ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ

Συνέλληνες

Οι οργανωμένες επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών τμημάτων της Αθήνας μας θυμίζουν αλήστου μνήμης εποχές.

Στις 4 Δεκεμβρίου 1944, έγινε επίθεση κομμουνιστοσυμοριτών για την κατάληψης των Αστυνομικών Τμημάτων Αθήνας και Πειραιά.

Την επομένη ημέρα, 5 Δεκεμβρίου, το σύνολο σχεδόν των Αστυνομικών Τμημάτων είχε περιέλθει στα χέρια των κομμουνιστών και οι αστυνομικοί θανατώθηκαν με φρικτά βασανιστήρια.

Στις 6 Δεκεμβρίου, ολόκληρη σχεδόν η πρωτεύουσα βρισκόταν στα χέρια των κομμουνιστών.

Δεν θα αναφερθώ στις δεκάδες χιλιάδες θύματα νεκρούς και τραυματίες και από τις δύο παρατάξεις. ήταν μια τρομερή εκατόμβη που την ξέχασαν τα θύματα και τους αμνήστευσαν, ενώ οι εγκληματίες συμμορίτες ποτέ δεν ξέχασαν τους σκοπούς τους για την διάλυση της Ελλάδας. Για τα εγκλήματά τους αυτά επαίρονται και αυτοχαρακτηρίζονται «Προοδευτικές Δυνάμεις», και θεωρούν την δολοφονία του Ελληνικού λαού προοδευτισμό.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου τον Δεκέμβριο του 1944, απεκάλεσε το ΚΚΕ «Το Κόμμα του Εγκλήματος και της Προδοσίας». Την δε 24η Αυγούστου 1949 ,που είχε κριθεί η μητέρα των μαχών ΓΡΑΜΜΟΥ-ΒΙΤΣΙΟΥ, οι κομμουνιστές κατάλαβαν τι σημαίνει συντριβή. Ας μην το ξεχνούν.

Μήπως η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει το απεχθές έργο των κόκκινων βρικολάκων που αιματοκύλησαν την Ελλάδα και τους ετοιμάζει για τον τέταρτο γύρο; Μήπως;

Φύλακες γρηγορείτε, «εχθρός εν όψει».

Γεράσιμος Καλογεράκης 

loading...