Σκοπιανή Καθηγήτρια: «Zητάμε 3.000 Δισ. Ευρώ Από Την Ελλάδα Για Την Κατεχόμενη Μακεδονία Του Αιγαίου»
Η καθηγήτρια Τάνια Καρακαμίσεβα αναρωτιέται ποιος είναι ο λόγος και είναι τόσο φοβισμένοι οι Έλληνες και άρχισαν να ουρλιάζουν και να επικρίνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δηλαδή, αναρωτήθηκε αν (οι Έλληνες που κατακρίνουν τη Συμφωνία) είναι εξαιτίας αυτών που σχολίασε στο Facebook ο Τοντόρ Πετρόφ.

Ο Πετρόφ έγραψε πως η «Μακεδονία» απαιτεί από την Ελλάδα, αποζημιώσεις ύψους 3.000 δισεκατομμυρίων ευρώ (3.000 милијарди евра) για την Κατοχή του τμήματος της Μακεδονίας του Αιγαίου και τη γενοκτονία κατά του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και για την εκμετάλλευση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 έως σήμερα.
«Ο Τοντόρ Πετρόφ στο Facebook έγραψε ότι η ‘Μακεδονία’ απαιτεί 3.000 δις ευρώ ως αποζημίωση από την Ελλάδα για την κατάληψη της Μακεδονίας του Αιγαίου και της γενοκτονίας του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και την αξιοποίηση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912!»

Αυτό είναι που τρόμαξε τους Έλληνες, και τους έκανε να ουρλιάζουν από πανικό για τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημείωσε χαρακτηριστικά η Καρακαμίσεβα.
Δυστυχως οσο παραμενετε παθητικοι θεατες η πατριδα μας θα διαμελιζεται μπροστα στα ματια μας, χωρις καμια απολυτως αντιδραση.
Ολα τα θα παρουν δεν θα αφησουν απολυτως τιποτα.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΓΝ]ΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ

ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ;
Πιστός Εν Χριστώ Τω Θεώ Βασιλεύς Αυτοκράτωρ Ρωμαίων
7 σχόλια :