Πολάκης: «Σκάσε τσογλάνι, πες τι έκλεψες από το ΚΕΕΛΠΝΟ» – Πουλής: «Ξίδι Πολάκη, μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία…»

Αδιανόητοι και πρωτοφανείς χαρακτηρισμοί του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ – «Πέραν του αστείου, το πράγμα σοβαρεύει – Αυτός είναι εν ενεργεία Υπουργός!» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, ύβρεις και απειλές έχει η δημόσια αντιπαράθεση που ξέσπασε το απόγευμα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή.

Τον τόνο της αντιπαράθεσης έδωσε πρώτος ο Παύλος Πολάκης ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «σκάσε» και «τσογλάνι» απευθυνόμενος στον υπάλληλο του ΚΕΕΛΠΝΟ!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε μάλιστα να συμβουλέψει τον Σταμάτη Πουλή να ομολογήσει για τα… κλεμμένα προκειμένου να πέσει στα… μαλακά από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Η επισήμανση του αυτή προκάλεσε και την παρέμβαση του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος ως γνωστόν έχει βρεθεί στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ. «Το πράγμα πλέον σοβαρεύει» επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ο οποίος σημείωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι αδιανόητο ένας υπουργός να προαναγγέλλει την ποινή που θα επιβληθεί σε έναν πολίτη.

Λίγη ώρα αργότερα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας απάντησε και ο Σταμάτης Πουλής.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ μέσω του λογαριασμού του στο twitter τονίζει: «Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό,λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση;Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b…Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ! Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία…»

loading...