7 Φρικτοί Τρόποι Αντισύλληψης του Παρελθόντος που θα σας κάνουν να Ευγνωμονείτε για τα Πρoφυλακτικά και τα Αντισυλληπτικά!

Ο τρόπος ζωής των προγόνων μας έχει υπάρξει αριστοκρατικός, καλλιεργημένος και
λιγάκι παράξενος. Από παράξενες συσκευές για το μακιγιάζ, μέχρι ανατριχιαστικές διαφημίσεις, οι παλιοί κάναν πολλά περίεργα πράγματα. Και φυσικά μπορείτε να φανταστείτε τι γινόταν γύρω από το $εξ!

Βρήκαμε μία λίστα με μερικούς πολύ παράξενους τρόπους αντισύλληψης του παρελθόντος και σκεφτήκαμε πως έπρεπε να σας την δείξουμε. Κάποιοι τρόποι από αυτούς είναι πολύ ανατριχιαστικοί και πιθανόν να μην έχετε μετά και τόση όρεξη για παιχνιδάκια στην κρεβατοκάμαρα. Μην λέτε πως δεν σας προειδοποιήσαμε…

1) Διάφραγμα από λεμόνι

Η φλούδα ενός λεμονιού κομμένου στη μέση χρησιμοποιούταν σαν ένας τρόπος να εμποδιστεί το σπέpμα από το να μπει στην μήτρα. Το καλό ήταν πως σκότωνε το σπέpμα. Το κακό ήταν πως η οξύτητα του λεμονιού ερέθιζε τον κόλπο και προκαλούσε εγκαύματα.

2) Coca-Cola

Πίσω στην δεκαετία του 50 και του 60, οι γυναίκες από την Αμερική έπαιρναν ένα μπουκάλι από αυτό το αναψυκτικό και το άδειαζαν στον κόλπο τους. Πίστευαν πως έτσι το σπέpμα θα πέθαινε, αλλά τελικά όλες έμεναν έγκυες ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ!

3) “Μπαλάκια” από Κάστορα

Οι γυναίκες στον Καναδά μούλιαζαν αποξηραμένα “μπαλάκια” από κάστορα και στην συνέχεια το έπιναν για να αποφύγουν μία εγκυμοσύνη. Η τεχνική εννοείται πως δεν λειτουργούσε…

4) Κόπρανα κροκόδειλου

Τα αποξηραμένα κόπρανα κροκόδειλου χρησιμοποιούνταν στο εσωτερικό του κόλπου για να εμποδίσουν το σπεpμα. Τα έβαζαν στον κόλπο πριν το $εξ.

5) Ακακία και ταμπόν από Μέλι

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είναι γνωστό πως χρησιμοποιούσαν ταμπόν. Τα βουτούσαν σε ακακία που είχε υποστεί ζύμωση σε γαλακτικό οξύ, ένα πολύ γνωστό συστατικό σε σπεpματοκτόνα.

6) Έντερα χοίρου

Πpoφυλακτικά φτιαγμένα από έντερα χοίρων, βουτηγμένα σε ζεστό γάλα για να μαλακώσουν.

7) Βρώμικο νερό από Σιδηρουργό.

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος αντισύλληψης για τις γυναίκες από την αρχαία Ελλάδα ήταν το νερό που χρησιμοποιούσε ο σιδηρουργός για να κρυώνει τα μέταλλα. Στην πραγματικότητα έκανε δουλειά, μόνο που τις έκανε στείρες και τις προκαλούσε νευρολογικά προβλήματα, ακόμα και θάνατο!

loading...