Η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει ;;;;;

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη

Η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει ;;
Θα πάρει 80 ψήφους στη Βουλή πΓΔΜ ;;

Αν ναι,μετά θα πάρει σ’ αυτήν την ελληνική Βουλή ή,αν αυτή δεν προλάβει και διαλυθεί,στην επόμενη 151 ψηφους ;;
Κάπου θα σκαλώσει το πράμα.
Ε,μήπως αυτό κρυφοθέλουνε οι παμπόνηροι κρυφοί άνθρωποι,με ειδίκευση στον κυβερνητισμό, του Χαρίλαου ;;
Υ.Γ. Ως εμεγαλύνθη τα έργα σου πλατεία Λουμπιάνκα ότι πάντα εν σοφία εποίησας !!

loading...

10 thoughts on “Η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει ;;;;;

  1. Ποιος είναι ο Χαρίλαος; Έχεις καταλάβει καθόλου τι γίνεται; Μέχρι τώρα τους 80 βουλευτές οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ τους βρήκαν σε όλες τις ψηφοφορίες, θα έρθει και η ΜΕΡΚΕΛ Βαλκάνια + ΗΠΑ να ξανά πιέσουν, πέρασε από το "Republic Of skopjie" η αλλαγή του Συντάγματος (15/01 τέλος το πρώτο μέρος). Ο "οδικός χάρτης΄" της συμφωνίας των Πρεσπών λέει ότι έρχεται "ΑΜΕΣΑ" στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΜΕΣΑ=ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ "Republic Of skopjie". Μάλιστα θα είναι 2 ψηφοφορίες 1η για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών και 2η ψηφοφορία για την έγκριση ένταξης στο ΝΑΤΟ ή με όνομα ΠΓΔΜ της ενδιάμεσης συμφωνίας ή με τον νέο όνομα που προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών(που ούτε να το εκστομίσω δεν θέλω). Εγώ σου λέω ότι οι ΗΠΑ χέστηκαν πως θα λέγονται και δεν περάσει η συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ (από ότι λέγεται έχουν βρει τους 151, κανονικά θέλει 180 διότι είναι ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, αλλά εδώ μιλάμε για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, πάντως όσους βουλευτές και να χρειάζεται ακόμα και 300 Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ). ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΚΕΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ως "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", Η ΕΛΛΑΔΑ (ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΠΟΤΕ (μόνο στην κολύμβηση να λέγονται FYROM(για Ελληνική λαϊκή κατανάλωση-ψευτομαγκιά).

  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  4. ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 5ης ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ,30-31 ΓΕΝΑΡΗ 1949
    «Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα ‘δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος,προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποχτήσει.Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των.Ταυτόχρονα, οι Μακεδόνες κομμουνιστές πρέπει να προσέξουν τις διασπαστικές και διαλυτικές ενέργειες που ξενοκίνητα σοβινιστικά και αντιδραστικά στοιχεία αναπτύσσουν, για να διασπάσουν την ενότητα ανάμεσα στο μακεδονικό (σλαβομακεδονικό) και τον ελληνικό λαό, διάσπαση που μόνο τον κοινό τους εχθρό, το μοναρχοφασισμό και τον αμερικανοαγγλικό ιμπεριαλισμό θα ωφελήσει. Παράλληλα, το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ’ τη μέση όλα τα εμπόδια,να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σοβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα, που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης.Ο σλαβομακεδονικός και ελληνικός λαός μόνον ενωμένοι μπορούν να νικήσουν. Διασπασμένοι μόνον ήττες μπορούν να πάθουν. Γι’ αυτό η ενότητα στην πάλη των δύο λαών πρέπει να φυλάγεται σαν κόρη οφθαλμού και να ενισχύεται και να δυναμώνει σταθερά και καθημερινά».

  5. Η Βόρειος Μακεδονία θα μπει στην ΕΕ,αλλά όχι και στο ΝΑΤΟ

    Η συμφωνία των Πρεσπών διαβλέπω ότι θα περάσει μισή,θα περάσει ως προς το όνομα Βόρεια Μακεδονία και θα γίνει η ένταξή της στην ΕΕ,αλλά θ' αναβληθεί (και μάλιστα στις ελληνικές καλένδες) το δεύτερο σκέλος της συμφωνίας,το πρωτόκολλο εισδοχής της στο ΝΑΤΟ,και αφού υπάρξουν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα. Δηλαδή θα γίνει αυτό που θέλει η Ρωσία,να μπει η Βόρειος Μακεδονία στην ΕΕ,αλλά όχι και στο ΝΑΤΟ.Πάντως πολύς κόσμος στην Ελλάδα έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ,αν μπει η Βόρειος Μακεδονία στο ΝΑΤΟ.

  6. «24 ὡς ἐμεγαλύνθη τὰ ἔργα σου, Κύριε· πάντα ἐν σοφίᾳ ἐποίησας,…» Ψαλμός 103.
    Το «πάντα» πρέπει να γραφεί «πάντ'». Αλλά τα ψευτοελληνικά τους είναι χασμωδικά…

  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  10. Συμφωνία των Πρεσπών,Μέρος 1,Άρθρο 1,Παράγραφος 4,Υποπαράγραφος ε :
    «ε.Το δεύτερο μερος (σημ. δηλαδή η πΓΔΜ) θα ολοκληρώσει in toto τις συνταγματικές τροποποιήσεις έως γύρω στο τέλος του 2018.». Αγγλικά : "e.The Second Party shall conclude in toto the constitutional amendments by the end of 2018.".
    Σημείωση μεταφραστική : by the end of 2018 σημαίνει έως γύρω στο τέλος του 2018—δεν είναι until the end of 2018,που θα σήμαινε έως το τέλος του 2018 (ανατρεπτικά).

Comments are closed.