Νότης Σφακιανάκης για την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου!

Έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Παπαδόπουλος το μεσημέρι της Πέμπτης
μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για να ενημερώσει τους θαυμαστές του ότι αποχωρεί από το σχήμα που θα συμμετείχε στο Gazi Live, μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη και την Πάολα.

Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την επιχείρηση και την Πάολα, αντιθέτως, έριξε τις βολές του κατά του Νότη Σφακιανάκη.

Ωστόσο, η πρεμιέρα του μαγαζιού έγινε κανονικά το βράδυ της Παρασκευής, χωρίς τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα Δε Γίνεται», πρόβαλε ένα βίντεο, στο οποίο ο Νότης Σφακιανάκης έδωσε την δική του απάντηση, πάνω στη σκηνή για το συγκεκριμένο γεγονός.

«Προέκυψε κάτι τις 2-3 τελευταίες μέρες. Θα ήθελα να ξέρετε, μάλλον οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι αυτό που βλέπετε και ακούτε αυτό είναι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο ούτε πίσω ούτε δίπλα. Ψέματα λένε αυτοί που φοβούνται η αυτοί που θέλουν να κλέψουν. Ούτε να σας κλέψω θέλω ούτε φοβάμαι να πω την αλήθεια. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Είχαμε κάνει μία συνεργασία με την Πάολα και τον Γ.Παπαδόπουλο, ο οποίο κάποια στιγμή αποφάσισε να φύγει. Η συμφωνία τηρήθηκε επακριβώς από την δική μου πλευρά γιατί εγώ τον διάλεξα. Δεν τον έχω δει ακόμα, ποτέ δεν τον έχω δει εκ του φυσικού δηλαδή. Δεν έχουμε μιλήσει. Όλο αυτό που έκανε είναι λάθος του και θα το καταλάβει. Το να κατηγορείς κάποιον χωρίς να διασταυρώσεις που θεωρείς εσύ, είναι πολύ άδικο. Κατηγορεί άνθρωπο που δεν είναι να κατηγορείς, είναι να τον αγκαλιάζεις, να τον φιλάς, να τον αγαπάς…», είπε μεταξύ άλλων ο Νότης Σφακιανάκης.

loading...