Άστεγος ζητά χρήματα από μια κοπέλα – Η αντίδρασή του όταν αυτή αρνείται, θα σας σοκάρει!

Η 24χρονη Caroline Santana, μία φοιτήρια από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, έτρεχε να προλάβει το τελευταίο λεωφορείο τη νύχτα, για να γυρίσει σπίτι της. Αλλά όταν κοίταξε την τσάντα για το πάσο της, δε μπορούσε να το βρει. Ακόμα χειρότερα, δεν είχε καθόλου χρήματα να αγοράσει εισιτήριο.
Την ίδια στιγμή, ένας άστεγος την πλησίασε και τη ρώτησε αν μπορούσε να του δώσει λίγα χρήματα. Του ζήτησε να περιμένει καθώς έψαχνε την τσάντα της για το πάσο, αλλά αυτό που της είπε ο άντρας, σίγουρα δεν το περίμενε!

«Πόσα χρειάζεσαι για να πάρεις ένα εισιτήριο; Έχω λίγα, μπορώ να σου δώσω»! Αν και τα χρειαζόταν, η Caroline αρνήθηκε να πάρει τα χρήματά του. Αλλά ο άστεγος επέμενε: «Σε παρακαλώ, έχω να σου δώσω, δε μπορώ να σε αφήσω να πας με τα πόδια σπίτι». Η Caroline αρνήθηκε και πάλι και ευτυχώς βρήκε το πάσο της. Καθώς έτρεχε για το λεωφορείο, γύρισε και ζήτησε από τον άντρα να βγούνε μαζί μία φωτογραφία, όπως αναφέρει το crazynews. Αυτός συμφώνησε και αφού έβγαλε τη φωτογραφία με τον Casear – αυτό είναι το όνομά του – την μοιράστηκε στη σελίδα της στο Facebook.

Τη δημοσίευσή της μοιράστηκαν πάνω από 100.000 φορές και εκείνη έγραψε: «Αυτό είναι ένα μάθημα ζωής. Αυτός ο άντρας, που έχει τόσα λίγα και πολλές φορές εξαρτάται από άλλους για να ζήσει, ήταν πρόθυμος να μου δώσει χρήματα για να μην περπατήσω έως το σπίτι μου εκείνο το βράδυ.» Και συμπληρώνει: «Έχει μεγάλη καρδιά και εκείνη τη στιγμή ενδιαφέρθηκε για έναν εντελώς άγνωστο.»

Ένα υπέροχο μάθημα που θα πρέπει όλοι να πάρουμε από τον Casear!

loading...

1 thought on “Άστεγος ζητά χρήματα από μια κοπέλα – Η αντίδρασή του όταν αυτή αρνείται, θα σας σοκάρει!

  1. ΕΛΑ ΡΕ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΙΕΣ ΑΥΝΑΝΙΕΣ ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΤΕΜΕΚ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΠΑΡ@ΙΔΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…..

Comments are closed.