Νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών 2019 θα ανακοινώσει ο Κ.Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το βήμα του Συνεδρίου θα προαναγγείλει πως στις 10 Ιανουαρίου, όταν και
κλείνει τρία χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ , θα ανακοινώσει λίστα με δεκάδες νέους υποψήφιους, που προέρχονται από ολόκληρο το φάσμα της κοινωνίας, αλλά και από το Μητρώο Στελεχών.

Στόχος, να δοθεί ο χρόνος οι πολίτες να τους γνωρίσουν μέχρι τις τριπλές αναμετρήσεις του 2019. Πρόκειται για πρόσωπα, που πολιτεύονται για πρώτη φορά και δεν έχουν ζητήσει ξανά την ψήφο των πολιτών. Αρκετοί από τους υποψήφιους θα είναι κάτω από 40 ετών, ενώ ανάμεσα στα ονόματα θα είναι και αυτά των 30 γυναικών που έχει προαναγγείλει η Νέα Δημοκρατία.

Στην ομιλία του θα αναφέρει πως δεν θα ακολουθήσει τον Αλέξη Τσίπρα στον ολισθηρό δρόμο και θα χαρακτηρίσει αντισυγκέντρωση την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

loading...

2 thoughts on “Νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών 2019 θα ανακοινώσει ο Κ.Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ

  1. Αυτά τα "νέα πρόσωπα" τι θα κάνουν; Mήπως θα αρπάξουν την κουτάλα αμέσως μόλις εκλεγούν, ακριβώς όπως έκαναν επί δεκαετίες "άλλα πρόσωπα", οι επονομαζόμενοι "επαγγελματίες πολιτικοί; Aυτό δεν μας το διευκρίνισες γουρλό. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για το κλεφτοπασοκ για να μην ξεχνιόμαστε…!

  2. "ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ" ΣΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ!

    ΔΗΛΑΔΗ..ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ!!

    ΒΛΕΠΕ..ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ..ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ..ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ..(ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ)ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ….

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ "ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ"…ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ"…

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ!!

    Α, ΞΕΧΑΣΑ: ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ…

    ΖΗΤΩ Η..ΔΕΞΙΑ "ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΟΚΟΥΚΟΥΕΔΟΑΛΒΑΝΟΚΡΑΤΙΑ"!!

Comments are closed.