Φίλης: Αυτόκλητος σωτήρας ο Κατσίφας – Δεν υπάρχει Βόρεια Ήπειρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια δήλωση που θα ζητηθεί  προχώρησε ο πρώην υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη
.

Όταν ο ίδιος ρωτήθηκε  για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα απάντησε πως «όταν ένα πρόσωπο πηγαίνει σε μία ξένη χώρα με Καλάσνικοφ και υψώνει μια ξένη σημαία στην νότιο Αλβανία και όχι στην βόρεια Ήπειρο, καθώς είναι αλβανικά τα εδάφη και εκεί ζει ελληνική μειονότητα, τι περιμένουμε να γίνει».

Ο πρώην υπουργός επέμενε πάρα πολύ να μιλά μόνο για ελληνική μειονότητα και να απορρίπτει μετά βδελυγμίας τα περί Βορείου Ηπείρου τα οποία προσπαθούσε να πει η δημοσιογράφος.

Την ίδια στιγμή  ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και τον αποκαλεί αυτόκλητο σωτήρα χωρίς να γνωρίζει κανείς ακόμα το πως και το γιατί έγινε η δολοφονία του.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από μετά το 32ο λεπτό:

loading...

8 thoughts on “Φίλης: Αυτόκλητος σωτήρας ο Κατσίφας – Δεν υπάρχει Βόρεια Ήπειρος (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. ΦΊΛΗ είσαι ΤΡΕΛΛΟΣ. ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ, Γιατί στην Ελλάδα, υπάρχουν]γεννουνται τόσοι πολύ,
    προδότες, απατεώνες, διεφθαρμένοι,κλέφτες, και ξενόδουλοι πολιτικοί;

  2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΙΔΗΣ ΑΜΟΛΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ .ΤΟΣΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ? Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΕΙ .ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ , ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΠΛΟ , ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΟΙ ΒΟΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ (ΤΡΙΧΕΣ ΔΛΔ )ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΗΝ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ * Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ * ΠΟΥ ΕΞΕΜΕΣΕ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑΥΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ? ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΝΗΣΗΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ .ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ .

  3. EM Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΤΕ ΕΝΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ''ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ'' ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΙ ΓΟΝΟΙ Κ.Σ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΦΙΛΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ Π.Χ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

    ΟΠΟΥ ΓΟΝΟΥΣ Κ.Σ = ΓΟΝΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ…

  4. Στο ότι είναι Αλβανία εκεί δεν έχει άδικο. Τα συνορα είναι προκαθορισμένα από διεθνείς συνθήκες. Ζηταμε αλλαγή συνόρων; Να είμαστε έτοιμοι να ζητήσουν κι άλλοι αλλαγή συνόρων σ' αυτήν την περίπτωση. Θελουμε πόλεμο;
    Το ότι όμως ήταν δολοφονία η εξόντωση του Κατσίφα όλα τα πράγματα εκεί δείχνουν να οδηγούν. Μπορούσαν να τον ακινητοποιήσουν κι όχι να τον σκοτώσουν. Βέβαια δεν ξέρω για ποιο λόγο τον δολοφόνησαν. Γιατί αν έγινε για μια σημαία που ανήρτησε τότε γιατί άφησαν τις άλλες σημαίες στο χωριό; ΄Ολα τα ρεπορτάζ απ΄το χωριό δείχναν να είναι σημαιοστολισμένο μετά τα γεγονότα. Αυτές τις σημαίες γιατί δεν τις κατέβασαν;
    Και παραμένει περίεργη η ανακοίνωση της Ελληνικής αστυνομίας ότι ο Κατσίφας είχε συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών. Τελικά ήταν καλο παιδί όπως βγήκαν και είπαν από το χωριό ή όχι;

  5. Εάν δεν υπάρχει Βόρειος Ήπειρος, τότε Δεν υπάρχει ούτε Νότιος……..

  6. Η ΕΛΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ,ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΛΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΚΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .ΤΟ ΟΤΙ ΑΘΩΟΘΗΚΕ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ ! ΓΙΑΤΙ ?ΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΨΕΜΑ ) ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ? Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α !!!

  7. ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΚΡΕΜΙΖΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΑΕΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΚΑΡΜΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

  8. ΠΟΡΡΩΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΙ

Comments are closed.