ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

ΝΕΚΡΗ, ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ Η «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ» ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥ!



Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης 

Είναι πολύ εύκολο να φανταστεί κανείς τι θα συμβεί εάν αυτή η «Συμφωνία των Πρεσπών» τεθεί κάποτε σε ισχύ.

Οι Σκοπιανοί, από τον Ιούνιο του 2018 που υπεγράφη η συμφωνία, δεν διστάζουν καθόλου να αποκαλύπτουν τις μελλοντικές τους προθέσεις χωρίς κανένα “φύλλο συκής”, χωρίς κανένα προβληματισμό μήπως και η Ελλάδα κάνει πίσω.

«Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία εκτός από τη δική μας», «Είμαστε Μακεδόνες», «Μιλάμε την Μακεδονική γλώσσα και κανείς δεν θα μας αμφισβητήσει ξανά», «Όσον αφορά τους «Μακεδόνες» σε Ελλάδα και Βουλγαρία, υπάρχουν πολλές πιθανότητες η μακεδονική γλώσσα να διδάσκεται στην Ελλάδα», «Τώρα έχουμε ευκαιρίες για τα παιδιά στη Ελλάδα να μάθουν την μακεδονική γλώσσα» – όλα αυτά και άλλα πολλά, από τον Ζόραν Ζάεφ, τον Σκοπιανό πρωθυπουργό που συνυπέγραψε αυτοπροσώπως την συμφωνία των Πρεσπών!
Φυσικά, όσοι δεν «συνυπέγραψαν» την συμφωνία μπορούν να λένε τα ίδια – και χειρότερα: Η Ραντμίλα Σεκερίνσκα π.χ., Υπουργός Άμυνας των Σκοπίων μας πληροφορεί μετά βεβαιότητας πως «Η “Μακεδονία” έχει ήδη κρατήσει θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ!».
Πάρα πολλοί Έλληνες προεξοφλούν πως κάποια νύχτα η «Συμφωνία των Πρεσπών» θα περάσει και από την Ελληνική Βουλή όπως-όπως, με μια ισχνή και επιφανειακή «πλειοψηφία» 151 βουλευτών. Χωρίς την ενοχλητική (και αντίθετη) γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.
 Χωρίς την κατακραυγή κάθε μορφωμένου ανθρώπου για την επίσημη ιεροσυλία στην ιστορία, τον πολιτισμό και την πολιτιστική παράδοση της Ελλάδος. 
Έτσι, στα γρήγορα και στα μουλωχτά, όπως ακριβώς ορίζει το άρθρο 1 παράγραφος 4ζ της συμφωνίας: «… το Πρώτο Μέρος (δηλαδή η Ελλάδα) θα κυρώσει χωρίς καθυστέρηση την παρούσα συμφωνία».
Σε αυτό θα βοηθήσουν βέβαια κάποιοι βουλευτές οι οποίοι μάλλον θα υπερψηφίσουν «κατά συνείδηση» όπως π.χ. ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι βουλευτές του κόμματός του Γιώργος Μαυρωτάς, Σπύρος Λυκούδης,Σπύρος Δανέλλης, ο κυβερνητικός βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης Μιχελογιαννάκης που συνήθως «αντιστέκεται» (φυσικά για τα μάτια του κόσμου), ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ και πιθανώς κάποιοι άλλοι που θα «πεισθούν» την τελευταία στιγμή να υπερψηφίσουν «κατά συνείδηση». Τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι κι έξι το λαδόξιδο – 151 βουλευτές θα συγκεντρωθούν, βρέξει χιονίσει.
Εγώ βέβαια, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί έρχονται εντελώς αυθόρμητα στο νου μου, κάποιοι καταστηματάρχες οι οποίοι γνωρίζοντας πως το μαγαζί τους κλείνει, ξεπουλάνε την πραγμάτια τους όσο – όσο, πριν κατεβάσουν οριστικά τα ρολά τους!
Οι Σκοπιανοί, κατά τα πρότυπα των Τούρκων καθοδηγητών τους, επιλέγουν από την συμφωνία των Πρεσπών ότι τους συμφέρει και τους βολεύει, όπως η ανύπαρκτη μακεδονική γλώσσα, η ανύπαρκτη μακεδονική ιθαγένεια και η δεύτερη λέξη της σύνθετης ονομασίας στην οποία (υποτίθεται) συμφώνησαν οι ίδιοι.
 Όλα τα υπόλοιπα που περιλαμβάνει η «Συμφωνία των Πρεσπών», γράφονται στα παλαιότερα των υποδημάτων τους!






loading...