ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ (ΙΕΡΑΡΧΕΣ), ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ…


ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ Κοινοποιεί ο Γεωκών 

Παιδιά μου, ήδη μέσα στις εκκλησίες, μερικοί νεοεποχιτες ιερείς , θα αρχίσουν να ελαττώνουν και τα μυστήρια, θα πουν, δεν πειράζει που δεν
τήρησες τις νηστείες και έφαγες και χθες, έλα σήμερα να κοινωνήσεις.


Δεν πειράζει (θα λένε) εάν πήγες με άλλην γυναίκα, έλα εδώ, και όπως τότε με τον Πάπα θα σας δίνουν συγχωροχάρτια, γιατί ο Θεός συγχωρεί.

Ναι παιδιά μου Ο Θεός συγχωρεί διότι είναι εύσπλαχνος και όχι τιμωρός, αλλά τι γίνετε με αυτούς που συγχωρούν εν ονόματι Του Θεού ;

Εν ονόματι ποιου Θεού θα συγχωρούν τον κόσμο αυτοί; Πως θα λέγεται ο θεός τους ;

Θεός Μέγας ή θεός ανύπαρκτος ;

Αυτοί έχουν έναν θεό γήινο, που είναι ο Αντίχριστος, που έχει ήδη ορθοποδήσει και έχει εμφανίσει την άγρια μορφή του, που θα σας ταΐσει με χρυσό, όταν θα έλθει η ώρα για να παρουσιασθεί ως Παγκόσμιος κυβερνήτης και ηγέτης ελεημοσύνης.

Όμως θα είναι αυτός ο άνθρωπος ένα κτήνος, που θα κλαίει μπροστά σας, αλλά θα σας βάλει μάχαιρα πίσω στην πλάτη σας…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Θα τα ευνοήσετε και εσείς οι ίδιοι όλα αυτά με τον ψευδοπροφήτη τον πάπα και με την κεφαλή σας που θα προδώσει Τον Χριστό και θα Τον δώσει στα χέρια εκείνου.

(Κεφαλές =πάπας και ορθόδοξοιΑρχιερείς) Η κατάσταση θα ομοιάζει με ένα κοπάδι προβάτων που βρίσκεται στην άκρη ενός γκρεμού.

Αν πέσει το ένα πρόβατο στον γκρεμό, ακολουθούν το ένα μετά το άλλο και τα άλλα πρόβατα


Οι δυο η οι τρεις Κεφαλές (ιεράρχες), πρώτα αυτοί θα προδώσουν Τον Χριστον.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ1 σχόλιο :