ΠΓΔΜ: Προωθούν την υποψηφιότητα Τσίπρα και Ζάεφ για το Νόμπελ Ειρήνης

Την πρωτοβουλία να είναι υποψήφιοι για Νόμπελ Ειρήνης οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας και της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ θα παρουσιάσει η κάτοχος του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης 2015, Τυνήσια Wided Bouchamaoui
από το Κουαρτέτο Εθνικού Διαλόγου της Τυνησίας, σε εκδήλωση σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο των Σκοπίων.

Παρόντες θα είναι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου και ο πρύτανης του ιδιωτικού Πανεπιστημίου των Σκοπίων, FON, Νάνο Ρούζιν, οι οποίοι στηρίζουν την εκδήλωση μεταξύ άλλων.

Η Wided Bouchamaoui όπως και οι κκ. Κούλογλου και Ρούζιν έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο της Βουλής της ΠΓΔΜ Ταλάτ Τζαφέρι, ενώ θα συναντηθούν και με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, καθώς και με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών ομάδων στο Κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ.

Μετά την παρουσίαση της πρωτοβουλίας στα Σκόπια την Τρίτη, η Τυνήσια Νομπελίστρια, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου FON, θα μεταβούν στην Αθήνα, όπου στις 19 Δεκεμβρίου θα συναντηθούν με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να του ανακοινώσουν την πρωτοβουλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading...

2 thoughts on “ΠΓΔΜ: Προωθούν την υποψηφιότητα Τσίπρα και Ζάεφ για το Νόμπελ Ειρήνης

  1. Το ερώτημά μου ως τι τον πρότειναν , ως … ως …. , ως …. ;

  2. ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ "ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ" ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ;
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ "ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ", ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ Ο-ΜΠΑΜΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΡΟΖ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΠΟΥ "ΕΦΚΙΑΧΝΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΣΥΡΙΑ.

Comments are closed.