ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Αυτά τα δύσκολα χρόνια του ξεπεσμού, της παρακμής, της εθνικής, κοινωνικής και ηθικής απαξίωσης, το Εθνικό Μέτωπο στέκεται όπως ο λωτός που βρίσκεται μέσα στα βρώμικα νερά της λίμνης αλλά παραμένει αγνός και καθαρός.

Φίλοι και αντίπαλοι αναγνωρίζουν την ποιότητα του πολιτικού μας λόγου, το ήθος και τη συνέπειά μας.
Τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά είναι ευχάριστα και ενθαρρυντικά. Μέρα με την μέρα δυναμώνουμε. Πολλοί είναι αυτοί που ρωτούν αν θα συμμετάσχουμε στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Τους απαντούμε: ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ.
Είτε αυτόνομα, είτε σε συνεργασία με ανθρώπους και πολιτικούς σχηματισμούς που πρεσβεύουν αυτά που πρεσβεύουμε εμείς.
Θα συμμετάσχουμε και στις Ευρωεκλογές και στις Εθνικές εκλογές.
Στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, είτε θα συμμετάσχουμε αυτόνομα σε κάποιες περιφέρειες ή Δήμους , είτε θα στηρίξουμε συνδυασμούς ανά την επικράτεια. Αυτά θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.
Συνεχίζοντας τον ανηφορικό και τραχύ δρόμο του αγώνα παραμένουμε:
– Μακριά από τους κουρασμένους, τους συμβιβασμένους, από αυτούς που με τις επιλογές και τις πράξεις τους δυσφήμισαν το εθνικιστικό κίνημα και σήμερα, βολεμένοι και με γεμάτες τσέπες, εξακολουθούν να παριστάνουν τους εκπροσώπους του και τους εκφραστές του.
– Μακριά από τους κατά περίσταση πατριώτες. Τα τελευταία χρόνια έγινε της μόδας όλοι όσοι δεν εκπλήρωσαν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες στα μεγάλα συστημικά κόμματα – αλλά συνέβαλλαν στη δολοφονία της πατρίδας μας- να ιδρύουν από ένα κόμμα με στόχο να ενώσουν υπό την ηγεσία τους πάντα, τον «χώρο» που λένε ότι ανήκουν ή τους βολεύει να λένε ότι ανήκουν, για να πετύχουν τις προσωπικές φιλοδοξίες τους. «Ο δικός μας χώρος» δυστυχώς βρίθει από πολλούς τέτοιους τύπους.
– Μακριά από γραφικούς, νούμερα, υποκριτές και ημίτρελους, που επίσης δυστυχώς υπάρχουν πολλοί «στο χώρο».
Για την Ελλάδα και την κοινωνία αγωνίσου μαζί μας, αγωνίσου με το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

loading...