ΠΕΡΙ ΤΩΝ 120 ΔΟΣΕΩΝ.

Μόνη λύση, για τον Ελληνισμό και την οικονομία είναι η σεισάχθεια των παντός είδους υποχρεώσεων ΟΛΩΝ των Ελλήνων προς κράτος και προς τράπεζες. Με παράλληλη μείωση των νέων υποχρεώσεων τους προς
το κράτος.

«Είναι επιεικώς  περίεργο το ότι όλα τα κόμματα, διαφημίζουν τις 120 κτλ δόσεις.  Και  δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται ότι μόνη λύση, για τον Ελληνισμό και την οικονομία είναι, όσον είναι δυνατόν υπό κατοχή,   η σεισάχθεια των παντός είδους υποχρεώσεων ΟΛΩΝ των Ελλήνων προς κράτος και προς τράπεζες. Με παράλληλη μείωση των νέων υποχρεώσεων τους προς το κράτος. Ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται σ’ αυτές και παράλληλε να μπορούν με την ρευστότητα που θα τους απομένει, να κινούν την αγορά»

Κύριοι Βουλευτές,

Τώρα διαφημίζεται από όλους … η δήθεν σωτήρια λύση που θα σώσει τον Ελληνισμό.  Που ουσιαστικά αποσκοπεί να τον απομυζήσει όσον το δυνατόν περισσότερο πριν τον δημεύσει τελικά.   Διαφημίζεται ως δήθεν λύση, οι 120 ή περισσότερες δόσεις.

Προφανώς εξ αρχής η κατοχή γνώριζε ότι όταν μειώνεις μισθούς και ληστεύεις συντάξεις χωρίς να μειώνεις τις υποχρεώσεις προς κράτος και τράπεζες, οδηγείς σε αδυναμία εκπλήρωσης των υποχρεώσεων, σε  χρεοκοπία και δήμευση.

Αυτός ήταν εξ αρχής ο στόχος και για το κράτος και για τον Ελληνισμό.

Έτσι ότι περίπου έγινε για το κράτος (επιμήκυνση κτλ) με όρους πλήρους υποδούλωσης και πλήρους δήμευσης, (συνημμένο μνημόνιο 2018) διαφημίζεται από όλα σχεδόν τα κόμματα ως λύση, με ότι αυτό σημαίνει.

Ουσιαστικά όμως αποσκοπεί προφανώς εις την πλήρη απομύζηση (των συνεχώς επιβαρυνόμενων με νέες υποχρεώσεις Ελλήνων) πριν την δήμευση της περιουσίας τους, που θα συνεχίσει να είναι δεσμευμένη στην κατοχική ΑΑΔΕ .

Είναι επιεικώς  περίεργο το ότι όλα τα κόμματα, διαφημίζουν τις 120 κτλ δόσεις.  Και  δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται ότι μόνη λύση, για τον Ελληνισμό και την οικονομία είναι, όσον είναι δυνατόν υπό κατοχή,   η σεισάχθεια των παντός είδους υποχρεώσεων ΟΛΩΝ των Ελλήνων προς κράτος και προς τράπεζες.

Με παράλληλη μείωση των νέων υποχρεώσεων τους προς το κράτος. Ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται σ’ αυτές και παράλληλε να μπορούν με την ρευστότητα που θα τους απομένει, να κινούν την αγορά»

Το τι σημαίνει αυτό για τις κατοχικές υποχρεώσεις του κράτους (πρωτογενές πλεόνασμα, τερατώδες χρέος κτλ) θα πρέπει επιτέλους επιλυθεί παρόμοια  και όχι κατοχικά.

Όλα τα άλλα κατοχικές αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίες (μνημόνιο  2018, 120  δόσεις κτλ)  αποτελούν κατοχικές προφάσεις εν αμαρτίαις.

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...