Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Τρέμεις την ετυμηγορία του ελληνικού λαού – Είσαι υπηρέτης σκοτεινών συμφερόντων»

Προσχηματικό εργαλείο στα χέρια της κυβέρνησης χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την Συνταγματική Αναθεώρηση.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την ομιλία του στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος
στον πρωθυπουργό «Χρησιμοποιείτε τη Συνταγματική Αναθεώρηση για να ξεφύγετε από την σκληρή πραγματικότητα κ. Τσίπρα».

Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε με νόημα στον πρωθυπουργό «θα γνωρίζετε ότι στα ζητήματα της Συνταγματικής Αναθεώρησης δεν τίθεται κομματική πειθαρχία».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε την πρόταση που είχε καταθέσει το κόμμα του στην κυβέρνηση το καλοκαίρι του 2016 σχετικά με την Συνταγματική αναθεώρηση, τονίζοντας πως «Έτσι θα εξασφαλιστεί συναινετικά ότι όλες οι αλλαγές που θα συζητηθούν θα τεθούν τελικά στην κρίση της ελληνικής βουλής. Ακόμη, με την πρότασή μας θα επιτραπεί στους πολίτες στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν όχι μόνο για την επόμενη κυβέρνηση αλλά και για την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί το επόμενο Σύνταγμα. Τι πιο δημοκρατικό λοιπόν να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός;», αναρωτήθηκε.

Εκπρόσωπος σκοτεινών συμφερόντων ο Αλέξης Τσίπρας

Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος σκοτεινών συμφερόντων. «Όσο πλησιάζει η ώρα να φύγετε από την εξουσία τόσο πιο πολλά στόματα θα ανοίγουν και ο Θεός ας βάλει το χέρι του» υπογράμμισε ο Κυράκος Μητσοτάκης

loading...

1 thought on “Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Τρέμεις την ετυμηγορία του ελληνικού λαού – Είσαι υπηρέτης σκοτεινών συμφερόντων»

  1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ. ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΑΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

Comments are closed.