Το Χρονικό Της Ελληνικής Κρίσης: Πώς μας έφτασαν ως εδώ το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ και οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ .. οχι τίποτα άλλο για να μην λέτε ότι δεν ξέρατε δηλαδή !

Γιατί κατέρρευσε η ελληνική οικονομία; Πώς φτάσαμε στα μνημόνια του 2010; Και τι έγινε έκτοτε;

ΣΧΟΛΙΟ : Χαχα, ερχομαι στο σπιτι σου και σε κλεβω σε σπρωχνω στην ανεχεια και στην συνεχεια ερχομαι να σου προτεινω τροπους πως να βγεις απο την κριση που θα το πληρωσεις εσυ βεβαια. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ 40 χρονια κλεβανε και το χειροτερο ειναι οτι δημιουργησανε και μια συγκεκριμενη φιλοσοφια παροχων. Ακομα και το μνημονιο να ειναι σωστο δεν αφηνεις τον κλεφτη να σου προτεινεις λυσεις για την κατασταση που σε εβαλέ. Ειναι θεμα εγωισμου.  Με τι θρασσος βγαινει ο Βενιζελος και ο Χατζηδακις.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ..ΠΑΡΤΕ  ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΈΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ

Ένα ημίωρο αφιέρωμα στο χρονικό της ελληνικής κρίσης, με σχόλια και τοποθετήσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, της Άννας Διαμαντοπούλου, του Κωστή Χατζηδάκη, του Δημήτρη Μάρδα, του Τίμου Χριστοδούλου και του Παναγή Βουρλούμη. Το αφιέρωμα προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Η Ελλάδα Στον Καθρέφτη” την Τετάρτη 20 Απριλίου, 2016.

Δείτε εδώ να σας φύγουν τα μαλιά έχετε δεν έχετε !

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την έρευνα της διαΝΕΟσις για το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας εδώ: http://www.dianeosis.org/research/pro…

loading...