Κάτι που γνωρίζουμε, όσοι θέλουμε να γνωρίζουμε, κάτι που δεν γνωρίζουν οι δειλοί που, δεν τολμούν να γνωρίζουν.

Mε την επικράτηση του χριστιανισμού στο ανατολικό μέρος της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, στην Κων/πολη, αρχίζει η επιχείρηση απαλείψεως οτιδήποτε ελληνικού, εκτός της γλώσσας.


Ο ελληνικός πολιτισμός διώκεται, ναοί γκρεμίζονται, το Μαντείο των Δελφών κλείνει, περιουσίες των Ιερών και ιδιωτικές διαρπάζονται, οι εορτές (Ελευσίνια Μυστήρια κ.α.) καταργούνται, οι Ολυμπιακοί Αγώνες που διεξάγονταν από το 776 π.Χ. επίσης, βιβλία καίγονται, βιβλιοθήκες εξαφανίζονται, τα θέατρα σφραγίζονται, οι άνθρωποι χάνουν την δουλειά τους και εξοντώνονται ως “ειδωλολάτρες”, ως κατεχόμενοι από την πλάνην των ανοσίων και μυσερών Ελλήνων, όπως αναφέρουν τα διατάγματα των Βυζαντινών αυτοκρατόρων, οι οποίοι από την αρχή έως το τέλος αποκαλούνται βασιλείς των Ρωμαίων. 

Ο αναγκαστικός και βίαιος εκχριστιανισμός επιβάλλεται με αποκλεισμούς, εξορίες, βασανιστήρια και στρατόπεδα συγκεντρώσεως στη Σκυθόπολη. Συνυπεύθυνοι σε αυτό το πογκρόμ είναι οι χριστιανοί, τα χριστιανικά Πατριαρχεία Κωνσταντινουπόλεως, Αλεξανδρείας, Αντιοχείας ….. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πρώτη δημόσια μαζική καύση ελληνικών βιβλίων έγινε στην Έφεσο με την προτροπή του Παύλου, τον 1ο μ.Χ. αιώνα, και συνεχίστηκε στον Ιππόδρομο της Κωνσταντινουπόλεως επί Θεοδοσίου Α!.

Τέλος, ο χριστιανός Βυζαντινός αυτοκράτωρ Ιουστινιανός κλείνει το 529 μ.Χ. με διάταγμα τις φιλοσοφικές σχολές, ακόμα και τη σχολή των Αθηνών (εν Αθήναιες κελεύσας μηδένα διδάσκειν φιλοσοφίαν) που είχε ιδρύσει ο Πλάτων τον 4ο π.Χ. αιώνα και επί εννέα αιώνες λειτουργούσε κανονικώς.

Το φαινόμενο αυτό της διώξεως μέχρι εξαφανίσεως του ελληνικού πνεύματος είναι το πρώτο στην Ιστορία παράδειγμα μαζικής εθνοκάθαρσης και πνευματικής κάθαρσης, που δεν επιθυμεί τον άλλο, τον διαφορετικό: ο ελληνικός πολιτισμός πρέπει να εξαφανιστεί φυσικώς, ιδεολογικώς, πνευματικώς.
 
Το χριστιανικό Βυζάντιο δεν έχει ανάγκη τη φιλοσοφία, την έρευνα, τον διάλογο, αλλά τη θεολογία, τη μοναδική αλήθεια, το δόγμα. Δεν ανέχεται ούτε καν τους χριστιανούς που έχουν διαφορετική άποψη, τους στιγματίζει ως αιρετικούς, τους αναθεματίζει, τους διώκει. Δεν επιθυμεί πολίτες, αλλά πιστούς και ποίμνιο. Αντί της πολιτικής ενημέρωσης, εφαρμόζει την “ορθοδοξία” και τις συνωμοσίες των αυλικών και των ευνούχων του Ιερού Παλατίου.

Αντί  της αμφισβήτησης προκρίνει την υποταγή και την τυφλή πίστη. Δεν θέλει τον έρωτα και την απόλαυση αλλά τον ασκητισμό και το μίσος για το σώμα. Δεν ενδιαφέρεται για τον δημόσιο και πραγματικό βίο αλλά για την απόσυρση από τα εγκόσμια, την ατομική ψυχή και την “μετά θάνατον ζωή“.

Δεν θέλει ελεύθερους πολίτες αλλά δούλους και υποτελείς του Αυτοκράτορα και του Πατριάρχη. Αντί για την δημοκρατία των ελεύθερων και ίσων πολιτών υπερασπίζεται και εφαρμόζει την ελέω θεού απόλυτη μοναρχία. Αντί για την κυριαρχία του νόμου κυριαρχεί  η αυθαίρετη βούληση του Πατριάρχη και του Αυτοκράτορα.
 
Η έχθρα των Βυζαντινών χριστιανών κατά των Ελλήνων διατηρήθηκε αμείωτη καθ`όλη τη διάρκεια της αυτοκρατορίας, διότι η υπέρτατη έγνοια τους ήταν η τήρηση του μοναδικού “θεόπνευστου” δόγματος και η διδασκαλία των πατέρων της Εκκλησίας. Oποιαδήποτε συμπάθεια προς τους Έλληνες φιλοσόφους, που διαφοροποιείται από το επίσημο δόγμα, επισύρει την καταδίκη και την αποπομπή.

Συνεπώς υπάρχει ένα αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ του ελληνικού κόσμου και του βυζαντινού χριστιανισμού, πρόκειται για ασύμβατες και ασυμβίβαστες αντιλήψεις, νοοτροπίες και πρακτικές. Δεν είναι απλώς μόνο δύο διαφορετικοί κόσμοι, αλλά συνιστούν εντελώς άλλη νοηματοδότηση του βίου, άλλη σύλληψη του κόσμου, στηριζόμενοι σε άλλο ανθρωπολογικό τύπο.

loading...

42 thoughts on “Κάτι που γνωρίζουμε, όσοι θέλουμε να γνωρίζουμε, κάτι που δεν γνωρίζουν οι δειλοί που, δεν τολμούν να γνωρίζουν.

  1. Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 7:28 μ.μ.
    Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
    Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.htm

    ……………………………….
    AYΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ "ΦΙΛΟΞΕΝΟ" ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ
    ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ

    ………………………………….

    Mad Dog3 Οκτωβρίου 2018 – 8:32 π.μ.
    Σκατά στον ιουδαιοχριστιανισμό, πουτσες χωρίς γράσο στις εβραιοχριστιανικές
    κωλοτρυπίδες και αν δεν αρκούν οι πουτσες σε ορισμένους πρωκτους,
    να λαδώσετε με λάδι από την κανδήλα τα μανουάλια.

    http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_837.html?showComment=1538492029324#c7848137592647856848

    ………………………………

    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 3:54 μ.μ.
    Οι Ολύμπιοι Θεοί, ήταν ιδέες και ίδωλα, ΔΕΝ υπήρξαν,
    αλλά η μαριάμ με την μελαχρινή κωλάρα της υπήρξε χα..χα..χα..
    Θεϊκά τσιμπούκια, στόμα κώλο και παρτούζες ήταν τα σπεσιαλιτέ της!
    Για τον χριστό δεν ξέρω, αλλά ο λουκάς γράφει ότι τον γαμούσε ο ιωάννης!

    Αμ εκείνη η αγία θεοδώρα! χα..χα..χα.. την έχυσε η μισή κωνσταντινούπολη αλλά
    εκείνος ο ανώμαλος ιουστινιανός, έγινε και μέγας μη χέσω, την παντρευτηκε, που
    να μιλήσουμε για τους νεότερους παπάδες δεσποτάδες και κηφήνες αλαξοκωληδες!
    Τον χρυσόστομο λχ τον έλεγαν χαϊδευτικά "μπέμπα μπλανς"
    η μεγαλύτερη λούγκρα, πέθανε από καρκίνο στην κωλοτρυπίδα, ως γνωστό!

