ΘΕΕ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;;

Γράφει ο ΣΠΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Χαράς ευαγγέλια στην Νέα Δημοκρατία αφού ο Πέτρος Τατσόπουλος, γυρολόγος της πολιτικής και κομφερασιέ του εθνομιδενισμού (όπως τον αποκαλεί ο Φάηλος Κρανιδιώτης (Πρόεδρος του κόμματος Νέα Δεξιά), θα
συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αν και ο ίδιος είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα ξαναπολιτευθεί, μετά την αποτυχία του να εκλεγεί Βουλευτής με το «ΠΟΤΑΜΙ» τον Σεπτέμβριο του 2015. Η μεταγραφή του Πετράν άναψε φωτιές τόσο σε επίπεδο βάσης όσο και στο στελεχιακό δυναμικό του κόμματος, όπου οι υποβόσκουσες εσωκομματικές γκρίνιες δίνουν και παίρνουν με αφορμή τις θέσεις του Πετράν στα εθνικά θέματα (Σκόπια, Ελληνοτουρκικά κλπ) αλλά και τις βαρύτατες κατηγορίες που είχε εξαπολύσει κατά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποιώντας απίστευτο υβρεολόγιο.                                                   
ΣΧΟΛΙΟ: Κάτι … πολιτικές προσωπικότητες της αριστεράς και της προόδου σαν τον Τατσόπουλο θα κάνουν τους ακραιφνείς δεξιούς να τρέχουν και να μην φτάνουν. Και σεις πατριώτες (αν έχει ακόμη η Νέα Δημοκρατία τέτοιους) κάντε πέτρα την καρδιά και ψηφίσετε Πετράν. Οι πληροφορίες που θέλουν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας θα συμπεριληφθεί και ο,η,το Τζέϊσον Αντιγόνη, και ο υπαστυνόμος Λώλης, εξετάζεται ως μη αληθής. 
Ας θυμηθούμε μερικά από τα « ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ» του Πετράν: 25 Ιανουαρίου 2011: Βγαίνει στον αέρα από τον τηλεοπτικό δίαυλο Σκάϊ το κατάπτυστο ντοκιμαντέρ για την Εθνική Εθνεγερσία του 1821, όπου ο εθνομηδενιστής κοφερανσιέ του ντοκιμαντέρ Πέτρος Τατσόπουλος εξέμεσε όλες τις ανθελληνικές του απόψεις για την Εθνική Επανάσταση και για τους ήρωες του 1821. Μεταξύ δε των άλλων αντιεπιστημονικών ψεμάτων που τόλμησε να ξεστομίσει είναι και τα εξής:                                                                                                       Άκουσον-άκουσον: Το 1453 οι Οθωμανοί απελευθέρωσαν τους φτωχούς Έλληνες από την καταπίεση των Βυζαντινών γαιοκτημόνων.                                          Άκουσον – άκουσον: Η υπέροχη συνύπαρξη Ελλήνων και Οθωμανών χάλασε στα τέλη του 18ου αιώνα με υπαιτιότητα των κοτζαμπάσηδων και των παπάδων που καταπίεζαν τους Ρωμιούς.                                                                                       Άκουσον – άκουσον: Ενώ προβαλλόταν το κατάπτυστο ανθελληνικό και εθνομηδενιστικό ντοκιμαντέρ ο Πετράν έγραψε στο face book ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν Αλβανός και ως gay είχε αρραβωνιασθεί με άνδρα. Η θύελλα διαμαρτυριών που ξεσηκώθηκε τότε από σοβαρούς επιστήμονες (υπάρχουν ακόμη και σήμερα τέτοιοι στην Ελλάδα), ανάγκασε τον Πετράν να συζήτηση συγνώμη, δικαιολογούμενος ότι έκανε πλάκα. Το ερώτημα είναι με πιο ηθικό ανάστημα κάνει πλάκα για τον Εθνεγέρτη Κολοκοτρώνη.           
Νοέμβριος 2015: Οι εθνομηδενιστικές και ανθελληνικές συνάμα και τουρκόφιλες απόψεις του Πετράν τώρα στράφηκαν κατά της γενοκτονίας των Ποντίων από του τους βάρβαρους Τούρκους. Ήταν τότε που ο άλλος εθνομηδενιστής ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ υπουργός (Θεός να τον κάνει) παιδείας, Νίκος Φίλης, ισχυρίσθηκε ότι η σφαγή των Ποντίων δεν ήταν γενοκτονία αλλά εθνοκάθαρση. Ο Πετράν άδραξε την ευκαιρία και έγραψε στο face book: «Αυτή τη φορά ο Νίκος Φίλης έχει δίκιο. Η σφαγή των Ποντίων ήταν Εθνοκάθαρση. Δεν ήταν γενοκτονία».
Ο Πετράν όμως δεν σταματά εδώ. Επιτίθεται λεκτικά με ακατονόμαστες ύβρεις κατά προσωπικοτήτων του πατριωτικού χώρου που εκφράζουν διαφορετική άποψη από αυτόν. Τον Φεβρουάριο το 2018 μέσω Face book και twitter καθυβρίζει αισχρά τον διακεκριμένο ποινικολόγο Φάηλο Κρανιδιώτη, (άραγε ο Πετράν τι επάγγελμα έχει, κανείς δεν γνωρίζει. Ο ίδιος δηλώνει συγγραφέας), με τα εξής λόγια: «Φάηλο κλάσε μου τα αρχίδια με τις μαξιμαλιστικές σου μαλακίες. Αυτά στα αμνοερίφια που σου βάζουν like, όχι σ’ εμένα. Εμένα κλάσε μου τα’ αρχίδια και μετά χλιμίντρισε ψυχωτικέ μαλάκα. Με την αγάπη μου».           
Και το κακό με την Νέα Δημοκρατία δεν σταματά εδώ. Μετά την υποψηφιότητα του Πετράν στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζεται να αναγγείλει και την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Αθηνών του καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Άγγελου Συρίγου, ο οποίος διακηρύσσει την ακυρότητα του Πρωτόκολλου της Κερκύρας του 1914, το οποίο κατοχύρωνε τα δικαιώματα της θρησκείας, της παιδείας της γλώσσας της αυτοδιοίκησης αλλά και της ανεξαρτησίας της Ελληνικής μειονότητας, που εγκρίθηκε και υπογράφηκε από τους ίδιους τους Αλβανούς. Οι πληροφορίες στα πολιτικά πηγαδάκια λένε ότι ο εν λόγω κύριος θα είναι ο επόμενος ΥΠΕΞ ή αναπληρωτής ΥΠΕΞ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είτε εκλεγεί είτε αποτύχει. ΣΧΟΛΙΟ: Θα πρέπει ο κύριος Μητσοτάκης να δηλώσει δημόσια, εάν η θέση που εκφράζει ο κύριος Άγγελος Συρίγος είναι η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας και δική σας κύριε Μητσοτάκη;;;   

loading...