Μητσοτάκη, μάζεψε τους! Ψηφίζουμε ΝΔ αλλά όχι Νόνη Δούνια, όχι Τατσόπουλο όχι Γιάννη Λοβέρδο.

 Όχι μοντέλα δημοσιογράφους ηθοποιούς συγγραφείς. Βγήκε η Νόνη και είπε με θράσος ότι θέλει να πάρει υπουργείο για αγωγή παιδιών επειδή έχει δυο παιδιά.
Μια αμόρφωτη γυναίκα που πουλούσε το σώμα της (με την καλή έννοια σε φωτο ) για να βγάλει λεφτά. Τι μπορεί να ξέρει ένα τέτοιο άτομο που δεν τη λες και ωραία, αλλά ακόμα και αν ήταν ωραία, τι έχει να προσφέρει στην κοινωνία; Είναι υποβάθμιση για τη χώρα,  όταν για τις παιδαγωγικές επιστήμες έχουν αφιερώσει τις ζωές τους επιστήμονες και έχουν και δικά τους 4 παιδιά. Δεν μπορεί ένα τέτοιο άτομο χωρίς γνώσεις χωρίς πτυχία σήμερα, να αποφασίζει για τα παιδιά μας όταν νέοι με τόσα προσόντα φεύγουν για το εξωτερικό. Ελεος ΝΔ μάζεψε την

Ο Τατσόπουλος ένας τύπος που πάει να βγάλει μισθό και προνόμια και δεν έχει καμία ιδεολογία ,τι περιμένουμε να ψηφίζει για εμάς; Πως μπορεί να κινείται μέσα στον φιλελευθερισμό ένα ανισόρροπο άτομο που πάει για να φάει;

Ο Γιάννης Λοβέρδος που κάθεται στο Κολωνάκι και ξόδευε 500 ευρώ τη μέρα στα καλύτερα εστιατόρια να τρώει οικογενειακώς, και δήλωνε 3000 ευρ  το μήνα. Τι περιμένουμε από έναν τέτοιο υποκριτή ψεύτη που υποστήριξε τον Σημίτη τον Τσιπρα που έβριζε χυδαία τον Σαμαρά να κάνει καλό στη ΝΔ; Μιλαει πάντα ψεύτικα για το προσωπικό του συμφέρον. Ύπουλος.

 Ξέρετε ποιες ήταν οι αναρτήσεις του; Ο Τσιπρας είναι ο καλύτερος και νεότερος πρωθυπουργός. Θα έχει την υποστήριξη μου. Ο Σαμαράς πρέπει να παραιτηθεί. Ο Τσιπρας θα χαρίσει δάνεια. Έλεγε εγω θα τον ψηφίσω και άλλα πολλά. Για τους παπάδες έλεγε τα ρασοφόρα λαμόγια και τώρα πάει και τους γλείφει να του δώσουν ψήφους.

Αυτός έφερε τον Τσιπρα για να βάλει τώρα με τη ΝΔ. Δε ψηφίζουμε ανηθικους που θελουν να  βαλουν και τα παιδια τους. Του σταματησαν τα μαυρα τωρα κα βλεπει ότι πρεπει να τον ταΐζουμε εμείς. Δεν έχει πτυχίο. Απόφοιτος Λυκείου είναι. Ο γέρος Μητσοτάκης τον ανέδειξε και από τότε τρώει συνέχεια και κάνει κακό στην Ελλάδα. Μαύρο, ούτε να τον ακούμε!

αναγνωστης

loading...