    ———————

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_599.html

    ………………………………..
    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 4:07 μ.μ.
    οι άγιοι και θεοί των χριστιανών υπήρξαν έτρωγαν έχεζαν, γαμιόντουσαν
    κλπ και αυτό ρωτώ, σαν απλώς άνθρωπος που είμαι απλές ερωτήσεις κάνω.

    "με τη σκούπιζε η μαριάμ την κωλοτρυπίδα της όταν έχεζε?"
    ………………………………

  2. Να σε πω, δεν είμαι υπερήφανος για αυτά που είπα, αλλά τα είπα εν οργή
    όταν προβοκάτορες ιουδαιοχριστιανοι βρίζουν τα σεβασματα των προγόνων μας.
    Δεν μετανιώνω και πάλι θα τα πω γιατί βλέπω προβοκάτσιες πάλι να συνεχίζοντε!

  3. ΕΚΑΝΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ…

    ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ…

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ….

  4. Αλλά η ερώτηση προς τα χριστιανά είναι, γιατί ρε μαμόχολοι δεν σχολιάζετε
    την ανάρτηση, δεν βρίσκετε τίποτα λάθος?
    Άρα συμφωνείτε δηλαδή, αλλά άμα συμφωνείτε τότε γιατί εισται ακόμη σε αυτή
    την εγκληματική συμμορία που καταπλακώνει την ψυχούλα σας?

    Δεν τολμάτε? Το ξέρω, θέλει τόλμη και ανδρισμό μαζί με άλλες αρετές, όπως αγάπη
    για την πατρίδα και την αλήθεια, για να αμφισβητήσεις της παπαριές τον παπάδων,
    δεν έχετε τίποτα από αυτά, σας τα επισκίασε ο φόβος!

    Τι να πω, ντροπή, μόνο ντροπή σας ρε?
    Μια φορά ζούμε και δεν υπάρχει τίποτα μετά, σαν τα λουλούδια είμαστε
    που αφήνουν το σπόρο τους για νέα λουλούδια, τίποτα άλλο!

  5. ΠΡΟΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ

    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ

    ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ

    ΟΙ 500 ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 9.000.000 ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ
    ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ

  6. Μήπως αυτά τα αισχρά βρισίδια ενοχλούν κανα χριστιανό?
    Όχι βέβαια, αλλά αν πω εγώ γαμώ την απλυτη κωλοτρυπίδα
    της ιερόδουλης μαρίκας, έχω λάθος?

  7. ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ .ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ,ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ( ΝΤΟΛΜΕΔΕΣ )ΓΙΝΑΝΕ ΕΝΑ .ΣΦΑΓΕΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ .Η ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΙΣ ΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΊΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΥΛΙΚΑΝΩΝ .Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΒΙΩΣΕ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ *ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ, ΚΛΠ * ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ
    ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ,ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ,ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΩ ΠΛΑΝΗΣ, ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΩΣ ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ) ΕΝΩ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΚΕΙ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΜΙΣΜΟΥ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΟΣΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΟΥ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ .ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ . ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΕΘΑ ,ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΕΘΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΘΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΎΠΟΘΕΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ).

  8. Συμφωνείς με τον αποπάνω?

  9. και ο κυριος πατερακης στο κολπο ειναι κατα της χριστανοσυνης?αυτο δεν το περιμενα,γιατι καποτε εγραψε οτι μπορει να ειναι αθρησκος, αλλα με τους χριστιανους δεν εχει κατι να μοιρασει,για τον μορφεαζαγκλαρα τι να πει κανεις ολοι ξερουμε ποσο βλακας και φαντασμενος ειναι.

  10. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ

    ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΛΛΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ

  11. ΜΟΡΦΕΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ
    ΣΕ ΣΥΜΠΟΝΑΜΕ

  12. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ 12ΘΕΟ
    12ΘΕΪΣΤΗΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥΣΤΗ
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ

  13. Η αθωότητα του Θεοδόσιου για τους υποτιθέμενους διωγμούς

    Ντοκουμέντα από τον αρχαίο παγανιστή Λιβάνιο

    Πηγή: Τα στοιχεία για το άρθρο αυτό, αντλήθηκαν από το εξαιρετικό και αποκαλυπτικό βιβλίο τού π. Γ. Μεταλληνού: «Παγανιστικός Ελληνισμός ή Ελληνορθοδοξία;» Σελ. 131-137, 157-165, 172 – 174. Εκδόσεις Αρμός, 2003.

    Αν και σε άλλο μας άρθρο παρουσιάσαμε τις αρχαιολογικές αποδείξεις για τα ψεύδη των Νεοπαγανιστών, ότι δήθεν ο Θεοδόσιος δίωξε τους ειδωλολάτρες, εδώ θα παρουσιάσουμε περισσότερα στοιχεία, αυτή τη φορά ιστορικά, από κείμενα του Παγανιστή Λιβάνιου. Έτσι ώστε, οι Νεοπαγανιστές, να διαψευσθούν ΚΑΙ από ομόθρησκό τους. Παράλληλα, θα δούμε από τα παρακάτω κείμενα, και άλλα πολλά ενδιαφέροντα…

    Μονότονο έχει καταντήσει το παραμύθι των Νεοπαγανιστών, ότι δήθεν ο Θεοδόσιος δίωξε τους αρχαίους ομοπίστους τους. Γιατί η αλήθεια είναι, ότι ΕΚΟΥΣΙΑ, και μάλιστα με κίνδυνο της ζωής τους, οι αρχαίοι μας πρόγονοι γύρισαν την πλάτη στους δαιμονικούς θεούς του παγανισμού, και εντάχθηκαν στην ευλογημένη Εκκλησία του Χριστού.

    Δυστυχώς γι' αυτούς, τα ψεύδη τους εκτίθενται ακόμα και από αρχαίους ομοθρήσκους τους, οι οποίοι έγραψαν για το θέμα αυτό, πράγματα εντελώς ΑΝΤΙΘΕΤΑ από αυτά που ισχυρίζονται σήμερα κατόπιν εορτής οι Νεοπαγανιστές. Και στην εποχή εκείνη, σημαντικός αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων, υπήρξε ο Παγανιστής Λιβάνιος. Ας δούμε λοιπόν μέσα από τα γραπτά του, μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία.

    Τα παρακάτω κείμενα του Λιβάνιου, θα τα παραθέσουμε με σκούρο πράσινο χρώμα, και με μαύρο θα τα σχολιάζουμε κομμάτι – κομμάτι, ώστε να εντοπίσουμε τα σημεία που μας ενδιαφέρουν:

    ΠΡΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ

    1. Πολλές φορές, Βασιλέα, όταν σου πρόσφερα συμβουλές στο παρελθόν (…) σε πείσμα εκείνων που έλεγαν και επιδίωκαν τα αντίθετα, υπερίσχυσαν οι δικές μου παραινέσεις, όντας ορθότερες. (…) αν μη τι άλλο, υπολόγισε πόσο με έχεις τιμήσει στο παρελθόν (…)

    Ξεκινάει ο Λιβάνιος την επιστολή του προς τον Μέγα Θεοδόσιο, θυμίζοντάς του πόσο τον τίμησε, αυτόν, έναν Παγανιστή, ο Χριστιανός βασιλιάς! Μάλιστα, τον τίμησε τόσο, ώστε μαρτυράει ότι προτιμούσε τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ συμβουλές, παρά άλλων!

