δεν ειναι τυχαιο οτι βγαζουν στην σεντρα τις καθαριστριες ενω ελαχιστοι απο τους πραγματικους απατεωνες που διορισθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ εχουν διωχθει. Βγαζουν μπροστα τις καθαριστριες για να κρυφτουν οι πραγματικοι ενοχοι που πιστευω οτι ειναι χιλιαδες!!! ….. Ξεχαστηκε προ πολλου η αξιολογηση στο δημοσιο οπως και τοσα αλλα.Το προτεινε η τροικα αρχικα θεωρωντας οτι εχει να κανει με ενα φυσιολογικο κρατος.Αμ δε!!Οι μεν Σαμαροβενιζελοι υποκρινονταν οτι συμφωνουσαν οι δε Τσιπροκαμμενοι ηταν αντιθετοι. Να μην αναφερθω καλυτερα στην λυσσωδη αρνηση των κρατικων συντεχνιων.Κατα την γνωμη μου να να γιατι δεν εγινε: 1)Θα αποδεικνυονταν οτι ισως οι μισοι και παραπανω αν δεν ειχαν πλαστα πτυχια και απολυτηρια σιγουρα ειχαν πλαστα πιστοποιητικα γλωσσομαθιας,οικογενειακης καταστασης και οτι μπορει να χωρεσει ο νους του ανθρωπου. 2)Θα αποδεικυονταν οτι οι μισοι και παραπανω ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.Το κρατος ΠΑΝΤΑ ειχε πλαισιο νομιμοτητας απλα ομως το παραβιαζε καταφωρα. 3)Θα επρεπε εστω και καποιοι να πανε σπιτι τους για την τιμη της αξιολογησης (παιδοφιλ,επιορκοι,ανεπαρκεις,εξαφανισμενοι κλπ) 4)Θα αποδεικνυονταν πολλαπλοι μισθοι επι χρονια και αλλα ασσυληπτα.5)Οποιος μπηκε στο δημοσιο παρανομα η προσκομισε πλαστα πτυχια κλπ θα επρεπε ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ συμφωνα και με παρομοιες νομολογιες δικαστηριων αλλα και να παει φυλακη(συμφωνα με τις διαταξεις περι καταχραστων του δημοσιου) 6)Οι δημοσιοι υπολογοι που υπεγραφαν τις παρανομες αυτες αποφασεις προσληψης η ΔΕΝ ΗΛΕΓΧΑΝ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ τα δικαιολογητικα(ΔΙΚΑΤΣΑ κλπ) θα επρεπε να διωχθουν ποινικα (για το αδικημα της κακουργηματικης απιστιας περι την υπηρεσια) αλλα και αστικα για την ζημια που προξενησαν στο δημοσιο και στους φορολογουμενους που πληρωναν τους απατεωνες.

  4. Τωρα πως αυτοι οι δικαστες δικαζουν με το γραμμα του νομου, ολες τις μικρες υποθεσεις με μεγαλες ποινες και τις μεγαλες υποθεσεις με μικρες ποινες μονο οι δικαστες το ξερουν;;;;
    ΜΙΑ υπεθεση να κανω;; λες να πληρωνονται;;;;μπαααα δεν νομιζω, γρυφος ειναι τελικα το ολο θεμα.

  5. Με 5 (αριθμός πέντε)ορθογραφικά λάθη σε 2,5 γραμμές κείμενο δεν νομίζω οτι μπορείς να εκφέρεις εμπεριστατωμένη άποψη επι του θέματος καθότι είσαι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!!! Η γυναίκα αυτή, έδωσε 13 Ελληνες στην χώρα μας για να πληρώνουν εργοδοτικές εισφορές μεθαύριο και να πάρεις εσυ σύνταξη …. ηλίθιε!!! Δεν ήταν οτι δεν είχε χαρτί απλώς άλλαξε το έτος αποφοίτησης και αυτό "κοστίζει" 8 χρόνια??? Οι γιατροί που "πιάνονται" με πλαστά πτυχία και στέλνουν στο άλλο κόσμο συνανθρώπους μας πόσα χρόνια "φάγανε"??? Αστοιχείωτε, που έχεις και δικαίωμα γνωμης και δυστυχώς για εμάς, μάλλον ψηφίζεις κιόλας….

Comments are closed.