Τρίζουν τα κόκκαλα του Μ.Αλεξάνδρου: «”Παλέψαμε” για να πούμε το «Μακεδονία Ξακουστή» λένε οι μαθητές που τους απέβαλαν

“Tρίζουν τα κόκαλα του Μ.ΑΛεξάνδρου” για την κατάντια αυτής της χώρας.

Οι μαθητές τονίζουν πως έκαναν αυτό που τους επέβαλε η συνείδηση τους καθώς είναι πατριώτες.
Η μαγική λέξη που προκαλεί “αλλεργία” στους εθνομηδενιστές. Οι μαθητές λένε ότι αποβλήθηκαν από το σχολείο με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων διότι στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» και φώναξαν συνθήματα των ειδικών δυνάμεων.

Ενας εκ των έξι συνολικά μαθητών που αποβλήθηκαν από το 1ο ΓΕΛ μιλώντας στο notioanatolika.gr είπε ότι θέλησαν να παρελάσουν τραγουδώντας το συγκεκριμένο τραγούδι «χωρίς να προσβάλλουμε καμία εθνικότητα, κανένα λαό, χωρίς να εκπροσωπούμε κάποια κόμματα ή οργανώσεις.  Εκπροσωπούσαμε καθαρά τους εαυτούς μας σαν Έλληνες και μαθητές λυκείου».

«Δεν θεωρώ δικαιολογημένη την ποινή που μας επιβλήθηκε.

Δεν συμφωνεί κανείς με αυτήν, ούτε οι μαθητές, ούτε ο σύλλογος γονέων, ούτε ο δήμαρχος της περιοχής» πρόσθεσε ο ίδιος μαθητής.

«Θέλαμε χρόνια να το κάνουμε αυτό μας τρέναραν όμως κάποιοι καθηγητές με εξαίρεση δύο, οι οποίοι μας παρότρυναν να το κάνουμε.

Φέτος είμαστε στην τελευταία τάξη και είμαστε πιο κατασταλαγμένοι, γνωρίζουμε τί θέλουμε, ξέρουμε τα “πιστεύω” μας», συμπλήρωσε για να καταλήξει:

«Το Μακεδονικό είναι ένα μείζον ζήτημα της εποχής.

Ως… πατριωτάκια μας εκφράζει και θέλαμε να πούμε τη γνώμη μας σε μια παρέλαση.

Στην οποία δεν εκπροσωπούσαμε το 1ο ΓΕΛ αλλά την πατρίδα μας της Ελλάδα και τιμούσαμε τους προγόνους που έχουν κάνει ό,τι έχουν κάνει για μας».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από την παρέλαση οι μαθητές είχαν αναφέρει στους καθηγητές τι πρόκειται να κάνουν και βέβαια τους απαγορεύτηκε με αποτέλεσμα αρχικά να έρθουν σε αντιδικία με τους δασκάλους τους.

Στο τέλος όμως αποφάσισαν να αψηφίσουν τους διδάσκοντες, και φυσικά δέχτηκαν τις συνέπειες που ήταν η αποβολή. Η επίσημη αιτιολογία ήταν ότι εγκατέλειψαν τον σχηματισμό της παρέλασης. Την Πέμπτη μάλιστα, κάποιοι συμμαθητές των αποβληθέντων προχώρησαν σε κατάληψη, διαμαρτυρόμενοι για την τιμωρία των νεαρών.

Το θέμα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στην περιοχή, αλλά τόσο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, όσο και οι εκπαιδευτικοί δεν θέλησαν να μιλήσουν για το ζήτημα.

Το βίντεο του notioanatolika.gr

loading...

9 thoughts on “Τρίζουν τα κόκκαλα του Μ.Αλεξάνδρου: «”Παλέψαμε” για να πούμε το «Μακεδονία Ξακουστή» λένε οι μαθητές που τους απέβαλαν

  1. Επιτέλους η νεολαία ξυπνάει πουστηδες φραπεδοκουλτουριαρηδες αριστεροί δάσκαλοι καθηγητές δεν πρόκειται αυτά τα παιδιά να πουληθούν σε καμμια αριστερή γαμημενη ιδεολογία

  2. Όσο και να χτυπάτε πουστηδες φραπεδοκουλτουριαρηδες αριστεροί γάμω το Μουνι που σας πέταγε προδότες ανθέλληνες ο ελληνισμός δεν θα πεθάνει εσείς θα έχετε άσχημο τέλος ρουφιάνοι προδότες ζητώ η ΕΛΛΑΣ

  3. ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΓΕ!! ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΙΠΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ'' ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΥ!!! ΞΕΣΚΙΣΤΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ !! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΖΟΥΜΕ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ….

    ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!!! ΕΛΛΑΔΑ Σ'ΑΓΑΠΩ!!!

  4. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ…"ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ" ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ" ΤΗΣ "ΠΡΑΞΗΣ" ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ "ΑΞΙΑ" ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ…ΜΠΟΥΝ, ΣΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟ…"ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ", ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΛΛΑΔΑ" ΜΑΣ … "ΚΟΡΩΝΑ".

    "Ε Υ Γ Ε" Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ", ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…"Δ Ο Υ Λ Ο Ι" ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ…"ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ", ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…"Δ Ο Υ Λ Ο Ι" ΚΑΝΕΝΟΣ…"ΘΕΟΥ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ… "ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"…

    ΚΙ' "ΕΜΕΙΣ" ΟΙ…"ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ"…ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ,…"ΑΡΑΔΙΑΣΜΕΝΟΙ" ΣΤΑ…ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ …"ΦΡΑΠΕΔΙΑ" ΜΑΣ, ΩΣ…"ΑΞΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ…"ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ" ΜΑΣ,… ΑΝΑΚΡΑΖΟΥΜΕ…"Ζ Η Τ Ω" ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ…"Δ Ο Υ Λ Ο Υ Σ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

    ΝΑ ΜΗΝ…"ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ…"Α Π Ο Ψ Η"…

  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  6. ΛΙΓΟ…"ΞΥΔΑΚΙ", ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ…ΚΑΛΟ,…"ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΕ…ΑΝΩΝΥΜΕ" 1.49 μ.μ.

  7. Μπράβο και ξανά μπράβο στα ελληνόπουλα.

  8. Μας κάνουν αισιόδοξους. Με τέτοια παλικάρια η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.

  9. MAKEDONIA KSAKOUSTI TOU ALEKSANDROU I XORA, ISOUN KAI THA EISAI ELLINIKI ELLINON TO KAMARI. An tolmisoun as me apovalloun ta kathikia.

Comments are closed.