    Αυτό μας δίνει μια εικόνα, εντελώς αντίθετη, από αυτή την ψευδή εικόνα που προσπαθούν να παρουσιάσουν οι σημερινοί Νεοπαγανιστές για τον Θεοδόσιο και την κατάσταση που επικρατούσε στην εποχή του. Οι σημερινοί απατεώνες Νεοπαγανιστές, προσπαθούν παρουσιάσουν τον Θεοδόσιο ως διώκτη των Παγανιστών. Αντιθέτως, βλέπουμε όχι μόνο το σεβασμό του και την απροκατάληπτη στάση του μπροστά σε έναν Παγανιστή, αλλά και την ιδιαίτερη θέση και τιμή που διατηρούσε γι' αυτόν ως σύμβουλό του.

  14. 2. …ενώ ο ήπιος, ο φιλάνθρωπος και πράος άνθρωπος -κι αυτά είναι τα δικά σου γνωρίσματα- απλώς αρνείται να δεχτεί μια συμβουλή που δεν την εγκρίνει.

    Βλέπουμε επίσης έναν εκθειασμό του Θεοδόσιου από τον Λιβάνιο. Τον αποκαλεί "ήπιο, πράο και φιλάνθρωπο", κάτι δηλαδή εντελώς αντίθετο από το "τέρας" που παρουσιάζουν οι απατεώνες Νεοπαγανιστές στη θέση του Θεοδόσιου. Όμως ο ομόθρησκός τους Λιβάνιος και εδώ τους διαψεύδει.

    6 … (Ο Κωνσταντίνος) δεν επέφερε καμία αλλαγή στις καθιερωμένες λατρείες (…) μπορούσε κανείς να δει ότι γενικά όλες οι άλλες λειτουργίες τους εκτελούνταν στο ακέραιο.

    Τι ισχυρότερη μαρτυρία θα μπορούσαμε να λάβουμε από αυτή, ότι ο Κωνσταντίνος σεβάστηκε και ΔΕΝ δίωξε στο παραμικρό τους Παγανιστές και τη λατρεία τους; Τι ισχυρότερη μαρτυρία θα μπορούσαμε να έχουμε από αυτή, για το πόσο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είναι οι σύγχρονοι Νεοπαγανιστές, που μιλούν για διωγμούς που δήθεν έκανε ο Κωνσταντίνος εναντίον των Παγανιστών;

    8. Βέβαια εσύ ο ίδιος δεν έδωσες διαταγή να κλείσουν οι ναοί και δεν απαγόρεψες ούτε την είσοδο σε ναούς ούτε το ιερό πυρ των ναών ούτε το λιβάνι ούτε τις προσφορές άλλων θυμιαμάτων σε ναούς και βωμούς.

    Και η μαρτυρία αυτή του Λιβάνιου, επεκτείνεται και στον Θεοδόσιο. Σαφέστατα, ο Λιβάνιος διαψεύδει τους Νεοπαγανιστές, που ισχυρίζονται ότι δήθεν ο Θεοδόσιος δίωξε τη θρησκεία τους, την απαγόρευσε και σκότωνε ειδωλολάτρες για θρησκευτικούς λόγους. Εντελώς τα αντίθετα συνέβησαν. Και το μαρτυρεί όχι Χριστιανός αυτό. Το μαρτυρεί ένας Παγανιστής, πιστός στην αρχαία ειδωλολατρία!

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ : http://www.oodegr.com/neopaganismos/diogmoi/theodosios2.htm

  15. ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

    ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ!

    Ο Γιωργοs Καρατζαφερηs και τα τσιρακια του…<< olympia.gr

    ομοιοτητεs…
    πρωην λαμογιο κουραδογλυφτηs του μασονου ψευτομποντυμπιλντερ περιστεροχεσμενου βαψωμαλλια και νυν καταδικασμενου αρχιαπατεωνα οφσορ μιζα-νονου!

    νυν πρωκτογλυφτηs πψωρογιδο ματακιαs ηδονοβλεψιαs μπανιστηρτζηs του αντιχριστιανου-καμπαλιστη βαψωμαλλια γκουρλοματη μποντυμπιλντερ καταδικασμενου αρχιαπατεωνα!

  16. Θα γράψω ένα βιβλίο, ή το λιγότερο ένα άρθρο ή ποίημα, θέμα:
    Ο άνθρωπος που γεννήθηκε από έναν σκατoμένο πρωκτό!

  17. ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΖΑΓΚΛΑΡΕΣ,ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ,ΕΥΤΑΞΙΕΣ,ΜΑΚ ΝΤΟΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑΤΑ.ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ,ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ?ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ?ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΛΑΒΟΙ ΤΥΠΟΙ?ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΥΖΕΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΑΘΛΙΑΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΙΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ?ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ.ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ…ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ…….

  18. 15 Αυγ 2017 – Ως Στελιος Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπωσ το ομολογω ειμε καθαρμα κε … Φιλε σε ειπα ωσ Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπως ειμε μεγαλο καθαρμα κε σατανιστης

  19. ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΔΕΣ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,ΦΟΝΙΑΔΕΣ,ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ,ΨΩΦΟΓΡΙΕΣ ,ΨΩΦΟΓΕΡΟΙ,ΣΥΝΘΕΤΟΥΝΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑ , ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ..

  20. ΕΦΥΓΕ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ Η ΑΥΤΟΥ ΥΨΗΛΟΤΗΣ ΤΗΣ ΞΕΠΑΤΙΚΩΤΟΥΡΑΣ ΕΥΤΑΞΟΥΛΑ Η ΓΙΑΓΙΑ Η ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ

    ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ
    … ΜΠΙ ΜΠΙ …

  21. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑI ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

    Nick

  22. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

    ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ… ..Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ

    ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ…

    Δημήτρης Μουρατίδης ΑΔΕΡΦΙΑ, ΗΛΘΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΟΠΗΣΗ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΦΩΡΕΑ. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΜΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ. ΤΩΡΑ, ΟΠΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΩΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΩΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΕΣΟΥ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΠΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.

  23. ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ειναι για τα σιδερα ολοι τους ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  24. ΕΥΓΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.

  25. εξαφανιστηκε η συμμορια των ατρομητων χυδαιολογων…λετε να τους επιασε η Δ Η Ε;
    ….τιποτα δεν αποκλειεται!!

    …και εδω μια γευση απο τη διχασμενη
    προσωπικοτητα με τα χιλια προσωπα και προσωπεια !!!

    morfeas sky
    Δημόσια


    28 Αυγ 2015
    είμαι μια δεξαμενή γνώσης
    Χαχα
    αστείρευτη λέμε!

    Στοχεύω εκεί που δεν αντέχει ο νους των άλλων πάντα στο κέντρο!
    χαχα
    Τι να γράψω τώρα; για να δούμε τι ιδέα θα μου κατέβει από τον ουρανό!..

  26. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…ΟΠΑΔΟΙ..ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ…

    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Μιχαηλ Τσιλιγκαριδης
    13 ώρες ·

    ΌΤΑΝ ΕΊΣΑΙ ΚΥΡΊΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΜΗΝΎΣΕΙΣ.. ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΝΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΜΟΡΦΏΜΑΤΑ.ΤΑ ΠΑΡΆΝΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙΑ.. ΕΝΗΜΕΡΏΣΟΥ..!!! ΕΣΥ ΕΊΣΑΙ ΕΛΛΑΣ…!!!

    John Smith Ναι, αλλά εμένα που σας τη ζητάω τόσο καιρό δεν μου την κάνετε. Σας έδωσα και ταυτότητα, και στοιχεία, είπα και τον Σώρρα απατεώνα, τι άλλο να κάνω πια;

    Μιχαηλ Τσιλιγκαριδης John Smith ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΣΟΥ ΚΦΗΝΟΣ.

