Μαρούσι: Ο ανεξάρτητος εξαρτημένος από το ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος

Και εκεί που είχε πείσει ο αντιπεριφερειάρχης της κυρίας Ρένας Δούρου (της γνωστής από τις «επιτυχίες» σε Μάνδρα και Μάτι) πως θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος
Δήμαρχος στο Μαρούσι – παρότι εξαρτώμενος παράλληλα στην περιφέρεια με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ – ήρθε το δημοσίευμα του σκληρού κομματικού οργάνου της εφημερίδας Αυγής να δηλώσει πως ο Γιώργος Καραμέρος είναι τελικά ένας ακόμη υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τι είχε κάνει ο κύριος Καραμέρος για να ξεγελάσει τους Μαρουσιώτες πως είναι ανεξάρτητος;

Πρώτον, στην ανακοίνωση του συνδυασμού του, έβαλε γραβάτα και γενικώς τώρα πια φοράει γραβάτα. Στα κοσμοπολίτικα καφέ του Αμαρουσίου π.χ. στο Seasons είναι πάντα με γραβάτα! Βλέπετε το Μαρούσι ήταν, είναι και θα παραμείνει Κεντροδεξιός Δήμος.

Δεύτερον, στην ίδια εκδήλωση ανακοίνωσης του συνδυασμού του, παραδέχτηκε πως το νομοσχέδιο για την αυτοδιοίκηση (Κλεισθένης Ι) που εμπεριέχει και το νέο εκλογικό σύστημα που φέρνει ακυβερνησία, είναι ένα έκτρωμα.

Τρίτον, στην ίδια πάλι εκδήλωση, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για την εγκατάσταση του Καζίνο στο Μαρούσι, απλά μίλησε ως αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού. Δηλαδή και με τον νεοφιλελεύθερο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει τα τυχερά παιχνίδια και με τους πολίτες που δεν θέλουν την πόλη τους να γίνει κέντρο τζόγου.

Ο Γιώργος Καραμέρος, μετά το πολιτικό ατύχημα της Αυγής είναι σίγουρο πως αναθεωρεί. Μαθαίνουμε πως θα κινηθεί τελικά στον ελάχιστο σκληρό πυρήνα των Συριζαίων του Αμαρουσίου και όχι στην αχαρτογράφητη ανεξαρτησία, καθώς στη δεύτερη περίπτωση η ήττα θα είναι ακόμη πιο οδυνηρή.

Ο Κεντροδεξιός

loading...