Survivor: Δε φαντάζεστε πόσα χρήματα έβγαλε ο Ατζούν από το… στοίχημα με τον ΣΚΑΪ!

Απίθανο παρασκήνιο πίσω από το deal για το Survivor έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης…

Οσα είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor, στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε στην πατρίδα του, σίγουρα προκαλούν… ανατριχίλα.

Κυρίως για το ύψος των χρημάτων που κέρδισε κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, αλλά και τον τρόπο που πέτυχε κάτι τέτοιο, οδηγώντας -μάλιστα- στην απόλυση, το στέλεχος του ΣΚΑΪ που έφτασε σε αυτό το deal μαζί του.

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ. αποκάλυψε πως αρχικά είχε δεχτεί να βάλει… στοίχημα, για το αν η τηλεθέαση θα ξεπερνούσε το 20%. Πώς κατόρθωσε μέσα από αυτό να βγάζει ο Ατζούν 200.000 ευρώ ανά επεισόδιο; Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος…

«Ο Ελληνας συνεργάτης μου, έλεγε ότι το συγκεκριμένο κανάλι έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 8% και πως ήταν αδύνατον να κάνει πάνω από 20% το Survivor. Εκεί, εγώ του απάντησα πως αν πέσει κάτω από το 30% θα σας δίνω 2.000 ευρώ για κάθε μονάδα. Αν κάνει πάνω από 20% θα μου δώσεις εσύ 2 χιλιάδες ευρώ για κάθε μονάδα. Εκείνος είπε 4.000 ευρώ. Τους απάντησα 5.000. Στην αρχή όταν έκανε 20% τηλεθέαση χάρηκε, μετά αρχίσαμε τα 65άρια. Έτσι για κάθε επεισόδιο κέρδιζα 200 χιλιάδες ευρώ. Ο φίλος μου αυτός απολύθηκε και μαζί απολύθηκε και ο βοηθός του από το κανάλι» τόνισε περιχαρής ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

loading...