  27. τα σεβασματα του ποια ειναι αραγε μηπως εννοει τους αρχαιους ελληνες που ουτε και οι ιδιοι δεν πιστευαν στους δωδεκα θεους τους οποιους οι σοφοι της εποχης αποκαλουσαν συμβολισμους για να πιστευει καπου ο κοσμος να εχει το φοβο και ονομαζαν θεοτητες ακομα και τα ποταμια τα δαση τη θαλασσα για να τα σεβονται για να μην τα βρωμιζουν και τα καινε .. και δεν καταλαβα αυτος ο αισχρολογος απο που και οσπου οικειοποιειται
    ολων των ελληνων την ιστορια και βριζει οτι αφορα τους χριστιανους ..εμεις οι ελληνες σεβομαστε τα παντα γιατι ειναι δικα μας και η αρχαια ελλαδα μας και το βυζαντιο και ο Χριστος μας .. οποιου δεν του αρεσει στη πατριδα του τη τουρκια

  28. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΑ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ SITE ΔΙΑΛΕΞΕΣ oodegr(ΓΕΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ!!!

    Διατάσσουμε όλα τα ιερά και οι ναοί τους (των Ελλήνων), όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της σεβαστής χριστιανικής θρησκείας. Αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτόν τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου». (Αυτοκράτορες Θεοδόσιος και Βαλεντιανός προς Ισίδωρον, Έπαρχο Πραιτωρίου, 14 Νοεμβρίου 435 μ.Χ.)
    Να κλείσουν όλοι οι ναοί σε όλες τις πόλεις και σε όλους τους τόπους της οικουμένης. Αν κάποιος με οποιαδήποτε δύναμη παραβεί (αυτόν τον νόμο) θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό«. (Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11 : αυτοκράτωρ Κωνστάντιος Α’ προς Ταύρο. Έπαρχον του Πραιτωρίου, Δεκέμβριος 534 μ.Χ.)
    Τέτοιου είδους πράξεις (λατρεία των ελλήνων θεών) αν εξακολουθούν να συμβαίνουν(η καταγγελθεί ότι συμβαίνουν) ακόμα και σε κάποιο λιβάδι ή σπίτι, το λιβάδι ή το σπίτι αυτό θα προσαρτηθεί ταμείο των ιεροτάτων ανδρών (δηλαδή των Ιερέων της Χριστιανικής Εκκλησίας) ενώ ο ιδιοκτήτης τους, που έδωσε τη συγκατάθεσή του να μιανθεί ο τόπος, θα αποπεμφθεί από το (οποιοδήποτε) αξίωμά του, θα χάσει την περιουσία του και αφού υποστεί βασανισμό με μεταλλικά όργανα, θα οδηγηθεί σε διαρκή εξορία». (Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11.8,αυτοκράτορες Λέων και Ανθέμιος προς Διόσκουρον, Έπαρχο του πραιτωρίου. Παρεδόθη το 472 μ.Χ.)».

    Διατάσσουμε τους άρχοντές μας, αλλά και όσους διδάσκονται από τους θεοφιλέστατους επισκόπους, να αναζητούν σύμφωνα με το νόμο όλες τις περιπτώσεις ασέβειας υπέρ της Ελληνικής θρησκείας έτσι ώστε να μη συμβαίνουν, αλλά και αν συμβαίνουν να τιμωρούνται. Κανείς να μην έχει το δικαίωμα να κληροδοτεί με διαθήκη(περιουσίες) ή να χαρίζει με δωρεά οτιδήποτε σε πρόσωπα ή τόπους, που έχουν επισημανθεί ότι διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού. Όσα δίδονται ή κληροδοτούνται μ’ αυτόν τον τρόπο θα αφαιρούνται. Με την παρούσα ευσεβή νομοθεσία να διατηρηθούν σε ισχύ όλες οι τιμωρίες, με τις οποίες οι προηγούμενοι βασιλείς είχαν απειλήσει να τιμωρήσουν την Ελληνική πλάνη, με τις οποίες προσπαθούσαν (οι προγενέστεροι χριστιανοί βασιλείς) να διασφαλίσουν την Ορθόδοξη πίστη. (Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11.9 επίσης Β1,1,19 και Νομοκάνων 6,3. Ο συγκεκριμένος νόμος θεωρείται νομοθέτημα του Ιουστινιανού).

  29. «Επειδή μερικοί συνελήφθησαν(αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάφτισμα) διακατεχόμενοι την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάνθρωπο Θεό μας, αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας. Αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων, θα υποβληθούν στην εσχάτη των ποινών. Αν δεν έχουν αξιωθεί ακόμα το σεβαστό βάφτισμα, θα πρέπει να παρουσιαστούν στις ιερότατες εκκλησίες μαζί με τις συζύγους και τα παιδιά τους και μαζί με όλους του οίκου τους και να διδαχθούν την αληθινή πίστη των χριστιανών. Αφού διδαχθούν και αποβάλουν την πλάνη που τους διακατείχε προηγουμένως, θα πρέπει να ζητήσουν το σωτήριο βάπτισμα. Διαφορετικά ας γνωρίζουν ότι αν παραμελήσουν να το κάνουν(να ζητήσουν μόνοι τους δηλαδή το σωτήριο βάπτισμα) δεν θα έχουν κανένα πολιτικό δικαίωμα ούτε θα τους επιτραπεί να είναι ιδιοκτήτες περιουσίας, ούτε κινητής ούτε ακίνητης. Θα τους αφαιρεθούν τα πάντα και θα εγκαταλειφθούν στην ένδεια και επιπλέον θα υποβληθούν στις έσχατες τιμωρίες. Θα παρεμποδίσουμε κάθε μάθημα που διδάσκεται από όσους πάσχουν από τη νόσο και τη μανία(μάθησης) των ανόσιων των Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μη διαφθείρουν πια τις ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες. Αν φανεί λοιπόν κάποιος τέτοιος άνθρωπος και δεν τρέξει στις άγιες εκκλησίες μας μαζί με όλους τους συγγενείς και τους οικείους του, θα τιμωρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές. Θεσπίζουμε δε και νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τα παιδιά, όταν είναι σε μικρή ηλικία θα πρέπει να βαπτίζονται αμέσως και χωρίς αναβολή, όσα δε είναι μεγαλύτερα στην ηλικία θα πρέπει να συχνάζουν στις ιερότατες εκκλησίες μας και να διδάσκονται τις θείες γραφές και τους θείους (εβραιο-βιβλικούς) κανόνες. Αφού δε εννοήσουν και αποβάλλουν την παλαιά (αρχαιο-Ελληνική) πλάνη, θα μπορέσουν να δεχθούν το βάπτισμα και στη συνέχεια να διαφυλάξουν την αληθινή πίστη των ορθόδοξων χριστιανών. Όσων δε έχουν κάποιο στρατιωτικό ή άλλο αξίωμα ή περιουσία μεγάλη και για να κρατήσουν προσχήματα(προσποιούμενοι τους πιστούς) ήλθαν ή πρόκειται να έρθουν να βαφτιστούν, αλλά αφήνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και τα υπόλοιπα μέλη του οίκου τους μέσα στην Ελληνική πλάνη, διατάσσουμε να δημευθεί η περιουσία τους, να αποκλεισθούν από τα πολιτικά τους δικαιώματά τους και να υποβληθούν σε αντάξιες τιμωρίες, αφού είναι φανερό, ότι πήραν το βάπτισμα χωρίς καθαρή πίστη. Θεσπίζουμε αυτούς τους νόμους για τους αλιτήριους Έλληνες». (Ιουστινιάνειος κώδικας 1.11.10).
    355 Στους «Αποστολικούς Κανόνες», συνταχθέντες εκείνη ακριβώς την εποχή, διαβάζουμε τα εξής ανατριχιαστικά:

    «Απόφευγε όλα τα βιβλία των Εθνικών. Τι χρειάζεσαι τις ξένες συγγραφές, τους νόμους και τους ψευδοπροφήτες που οδηγούν τους άφρονες μακριά από την πίστη; Τι βρίσκεις να λείπει από τις εντολές του Θεού και το αναζητάς στους μύθους των Εθνικών;
    Αν επιθυμείς να διαβάζεις ιστορίες έχεις το βιβλίο των Βασιλειών, αν ρητορική και ποιητική έχεις τους Προφήτες, έχεις τον Ιώβ, έχεις τις Παροιμίες, όπου θα βρεις σοφία μεγαλύτερη από κάθε ποιητική και σοφιστική, γιατί αυτά είναι τα λόγια του Κυρίου, του μόνου σοφού.
    Αν επιθυμείς τραγούδια έχεις τους Ψαλμούς, αν επιθυμείς αρχαίες γενεαλογίες έχεις την Γένεση, αν νομικά βιβλία και επιταγές, έχεις τον ένδοξο Θείο Νόμο. Γι’ αυτό απόφευγε με επιμονή κάθε εθνικό και διαβολικό βιβλίο».

