Η αφανής κατάκτηση της Ελλάδας από το Δ΄ Ράιχ – Η προκλητική επίσκεψη της ανεπιθύμητης Φράου Μέρκελ στην Χώρα μας

Η χωροφύλαξ των πλανηταρχών στην Ευρώπη λέγεται Άνγκελα Μέρκελ. Καταφθάνει στην αποικία Ελλάς,  όπως την μετέτρεψαν οι προδοτικοί πολιτικοί μας, οι οποίοι θα την φιλοξενήσουν αδιαμαρτύρητα έως πρόσχαρα, ενώ οι Σκοπιανοί ολοκληρώνουν το ειδεχθές έγκλημά τους.

Γράφει ο Αθανάσιος Καρανάσιος

«The German Übermacht» ήταν ο ιδιόρρυθμος όμως εξομολογητικός… αγγλογερμανικός τίτλος στο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» (βλ. συνημμένη φωτογραφία). Δεν γράφει ούτε «The German superpower» ούτε «Die Deutsche Übermacht» («Η γερμανική υπερδύναμη») αμιγώς στα αγγλικά ή στα γερμανικά. Είναι φανερό, ότι θέλει με αυτή τη μίξη να περάσει πολιτικό μήνυμα: Ότι οι Γερμανία είναι σε ρόλο «τσατσά» υπό το έλεγχο της «νταβατζή» Αμερικής. 

Στην φωτογραφία εμφανίζεται η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ μεταξύ των επτά ναζί ανώτατων αξιωματικών (ο ένας στην μέση είναι των Ες Ες, με τον αγκυλωτό σταυρό στο μανίκι) που είχαν φωτογραφηθεί, στην πασίγνωστη φωτογραφία, το 1941, πριν από σχεδόν ογδόντα χρόνια, μπροστά στον Παρθενώνα πάνω στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, τα αποκρουστικά όντα του κόσμου. 

Όμως στις εσωτερικές σελίδες το περιοδικό γίνεται πιο αποκαλυπτικό: «Το Δ’ Ράιχ» είναι ο τίτλος!…. στα χνάρια του Γκαίμπελς, υπουργού προπαγάνδας των Ναζί από το 1933 έως το 1945, του οποίου η τελευταία ρήση ήταν: «Θα ξαναγυρίσουμε και η Γη θα τρέμει!»

Το Spiegel, συνεχίζοντας, με έπαρση αραδιάζει, αυτολεξεί:
«Το γερμανικό κεφάλαιο εξουσιάζει την Ευρώπη, κερδίζει από την δυστυχία στην Ελλάδα». Οι φωτογραφίες του περιοδικού αποτελούν επίσης, δοξολογία σε μια εποχή που η Γερμανία αιματοκύλησει τον κόσμο: «Η Άνγκελα Μέρκελ με χιτλερικό μουστάκι σε πάντσερ (σ.σ.: γερμανικά τεθωρακισμένα) καθ’ οδόν προς την Αθήνα».

Πράγματι, η Γερμανία είναι και σήμερα ο επιτιθέμενος. Η σχέση της προς την Ελλάδα μοιάζει με την σχέση του τυράννου και των σκλάβων του. Έχει μεταβληθεί σε οικονομική αυτοκρατορία μέσω του κοινού νομίσματος, που η ίδια διαφεντεύει. Καθόλου τυχαία, ότι η έδρα της ΕΚΤ κατασκεύασε τα υπόγειά της στην Φρανκφούρτη, όπου ανεξέλεγκτα, με αδιαφανείς και απόρρητες διαδικασίες «κόβει και ράβει» χρήμα, χωρίς αντίκρισμα από το πουθενά, με αριθμούς στις οθόνες, άντε και σε κάποιο ελάχιστο ποσοστό σε χάρτινες φωτοτυπίες.

Το κόλπο είναι απλό: «Τί θέλετε κύριοι, χρήμα; Ναι, θα σας δίνουμε, μόνο όταν εμείς γουστάρουμε κι εφόσον είστε καλά παιδάκια…. Αλλιώς θα πάθετε αιφνίδιο θάνατο… μαλάκες! Όμως για να σας δώσουμε, θα ακολουθείτε και εφαρμόζετε ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι και ορεγόμαστε. Λιμάνια θέλουμε, αεροδρόμια θέλουμε, τηλεπικοινωνίες, δρόμους, τράπεζες, μουσεία; Θα μας τα δίνετε, με τίτλους και συμβόλαια δια πάντα. Όλα σε εμάς, άντε και λίγα σε κάποιους άλλους παρατρεχάμενους, για να περνούν δήθεν η διεθνής ανταγωνιστικότητα και οι πολιτικές ισορροπίες. Νάναι όλοι ψιλοφχαριστημένοι. Πολύ λίγο μας κόφτει, αν θα εξαθλιωθεί ο λαός σας, άλλωστε σ αυτό αποσκοπούμε. Άδειο στομάχι, ούτε φιλοσοφεί, ούτε έχει δύναμη να αντισταθεί. Κατά τα άλλα, εσείς, οι μαριονέτες μας πολιτικοί θα καλοπληρώνεστε, όσο εμείς αποφασίζουμε. Αλλιώς έχουμε και την Singular Logic και πολλά τσιράκια εδώ και θα σας πετάξουμε απ το μπορντέλο που έλεγαν και οι  Αγανακτισμένοι.  Οπότε, κοιτάτε το συμφέρον σας, που δεν είναι άλλο: Να πεθάνει η Ελλάδα και να ζήσετε εσείς και οι φαμίλιες σας, χαραμοφάηδες. »

