ΑΥΤΟΣ είναι ο πιο ΑΤΥΧΟΣ και ο πιο ΤΥΧΕΡΟΣ άνθρωπος του κόσμου – Έπαθε καρκίνο, καρδιακή προσβολή, παράλυση, μηνιγγίτιδα και η γυναίκα…

Ο 26χρονος Oliver Pugh μπορεί να χαρακτηριστεί σχεδόν με ευκολία ως
ο πιο άτυχος άνδρας του κόσμου αφού έχει υποστεί…
μία σειρά προβλημάτων υγείας και στο τέλος τον παράτησε και η γυναίκα του για τον κουμπάρο αλλα ταυτόχρονα και ο πιο τυχερός γιατί ακόμα ζει

Ο Oliver επί τέσσερα χρόνια πάλευε με ασθένειες όπως η μηνιγγίτιδα, την οποία μάλιστα κόλλησε τρεις φορές ενώ πέρασε εγκεφαλικό, καρδιακή προσβολή και καρκίνο που του άφησε μία μορφής παράλυση.

Το αποκορύφωμα της… γκαντεμιάς ήταν όταν στα τέλη του 2015 τον παράτησε η γυναίκα του για τον κουμπάρο.

Όλα ξεκίνησαν για τον Oliver το 2012 όταν επισκέφτηκε τον γιατρό με πόνους στο γοφό. Τότε του βρήκαν όγκο για τον οποίο εγχειρήθηκε δύο φορές.

Αποτέλεσμα των εγχειρήσεων και της νοσηλείας του ήταν να κολλήσει τρεις φορές μηνιγγίτιδα.

Τότε ήταν που τον παράτησε η γυναίκα του για τον κουμπάρο, μια απιστία που ανακάλυψε ο ίδιος από εφαρμογή στο iPhone της συζύγου του (Find My iPhone) που του έδειχνε ότι ήταν στο σπίτι του κουμπάρου, ενώ αυτή του έλεγε ψέματα ότι είναι στην αδελφή της.

Λίγο μετά ο Oliver έχασε το μισό του δάχτυλο σε ατύχημα, έπαθε καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό το οποίο τον οδήγησε σε παράλυση του ποδιού. Τελικά μετά από επέμβαση κατάφερε να σταθεί πάλι και στα δυο του πόδια.

Τώρα ο Oliver ελπίζει ότι θα μπορέσει να ασχοληθεί με την μεγάλη του αγάπη το Kung Fu στο οποίο μάλιστα είναι πρωταθλητής Αγγλίας και Ευρώπης και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, ανοίγοντας παμπ.

loading...