    356 Κοινό έδικτο του Κωνσταντίου και του Κώνσταντος («Προς τον Φλάβιο Ταύρο, Έπαρχο του Πραιτωρίου»), την 20η Φεβρουαρίου ή κατ’ άλλους την 1η Δεκεμβρίου του έτους αυτού, διατάσσει την απομάκρυνση του Βωμού της Θεάς Victoria – Νίκης από την αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (η Θεά αποτελούσε από την εποχή του Διοκλητιανού. τμήμα της ανωτάτης Τριάδος -Jupiter, Hercules, Victoria- του Πανθέου των Εθνικών), το σφράγισμα των Εθνικών Ιερών και την κατάσχεση των περιουσιών τους, καθώς και την θανάτωση δι’ αποκεφαλισμού όλων όσων ασκούν (ή και απλώς …; ανέχονται !) την Παραδοσιακή Λατρεία

  30. 365 Έδικτο της 17ης Νοεμβρίου απαγορεύει στους Εθνικούς αξιωματικούς να διατάσσουν χριστιανούς στρατιώτες. Άπειροι σωροί βιβλίων, όλα τους λογοτεχνικά, φιλοσοφικά κι επιστημονικά ελληνικά συγγράμματα -και όχι.. «εγχειρίδια μαγείας», όπως ήθελε η διαστροφή των ιεροεξεταστών- καίγονται στις πλατείες των αστικών κέντρων, ενώ μέσα στα πλήθη των διωκομένων «ειδωλολατρών», βρίσκονται όλοι σχεδόν οι εναπομείναντες αξιωματούχοι του Ιουλιανού, που είτε καθαιρούνται, όπως λ.χ. ο γνωστός Καίσαρ Σαλλούστιος (συγγραφεύς της θαυμαστής πολυθεϊστικής θεολογικής επιτομής «Περί των Θεών και του Κόσμου», ο οποίος και είχε επίσης προτρέψει τον Ιουλιανό στη θέσπιση της απολύτου ανεξιθρησκείας), είτε ρίχνονται στις φυλακές και οι πιο άτυχοι από αυτούς καίγονται ζωντανοί, αποκεφαλίζονται, ή στραγγαλίζονται μετά από φρικτά βασανιστήρια με την κατηγορία, φυσικά, της …; «ασκήσεως μαγείας» (!), όπως λ.χ. ο ιατρός Ορειβάσιος, ο φιλόσοφος Σιμωνίδης που τον έκαψαν ζωντανό (στην πρώτη ιστορικά χριστιανική καύση, πολύ πριν τα περιβόητα «auto da fe» των παπικών), ο αρχιερεύς των Εθνικών Ναών της Τρωάδος κα πρώην χριστιανός επίσκοπος Πηγάσιος, κ.ά

    373 Επαναλαμβάνεται η απαγόρευση των μαντικών πρακτικών και της Αστρολογίας, και πρωτοχρησιμοποιείται ο απαξιωτικός όρος «pagani» (παγανιστές, άνθρωποι της υπαίθρου) για μείωση των Εθνικών. Εφεξής, οι Εθνικοί δεν θ’ αναφέρονται πλέον στα έδικτα των αυτοκρατόρων ως «gentiles» ή «ethnici», αλλά με τον απαξιωτικό όρο «pagani» με τον οποίο το θράσος των χριστιανών προσπαθεί να παρουσιάσει τον Εθνισμό ως τάχα σύμφυρμα δεισιδαιμονικών αντιλήψεων αμόρφωτων χωριατών «.gentiles quos vulgo paganos vocamus» («Θεοδοσιανός Κώδιξ» 16. 3. 46).

    380 Στις 27 Φεβρουαρίου, ο αυτοκράτωρ Φλάβιος Θεοδόσιος απαγορεύει όλες τις θρησκείες πλην της χριστιανικής. Όλοι οι μη χριστιανοί χαρακτηρίζονται στο εξής «σιχαμεροί, αιρετικοί, μωροί και τυφλοί». Ο επίσκοπος Μεδιολάνου Αμβρόσιος εξουσιοδοτείται να καταστρέψει όλους τους Ναούς των Εθνικών και να κτίσει επάνω στα θεμέλιά τους εκκλησίες. Οι αρχηγοί μερικών γοτθικών φυλών βαπτίζονται χριστιανοί. Καθοδηγούμενος από το μισαλλόδοξο ιερατείο, ο χριστιανικός όχλος επιτίθεται στο ελληνικό Ιερό της Ελευσίνος, το βεβηλώνει και απειλεί να λυντσάρει τους ιερείς Νεστόριο και Πρίσκο. Ο 95χρονος Ιεροφάντης Νεστόριος, γεμάτος θλίψη και αγανάκτηση, ανακοινώνει το οριστικό τέλος των πανάρχαιων Ελευσινίων Μυστηρίων και την απαρχή της επί γής βασιλείας του πνευματικού σκότους. Ο αυτοκράτωρ Θεοδόσιος αποκαλεί σε διάταγμά του «παράφρονες» όλους όσους διαφωνούν με το χριστιανικό δόγμα της Αγίας Τριάδος και απαγορεύει κάθε διαφωνία με τις θελήσεις της Εκκλησίας.

  31. 389 Κηρύσσεται εκτός νόμου κάθε μη χριστιανική μέθοδος χρονολογήσεως. Πλήθη μοναχών της ερήμου εισβάλουν στις πόλεις της Μέσης Ανατολής και καταστρέφουν με μανία αγάλματα, βωμούς και Ιερά, λυντσάρουν Εθνικούς και καίνε Βιβλιοθήκες. Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόφιλος κινητοποιεί τον φανατισμένο χριστιανικό όχλο για να κάνει μεγάλους διωγμούς κατά των Εθνικών. Μετατρέπει σε εκκλησία τον Ναό του Θεού Διονύσου, πυρπολεί το Μιθραίο και καταστρέφει τον Ναό του Διός.

