Κοντοζυγώνει η ώρα του καλαματιανού…

«Καρτερία και ευψυχία», που λέει και ο Διηνέκης, χρειάζεται από όλους μας στους μήνες που θα ακολουθήσουν.
Επίσης, «ψυχραιμία και ανυπακοή» φωνάζουμε από το περασμένο Σάββατο εδώ στον Διόδοτο. Αψηφίστε τις Κασσάνδρες και την καταστροφολογία. Ό,τι θέλουμε θα λέμε για τα εθνικά μας θέματα. Όπως θέλουμε θα ονομάζουμε τον κάθε μας τόπο.. όπως κάναμε πάντοτε, τα Σκόπια θα συνεχίσουμε να τα λέμε Σκόπια, ούτε νοτιομακεδόνες μπορεί να μάς αναγκάσει κανείς να λεγόμαστε στη Μακεδονία μας
την μία και μοναδική, ούτε να μάς απαγορεύσει να τραγουδάμε όποιο εμβατήριο θέλουμε.

Η συμφωνία αυτή είναι ένα πατσαβούρι και το κρατίδιο αυτό μετράει μόνο κάποιους μήνες ζωής. Κανένα διαμελισμό της χώρας μας δεν θα επιτρέψουμε να μάς φέρει η ιστορία αυτή. Και υπάρχουν πολλοί εκτός από μας που δεν θέλουν, ο καθένας για τα συμφέροντά του, μια «Μακεδονία του Αιγαίου». Ποιού «Αιγαίου» δηλαδή.. των Σιωνιστών των ΗΠΑ και της Γερμανίας να λέμε καλύτερα.

Οι Βούλγαροι είναι σίγουρο πως θα ασκήσουν βέτο για την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, και οι Σέρβοι οι οποίοι εδώ και κάτι μέρες προμηθεύονται τεράστιες ποσότητες οπλισμού από τη Ρωσία (συν την άσκηση Ρωσίας-Σερβίας που έχει προγραμματιστεί), θα συνεργαστούν με τη Ρωσία στην αποσταθεροποίηση των σχεδίων του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια γενικώς.

Μπορεί ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς να συνεχάρη τον Ζόραν Ζάεφ και τον Αλέξη Τσίπρα για την επικύρωση της συμφωνίας, αλλά αναγκαστικά θα ακολουθήσει τη θέληση του σερβικού λαού και των φυσικών του συμμάχων, των Ρώσων.

Την 1η Φεβρουαρίου το Συμβούλιο Μονίμων Αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ αναμένεται να υπογράψει στις Βρυξέλλες το Πρωτόκολλο Ένταξης της «Βόρειας Μακεδονίας», αλλά η ολοκλήρωση της ένταξης θα γίνει προς το τέλος του 2019, στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ. Εκεί μπορεί να δούμε κι άλλες εκπλήξεις εκτός το αναμενόμενο βέτο της Βουλγαρίας.

«1η Φεβρουαρίου» όμως ε;.. Τρέχοντας, σαν τις πουτάνες, μόλις υπεγράφη το πατσαβούρι από 153 λιγούρια, άρον άρον να το δώσουν στον Παυλόπουλο κι άρον άρον να βγει το «Πρωτόκολλο Ένταξης». Για να το πάρουμε απόφαση εμείς η πλέμπα και όποιοι άλλοι Βαλκάνιοι έχουν αντιρρήσεις στην ολοκλήρωση και στις ενταξιακές απαιτήσεις του χαϊδεμένου τους κρατιδίου αλβανοσλάβων και γύφτων.Ήταν όλα στημένα, τα είχαν όλα έτοιμα, το δαχτυλίδι των αρραβώνων, οι προδοτικές 153 έλειπαν.

Υποτίθεται ότι μέσα στο 5άμηνο που ακολουθεί θα τα κάνει ώπα όλα η Σερβία, ειδάλλως αν παρέλθει το μεσοδιάστημα και αρχίσει εχθροπραξίες με επίσημο μέλος του ΝΑΤΟ που θα είναι πλέον τα Σκόπια, τότε θα σημαίνει και παρανάλωμα του πυρός που θα καταχωρηθεί ως επίσημη έναρξη Παγκοσμίου Πολέμου.

Το Προδοτικό «Ελληνικό» Κράτος προσπαθεί να μάς πείσει ότι το θέμα των Σκοπίων έληξε. Ενώ τώρα αρχίζει.. και θα είναι πολύ «ζωηρές» οι εξελίξεις καθημερινά.

Εμείς ως λαός δεν πρέπει να τους αφήσουμε ούτε στιγμή σε ησυχία και να τους κάνουμε να νιώθουν για το διάστημα που θα ακολουθήσει μέχρι τις βουλευτικές εκλογές (Μαρτίου; Μαΐου;..) σαν έναν παρατεταμένο εφιάλτη, με κλούβες ΜΑΤ να τους ακολουθούν για προστασία σε κάθε τους βήμα.

Είναι σίγουρο πως έχουν αρκετούς άσσους στο μανίκι, είτε για ψηφοθηρία είτε για αντίποινα. Παροχές, θερμές σκηνοθεσίες στο Αιγαίο με τους φίλους τους τους Τούρκους, εξεγέρσεις των λαθρό, καταστροφές από απλύτους και άλλα «μωρά» (κατά Τόσκα) και πολλά άλλα..
Με ετοιμοπόλεμη ψυχρότητα θα αντιμετωπίσουμε κάθε τους πονηριά και θα τους κάνουμε ρόμπα σε οποιαδήποτε ανιστόρητη και γλοιώδη τους κίνηση, άλλοι με «καταδρομικά» κόλπα, άλλοι με γέλιο και ειρωνεία, όπως ήδη εφαρμόζεται και στο παρόν ιστολόγιο, μέχρι να αρχίσει το κυρίως «καλαματιανό»…
Καλή μας επιτυχία λοιπόν!
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

diodotos

loading...