Έτσι, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, οι Γερμανοί έχουν καταλάβει την Ελλάδα. Η κατάκτηση είναι τελείως αφανής, όμως πολύ πιο επικίνδυνη και μόνιμη. Πας στον ΟΤΕ, Γερμανό δεν θα δεις, πας στην BMW Γερμανό δεν θα συναντήσεις. Πας στα LIDL τίποτα, ούτε για δείγμα θα ακούσεις μια γερμανική λέξη. Πας στην ΑΑΔΕ το ίδιο. Κι όμως όλα κανονίζονται, οργανώνονται, αφαιμάζονται από τους εδώ τοποτηρητές, τους εδώ αποικιοκράτες, στους επάνω ορόφους, στις πίσω αίθουσες, στην Αμερικανική και Γερμανική πρεσβεία, στο  Γκαίτε Ινστιτούτο, σε στοές κι όπου αλλού που δεν ξέρουμε. Δεν βλέπεις τον εχθρό, άρα δεν υπάρχει…  Όπως όταν έπεφταν οι εισβολείς με αλεξίπτωτα στην Κρήτη και τους καθάριζαν οι Κρητικοί. Και εν πάση περιπτώσει, ο Ελληνικός Λαός οργάνωσε την αντίστασή του και εν τέλει απελευθερώθηκε. Ενώ σήμερα με την οικονομική κατάκτηση, τα πάντα έχουν ξεπουληθεί με συμβολαιογραφικούς τίτλους στους Γερμανούς… για πάντα. Βρέθηκαν και βρίσκονται ντόπια πολιτικά όργανα,  ανθέλληνες,  οσφυοκάμπτες, ορντινάντσες, που για την προσωπική τους νοσηρή  καλοπέραση και την συμπλεγματική εξουσιολαγνεία τους ξεπουλούν-εκδίδουν και την μάνα τους την ίδια. 

Η Μέρκελ έρχεται στην Χώρα μας, για να διατάξει αυτοπροσώπως τα πολιτικά ελληνόφωνα τσιράκια των Γερμανών και των Αμερικάνων, να κάνουν πίσω στο Σκοπιανό, να είναι ευγενικοί. Θα συναντήσει και τον Κούλη, να του κόψει τον βήχα. Γιατί, οι εξυπνάκηδες ιμπεριαλιστές εκμεταλλεύονται την κατ επίφαση δημοκρατία, όπου οι λαοί γι άλλα πράγματα ψηφίζουν και τελικά άλλα αντιλαϊκά έργα και πολιτικές κακουργίες εφαρμόζονται. Και δεν υπάρχει πια ένας Ντε Γκωλ να τους τροχοπεδήσει. Με τον τρόπο αυτόν και χωρίς να ρωτούν (γιατί όσες φορές ρώτησαν έφαγαν πόρτα), δημιουργούν ενοποιήσεις, θανατώνουν εθνικά νομίσματα, καταρρίπτουν σύνορα, κατακλύζουν την Ευρώπη με λαθρομετανάστες.

Τα λέω αυτά, γιατί πολλά θα ακουστούν κατά την διάρκεια της προκλητικής εισβολής της Φράου Μέρκελ στην Αθήνα, περί δημοκρατίας, ειρήνης, ευρωπαϊκού κεκτημένου κ.ά. συναφείς αερολογίες, με τον λαό απόντα…

Το μέγιστο πρόβλημα του Ελληνικού Λαού είναι η απώλεια της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας του και η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας του, δηλαδή της δυνατότητας να μπορεί να σχεδιάζει και να εφαρμόζει τις πολιτικές του αυτόνομα. Υπάρχει αφανής πλήρης κατάκτηση της Ελλάδας.  Γι αυτό ο αγώνας μας πρέπει να είναι πρωτίστως εθνικοαπελευθερωτικός. Το εθνικό και το ταξικό συμφέρον συμβαδίζουν. Ο αγώνας μας μόνον για το ένα ή το άλλο είναι αγώνας είναι μάταιος πριν την ολοκληρωτική ήττα. Έλληνες πείτε κάτι. Ψηλά το κεφάλι. Μην δίνετε το δικαίωμα πολιτικά σκύβαλα, να καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών σας. Είναι ατομική ντροπή του καθενός μας , εθνικό όνειδος για όλους!

ΕΞΩ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ!!!

Αθανάσιος Καρανάσιος, 9/1/2019

loading...