    392 Νέος μεγάλος διωγμός κατά των Εθνικών σε ολόκληρη την Αυτοκρατορία. Σβήνουν τα Μυστήρια της Σαμοθράκης μετά από κατασφαγή των ιερέων και όλων των θρησκευτών από απόσπασμα «διωγμιτών» που αποβιβάσθηκε στο νησί. Καταστροφή του Μαντείου του Άμμωνος Διός στην Άφυτο της Χαλκιδικής. Στις αίθουσες των δικαστηρίων «κυλούν ρυάκια αίματος», όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Λιβάνιος. Στην Κύπρο, ο εβραϊκής καταγωγής επίσκοπος («Άγιος» και αυτός !) Επιφάνειος και ο «Άγιος» Τύχων εκχριστιανίζουν μαζικά και με την απειλή του φασγάνου και της πυράς χιλιάδες Εθνικούς και καταστρέφουν όλα τα Ιερά της νήσου. Παύουν οριστικά τα κυπριακά Μυστήρια της Αφροδίτης.
    Το σχετικό διάταγμα του Θεοδοσίου δηλώνει κυνικά: «όποιος δεν υπακούσει στον πατέρα Επιφάνειο δεν έχει θέση πάνω στο νησί». Στις μεσανατολικές πόλεις Πέτρα, Αερόπολη, Ράφια, Γάζα και Βααλβέκ (Ηλιόπολη) ξεσπούν απελπισμένες εξεγέρσεις των Εθνικών κατά των διωγμητών, των χριστιανών οχλοκρατών και των μοναχών ροπαλοφόρων. Στην πόλη Σούφες της Β. Αφρικής, 60 χριστιανοί πληρώνουν με τη ζωή τους την προσπάθειά τους να γκρεμίσουν το εκεί άγαλμα του Ηρακλέους. Στη Γαλατία σφάζονται όλοι οι ιερείς και κατάσχονται οι περιουσίες όλων των Εθνικών Ναών που στη συνέχεια πυρπολούνται κι εκθεμελιώνονται.

    393 Ο αυτοκράτωρ Ευγένιος φθάνει στην Ιταλία, όπου ο διανοούμενος στρατηγός Βίριος Νικόμαχος Φλαβιανός ξαναστήνει τον Βωμό της Νίκης στην αίθουσα της Συγκλήτου κι επαναφέρει τη λατρεία των παραδοσιακών Θεών. Στην Ανατολή, ο Θεοδόσιος καταργεί τα Πύθια, τα Άκτια και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δήωση της Ολυμπίας και ισοπέδωση όλων των βωμών της.

  32. 395 Οι αυτοκράτορες Αρκάδιος και Ονώριος απαγορεύουν ακόμα και την είσοδο στους Εθνικούς Ναούς («Θεοδοσιανός Κώδιξ» 16. 10. 13), ενώ με τα έδικτα της 22ας Ιουλίου και 7ης Αυγούστου, κηρύσσουν νέους διωγμούς κατά των Εθνικών. Το ίδιο έτος, ο ευνούχος πρωθυπουργός του αυτοκράτορος Αρκαδίου Ρουφίνος κατευθύνει τις ορδές τών, υπό τον Αλάριχο, χριστιανών πλέον Γότθων προς τον ελλαδικό χώρο. Ακολουθούμενοι από πλήθη φανατισμένων μοναχών, οι Γότθοι του Αλαρίχου (ο οποίος είχε πολεμήσει με τον Θεοδόσιο κατά των Εθνικών του Φλαβιανού) κατασφάζουν αμέτρητους Εθνικούς Έλληνες και καταστρέφουν πόλεις και Ιερά στο Δίον, τη Θεσσαλία, τους Δελφούς, τη Βοιωτία, την Αττική, τα Μέγαρα, την Κόρινθο, τη Φενεό, το Άργος, τη Νεμέα, τη Λυκόσουρα, τη Σπάρτη, τη Μεσσήνη, τη Φιγαλεία, την Ολυμπία.

    Στην Ελευσίνα πυρπολείται το εκεί πανάρχαιο Ιερό και θανατώνονται στην πυρά ο Θεσπιεύς Ιεροφάντης Ιλάριος και όλοι οι ιερείς των Μυστηρίων τα οποία είχαν αναβιώσει από τους Μιθραϊστές λίγο μετά τον θάνατο του Νεστορίου. Την ίδια εποχή περίπου, το βεβηλωθέν Ιερό της Θεάς Κελαιστίδος αρχίζει να επαναλειτουργεί ως χριστιανική εκκλησία έως το έτος 421 που οι χριστιανοί θα το πυρπολήσουν επειδή οι θρησκευτές μέσα από την χριστιανική λατρεία τιμούσαν και την Θεά. Στο έργο του «Paraenesis», ο Ισπανός επίσκοπος Βαρκελώνης Πασιανός (Pacianus) δυσανασχετεί, με πολύ γλαφυρό μάλιστα τρόπο («Me Miserum ! Quid ego facinoris admisi !»), για το γεγονός ότι παρά τους διωγμούς, εξακολουθούν να υπάρχουν στην περιοχή του ενεργοί Εθνικοί που τιμούν τους Θεούς τους, πράξη η οποία, κατά το μισαλλόδοξο μυαλό του, είναι στον ίδιο βαθμό. «εγκληματική» με την ανθρωποκτονία !

    401 Ο χριστιανικός όχλος της Καρχηδόνος λυντσάρει Εθνικούς και καταστρέφει Ναούς και αγάλματα. Ο («άγιος») επίσκοπος Πορφύριος. οργανώνει μαζικά λυντσαρίσματα Εθνικών και καταστρέφει με τη βοήθεια του φανατισμένου όχλου τους οκτώ εν ενεργεία Ναούς της Γάζης. Η ΙΕ Σύνοδος της Καρχηδόνος, εκδίδει κανόνα με τον οποίο αφορίζονται ακόμη και μετά θάνατον όλοι όσοι δημιουργούν συγγένειες με Εθνικούς ή δεν αποκληρώνουν τους ήδη συγγενείς τους που παραμένουν Εθνικοί.

    440 – 450 Καταστροφή όλων των μνημείων, βωμών και Ναών που έστεκαν ακόμη στην Αθήνα, την Ολυμπία και τις άλλες ελληνικές πόλεις.

    448Ο Θεοδόσιος διατάσσει να παραδοθούν στις φλόγες όλα τα «αντιχριστιανικά» βιβλία. Ανάμεσά τους καταστρέφονται και τα βιβλία του νεοπλατωνικού Πορφυρίου που βήμα προς βήμα ξεσκέπαζαν την αληθινή φύση του Χριστιανισμού.

  33. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ…
    ΟΙ ΜΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ

    Κωνσταντινος Καης
    22 ώρες ·

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΊ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΟΥΡΆ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΤΕ ΑΝΎΠΑΡΚΤΑ ΧΡΈΗ ΣΤΙΣ ΤΡΆΠΕΖΕΣ, ΚΆΝΕΤΕ ΟΥΡΈΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΏΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΉΣ Κ ΚΑΤΑΘΈΣΤΕ ΤΑ ΌΠΟΥ ΧΡΩΣΤΆΤΕ
    ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΣΤΙΣ ΤΡΆΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΊΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΟ ΝΕΡΌ ΣΤΟ ΔΉΜΟ.
    ΓΡΉΓΟΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΈΝΕΙ ΧΡΌΝΟΣ.

    Paraskevi Kateridu ειχα στηλει για τα τελη του αυτοκινητου μου κ μου ξανα ειρθαν να τα πληρωσω με προστιμο

    Κωνσταντινος Καης Paraskevi Kateridu ΚΑΛΆ ΘΑ ΚΆΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΤΑ ΈΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ.ΜΗ ΤΟ ΑΦΉΣΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ.

    ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 30.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΟΠΑΔΟΥ :

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=294947814611884&set=a.100298470743487&type=3&theater

  34. ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Α΄ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ( 379-457 )

    Όταν ανήλθε στον θρόνο ο Θεοδόσιος Α σε ηλικία 33 ετών σε συνεργασία με το Δυτικό Ρωμαϊκό κράτος άρχισε απάνθρωπους διωγμούς με εκατομμύρια νεκρούς για την επικράτηση του χριστιανισμού ως μοναδικής θρησκείας του κράτους. Ο Θεοδόσιος εφάρμοσε την Ιερά εξέταση στην Ανατολή πολύ πριν εφαρμοστή στην Δύση επιβάλλοντας μαζικές εκτελέσεις διανοουμένων και καταστρέφοντας στην πυρά φιλοσοφικά έργα

    380 Κηρύσσει όλες τις θρησκείες εκτός νόμου πλην της Χριστιανικής, όλοι όσοι δεν είναι Χριστιανοί θεωρούνται ΄΄αιρετικοί, μωροί, και σιχαμεροί.΄΄ Αρχίζουν οι καταστροφές ναών και ιερών και πάνω στα θεμέλια τους κτίζονται εκκλησίες. Δίνει εξουσιοδότηση στον επίσκοπο Μεδιολάνου Αμβρόσιο να καταστρέψει όλους τους ναούς των Εθνικών. Χριστιανοί ιερείς καθοδηγούν τον χριστιανικό όχλο ενάντια στον ναό της Δήμητράς στην Ελευσίνα καταστρέφουν τα πάντα γύρω τους και προσπαθούν να λιντσάρουν τους Ιεροφάντες των Ελευσίνιων Μυστηρίων Νεστόριο και Πρίσκο. Ο 95-χρονος Ιεροφάντης Νεστόριος λίγο πριν οδηγηθεί στην πυρά περίλυπος ανακοινώνει το τέλος των Ελευσίνιων Μυστηρίων και την βίαιη επικράτηση του πνευματικού σκότους.

    381 Απαγορεύεται η επίσκεψη σε Εθνικούς ναούς, και καταδικάζονται σε θάνατο όσοι προσφέρουν θυσίες και τους κατάσχεται η περιουσία Οι Εθνικοί χαρακτηρίζονται παράφρονες και ιερόσυλοι.( Θεοδοσ. Κώδιξ. 16,10, 7 ). Μια επιστροφή στις αρχαίες λατρείες αρχίζει να παρατηρείται στην αυτοκρατορία με μαζικές αποκηρύξεις της θρησκείας του γιαχβέ και του ναζωραίου. ο «Μέγας» και «Άγιος» Θεοδόσιος βλέποντας την επιστροφή πολλών χριστιανών στις πατρώες λατρείες με διάταγμα του στερεί τα πολιτικά δικαιώματα όλων των χριστιανών που επιστρέφουν στης παραδοσιακές λατρείες. Σε όλη την ανατολική αυτοκρατορία ναοί και βιβλιοθήκες(10)γκρεμίζονται και καίγονται. Με νέο διάταγμα του ο Θεοδόσιος απαγορεύει ακόμα και την απλή επίσκεψη στους ελληνικούς και εθνικούς ναούς. Στην Κωνσταντινούπολη ο ναός της Θεάς Αφροδίτης μετατρέπεται από τους «ευσεβείς» χριστιανούς σε πορνείο ενώ της Θεάς Αρτέμιδος και του Θεού Ήλιου σε στάβλους.

    382 Καθιερώνεται στις εκκλησίες το αλληλούια ( hallelu – jah ) δηλ. ΄΄ Δόξα στον Ιαχωβά ΄΄. Ο Θεοδόσιος διορίζει Ύπαρχο Ανατολής και υπεύθυνο για τους διωγμούς τον ανθέλληνα Μάτερνο Κυνήγιο.που σε συνεργασία με τους επισκόπους και στρατιές καλογέρων αρχίζουν οι διωγμοί στη Βορ. Ελλάδα και την Μ. Ασία. Χιλιάδες οι σφαγιασμένοι.

    384 Ο Θεοδόσιος διορίζει Ύπαρχο Ανατολής τον Ματέριο Κυνήγιο και τον διατάζει να συνεργαστεί με τους τοπικούς χριστιανούς επίσκοπους στην καταστροφή των ελληνικών και εθνικών ναών σε νότια Ελλάδα και Μικρά Ασία καθώς και την καταστροφή και το κάψιμό όλων των ελληνικών βιβλίων.

    385 Στην Ανατολή οι φυλακές γεμίζουν από πλήθη Εθνικών, για την αντιμετώπιση του προβλήματος του συνωστισμού οι διωκτικές αρχές απελευθερώνουν εγκληματίες. Ο Λιβάνιος στον λόγο του ΄΄Προς Βασιλέα περί δεσμωτών΄΄ αναφέρει ότι: η στενότης των χώρων των φυλακών υποχρεώνει τους φυλακισμένους να κοιμούνται όρθιοι. Οι διωγμοί συνεχίζονται με μεγάλη βία στην Ανατολή. Καταστρέφονται αμέτρητα ιερά και ναοί, ανάμεσα τους το Δυμαίο ο ναός της Εδέσσης όλα τα ιερά της Παλμύρας και καταργούνται τα Καβείρια στην Ίμβρο. Στο στρατόπεδο θανάτου της Σκυθόπολις οδηγούνται και θανατόνονται χιλιάδες Έλληνες της Παλαιστίνης και Ελληνίζοντες Εθνικοί. Ο Μάτερνος Κυνήγιος ακολουθούμενος από χιλιάδες φανατικούς μοναχούς περιδιαβαίνει την ελληνική ύπαιθρο καίγοντας και καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα του. Εκατοντάδες ελληνικοί ναοί και βιβλιοθήκες ισοπεδώνονται και καίγονται από τους οπαδούς της θρησκείας της «αγάπης». Χιλιάδες Έλληνες και Εθνικοί από όλα τα μέρη της αυτοκρατορίας καταλήγουν στα στρατόπεδα θανάτου της Σκυθοπόλεως

  35. 387 Απαγορεύονται οι εθνικές εορτές των Ρωμαίων και καταδικάζονται όσοι μελετούν τα Μαθηματικά (Θεοδος. Κώδιξ 9, 16, 8 ) Ο επίσκοπος Μεδιολάνων
    (Μιλάνου) Αμβρόσιος αναλαμβάνει πνευματικός καθοδηγητής (σύμβουλος) του αυτοκράτορα Φλάβιου Θεοδόσιου.

    388 Οι διωγμοί συνεχίζονται με την μεγαλύτερη βία και φανατισμό πλήθη φανατισμένων χριστιανών και ευνουχισμένοι καλόγεροι επιτίθενται με ξύλα πέτρες σίδερα λεηλατούν και καταστρέφουν σπίτια Εθνικών ναούς και έργα τέχνης ανεπανάληπτης ομορφιάς Ο Λιβάνιος στέλνει την έκκληση υπέρ των ιερών στον αυτοκράτορα και τον παρακαλεί να σταματήσουν οι διωγμοί για να διαφυλαχτούν οι ναοί και τα έργα τέχνης.

    389 Όλες οι μέθοδοι χρονολόγησης πέραν της χριστιανικής καταργούνται δια νόμου.

