Η απόκρουση της χρονιάς έγινε από έναν σκύλο! (βιντεο)

Ίσως να πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η σεζόν για να το πούμε με βεβαιότητα αλλά, για την ώρα, είναι δεδομένο: στην τρίτη κατηγορία της Αργεντινής έγινε η απόκρουση της χρονιάς.
Από έναν σκύλο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα παιχνίδι που έγινε την Κυριακή για το Torneo Federal A, δηλαδή την τρίτη τη τάξει κατηγορία του αργεντίνικου πρωταθλήματος. Εκεί η ομάδα με το όνομα-σιδηρόδρομο Χουβεντούδ Ουνίδα δε Γουαλεγουαϊτσού υποδέχθηκε την Μπελγράνο.

Κάποια στιγμή, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων υπέπεσε σε ένα παραλίγο μοιραίο λάθος: έκανε το βολέ, ο αντίπαλος επιθετικός έκανε την προβολή πάνω στη μπάλα και του την έκλεψε, πλάσαρε στη συνέχεια στο άδειο τέρμα και… ένας από μηχανής θεός για την Μπελγκράνο έσωσε πάνω στη γραμμή.

Η λεπτομέρεια της υπόθεσης; Δεν ήταν κάποιος παίκτης των φιλοξενούμενων αλλά ένας σκύλος που βρέθηκε στο γήπεδο και κατά λάθος βρέθηκε μπροστά στην τελική γραμμή.

Το τελικό 3-0 για την Γουαλεγουαϊτσού δεν αφήνει περιθώρια για ισχυρισμούς περί αλλοίωσης αποτελέσματος αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως τα bloopers για τη τρέχουσα σεζόν βρήκαν ένα εξέχων μέλος.

loading...