    390 Με δόλο κάλεσε ο Θεοδόσιος τους Εθνικούς της Θεσσαλονίκης στον Ιππόδρομο τάχα για να παρακολουθήσουν ιπποδρομίες και εκεί η φρουρά του κατάσφαξε μέσα σε τρεις ώρες15000 αθώους ανθρώπους επειδή αρνούνταν να βαφτιστούν χριστιανοί : Ο πατριάρχης Αλεξάνδρειας Θεόφιλος εξαπολύει μέγα διωγμό κατά των Ελλήνων και των Εθνικών της περιοχής. Καταστρέφει σχεδόν όλους τους μη-χριστιανικούς ναούς της Αλεξάνδρειας εκτός του Σεραπείου και των ναών της Ίσιδος (όχι φυσικά λόγο κάποιου είδους σεβασμού αλλά λόγο του πολυάριθμου των Ισιδιστών της περιοχής). Οι μισαλλόδοξοι εβραιοχριστιανοί θέλοντας να εξευτελίσουν τα Ιερά των Εθνικών ανεβάζουν σε γαϊδούρια ιερά σκεύη και αγάλματα και τα περιφέρουν στην πόλη. Η φαιδρή αυτή πράξη οδηγεί σε εξέγερση των Εθνικών. Ο χριστιανός Γότθος στρατηγός Βοθέριχος αρχηγός των Βυζαντινής φρουράς(11) της Θεσσαλονίκης προσπαθεί με την βία να επιβάλλει την θρησκεία του Ναζωραίου στους Έλληνες της πόλης. Οι Έλληνες εξεγείρονταί και σκοτώνουν πολλούς αξιωματικούς και στρατιώτες της φρουράς. Ο Θεοδόσιος μαθαίνοντας τα συμβάντα καλεί τους κάτοικούς της Θεσσαλονίκης στον ιππόδρομο δήθεν να παρακολουθήσουν ιπποδρομίες. Μέσα σε τρεις ώρες ο Θεοδόσιος με την βοήθεια των εκχριστιανισμένων Γότθων ΣΦΑΖΟΥΝ 7000 ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 15.000) ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ «ΑΓΑΠΗΣ». Σε μια προσπάθεια να ηρεμίσουν τα πνεύματα η χριστιανική εκκλησιά καταδικάζει την πράξη του Θεοδοσίου ενώ βέβαια στην συνέχεια τον ανακηρύσσει Μέγα και Άγιο.

  36. 392 Νέοι διωγμοί σε ολόκληρη την αυτοκρατορία σταματούν τα Καβίρεια στη Σαμοθράκη και σφάζονται οι ιερείς και οι κάτοικοι του νησιού από ομάδες μαγκουροφόρων καλόγερων που αποβιβάστηκαν στο νησί. Στην Κύπρο ο Εβραϊκής καταγωγής επίσκοπος Επιφάνειος εκχριστιανίζει δια πυράς χιλιάδες Εθνικούς, αυτοί που αρνούνται να βαφτιστούν θανατώνονται, Δεκάδες χιλιάδες οι νεκροί. ιερά και ναοί καταστρέφονται, τα μυστήρια της Αφροδίτης σταματούν Με διάταγμα του ο Θεοδόσιος δηλώνει κυνικά : Όποιος δεν υπακούει τον πατέρα Επιφάνιο δεν έχει θέση πάνω στο νησί. (. Κώδιξ 16, 10, 12) : Νέο έδικτο του Θεοδοσίου που απαγορεύει την θρησκεία τψν Ελλήνων και κάθε μη-χριστιανική τελετή. Νέες σφαγές Ελλήνων και Εθνικών. Τα Καβήρεια μυστήρια της Σαμοθράκης παύουν και οι Έλληνες ιερείς σφάζονται. Στην Κύπρο οι τοπικοί επίσκοποί Επιφάνιος και Τύχων (Άγιοι και οι δύο) καταστρέφουν σχεδόν όλους τους ναούς στο νησί. Τα μυστήρια της Θεάς Αφροδίτης σταματούν. Νέο παρανοϊκό εδίκτο του Θεοδοσίου, σύμφωνα με το οποίο, όποιος δεν υπακούει τον «Άγιο» Επιφάνιο δεν έχει δικαίωμα ζωής στο νησί! Νέες εξεγέρσεις Ελλήνων και Εθνικών ενάντια στον αυτοκράτορα και την εκκλησία σε πολλές περιοχές της αυτοκρατορίας.
    395 Μεγάλος διωγμός κατά των Ελλήνων : Στον θρόνο ανεβαίνει ο επίσης ισπανικής καταγωγής Φλάβιος Αρκάδιος με δύο έδικτα του διατάζει ανηλεή διωγμό κατά Ελλήνων και Εθνικών. Όμως ο κίνδυνος των Γότθων ( χριστιανών στο θρήσκευμα ασφαλώς) αρχίζει να ανησυχεί την «βασιλεύουσα». Ο ευνούχος συμβουλάτορας του Αρκάδιου, Ρουφίνος συμβουλεύει τον αρχηγό των Γότθων Αλάριχο να στραφεί εναντίον της Γης των Ελλήνων και του υπόσχεται αμύθητα πλούτη τα οποία κρύβονταί μέσα στους ελληνικούς ναούς. Οι εκχριστιανισμένοι Γότθοι του Αλάριχου συνεπικουρούμενοι από πλήθος «ειδωλοφάγων» μοναχών αρχίζουν την ισοπέδωση των ελληνικών πόλεων και την σφαγή των Ελλήνων. Το Δίων, η Μεσσηνία, το Άργος, η Νεμέα, η Λυκόσουρα, η Σπάρτη, τα Μέγαρα, η Κόρινθος και άλλες ελληνικές πόλεις καταστρέφονται ολοκληρωτικά. Τα ιερά του Διός στην Νεμέα, τα ιερά της Ολυμπιάς, τα αρκαδικά ιερά της Λυκόσουρας και το ιερό της Ελευσίνας μαζί με πλήθος άλλων ελληνικών λατρευτικών κέντρων καταστρέφονται ολοκληρωτικά ενώ οι ιερείς τους είτε σφάζονται, είτε -όπως ο Ιεροφάντης του Μίθρα- Ιλάριος καίγονται ζωντανόι. Χαρακτηριστική είναι η στάση που κρατάνε οι απανταχού την ελληνική επικράτεια αυτοκρατορικές φρουρές που αντί να εμποδίσουν τον Γότθο εισβολέα που καταστρέφει πόλεις τις αυτοκρατορίας παρακολουθούν απαθέστατα .

    396 Με έδικτο στις 7 Δεκεμβρίου ο Αρκάδιος και ο Ονώριος χαρακτηρίζουν την Εθνική θρησκεία χειρίστη προδοσία κατά του κράτους . Οι Εθνικοί ιερείς στερούνται όλων των προνομίων τους και τους απαγορεύεται να ιερουργούν : Έδικτο του Αρκάδιου ορίζει ότι οποιαδήποτε είδους ενασχόληση με το Δωδεκάθεο και τις εθνικές λατρείες πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ύστατη προδοσία απέναντι στην αυτοκρατορία. Οι εναπομείναντες Εθνικοί ιερείς και Ιεροφάντες φυλακίζονται.

  37. Ο τίτλος του άρθρου μου αγαπητέ συνελληνα είναι:
    "Κάτι Που Γνωρίζουμε, Όσοι Θέλουμε Να Γνωρίζουμε, Κάτι Που
    Δεν Γνωρίζουν Οι Δειλοί Που, Δεν Τολμούν Να Γνωρίζουν"

    Τα σχόλια προδίδουν έναν "ταλιμπανισμό" και έναν πρωτογονισμό που δεν έχει
    καμία σχέση με την Ελληνική σκέψη, ο φόβος που έχει φυτευθεί στις ψυχές
    των ποιμνίων, έχει ριζώσει, μόνο οι δυνατοί άνδρες ξεχωρίζουν και
    αμφισβητούν την ιουδαϊκή απάτη!

  38. ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ
    ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ?? ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ?

  39. ΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  40. Δεν είμαι ο Μορφέας, αλλά καταλαβαίνω από την
    πολεμική σας ότι ήταν κάποιος σοβαρός και σας τον έχωνε.

    Στο ξ/ρε γράφω για πρώτη φορά πριν 2 μήνες και δεν είμαι με
    τον Σώρρα τον οποίο άρχισα να συμαπθώ μετά από την
    λυσσιάρα επίθεση σας καθώς και του παπαδαριού.

  41. ΣΕ ΜΑΣ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ
    ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ
    ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΤΗ ΨΕΥΤΟΜΑΝΕΣΗ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΟΛΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.