Η ώρα της Ρήξης!

Του Θανάση Κ.

    –Με όσους υποστηρίζουν, ότι είναι «φυσιολογικό» πράγμα, τσογλάνια 18 ετών με ξυρισμένα κεφάλια, να μπουκάρουν στο Γραφείο του υπουργού Παιδείας και να «γαυγίζουν» με ντουντούκες, ΔΕΝ έχουμε τίποτε να
συζητήσουμε!

    –Με όσους υποστηρίζουν, ότι είναι «φυσιολογικό» πράγμα να έχουν γεμίσει τα Πανεπιστήμιά μας με… ναρκέμπορους, «διακίνηση» και οπλοστάσια κουκουλοφόρων, χωρίς να μπορεί να μπει η αστυνομία να τους διώξει, ΔΕΝ έχουμε τίποτε να συζητήσουμε!

    –Με όσους υποστηρίζουν, ότι είναι προτιμότερο να κλείνουν οι Πανεπιστημιακές σχολές παρά να καταργηθεί το «άσυλο» παρανομίας μέσα σε αυτές, ΔΕΝ έχουμε απολύτως τίποτε να συζητήσουμε…

    –Με όσους διακηρύσσουν, ότι τα παιδιά μας πρέπει να πηγαίνουν στα Πανεπιστήμια, όχι για να σπουδάσουν, αλλά για  να… συγκρούονται με όλο τον οργανωμένο υπόκοσμο που βρίσκεται εκεί – με εμπόρους ναρκωτικών,  ναρκομανείς, κουκουλοφόρους και ένοπλους τρομοκράτες – δεν έχουμε τίποτε να συζητήσουμε…

    –Με όσους υποστηρίζουν το «δικαίωμα» των ληστών να κλέβουν ή να σκοτώνουν και να φεύγουν ανενόχλητοι – αλλά θεωρούν «έγκλημα» την νόμιμη Αυτοάμυνα (και όχι, βέβαια «αυτοδικία») των θυμάτων της ληστείας – ΔΕΝ έχουμε τίποτε να συζητήσουμε…   

    –Με όσους καίνε ή σπάνε τα μαγαζιά όσων αντιστάθηκαν σε ληστείες – και όσους τους υποστηρίζουν – ΔΕΝ έχουμε τίποτε απολύτως να συζητήσουμε.

    Άρα με το ΣΥΡΙΖΑ κι όσους σκέπτονται όπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε τίποτε να συζητήσουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι πια να συγκρουστούμε μαζί του!

 

    –Με όσους έχουν ανοίξει τα σύνορα κι έχουν γεμίσει τις παραμεθόριες περιοχές με hot spots, όπου συμμορίες λαθρομεταναστών διαπράττουν καθημερινά φρικαλέα εγκλήματα, ενώ οι ελληνικές αρχές δεν ασκούν κανένα έλεγχο, ΔΕΝ έχουμε τίποτε να συζητήσουμε.

    –Με όσους βλέπουν πως βοά ο διεθνής τύπος με όσα γίνονται στα hot spots – τους βιασμούς γυναικών και μικρών παιδιών, τις δολοφονίες, τις ληστείες και τις βεβηλώσεις ελληνικών μνημείων – και δεν στέλνουν την αστυνομία να «καθαρίσει» τις συμμορίες των λαθρομεταναστών, ΔΕΝ έχουμε τίποτε να συζητήσουμε.

    –Με όσους βλέπουν όλα αυτά τα εγκλήματα που γίνονται από λαθρομετανάστες σε λαθρομετανάστες στα hot spots, χωρίς να ιδρώνει τ’ αυτί τους, κι ύστερα τους πιάνει «ιερός θυμός» και βγάζουν τα «απωθημένα» τους σε ένα έλληνα αστυνομικό που σε στιγμή εκνευρισμού… έβρισε μια γυναίκα λαθρομετανάστρια – αυτό τους «μάρανε» – ΔΕΝ έχουμε τίποτε να συζητήσουμε.

    –Παντού στον κόσμο πλέον, κλείνουν τα σύνορά στην παράνομη μετανάστευση. Για λόγους ασφάλειας και εθνικού συμφέροντος. Εδώ ανοίγουμε τα σύνορα και συζητάμε πώς θα χρηματοδοτούμε καλύτερα τα hot spots! Που δεν τα ελέγχουνε οι ελληνικές αρχές, αλλά συμμορίες, «αλληλέγγυοι» και διακινητές!

    Με όσους έτσι σκέπτονται και τέτοια κάνουν – ή τέτοια ανέχονται – ΔΕΝ έχουμε τίποτε να συζητήσουμε

    –Με όσους εκτός του ότι άνοιξαν τα σύνορα και μπήκαν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες ταυτόχρονα άνοιξαν τις φυλακές και βγήκαν χιλιάδες εγκληματίες, δεν έχουμε τίποτε να συζητήσουμε.

    –Με όσους υποστηρίζουν τον καταδικασμένο ως τρομοκράτη δολοφόνο… Σάββα Ξηρό, που κάνει… μαθήματα «πολιτικού πολιτισμού» στους συγγενείς των θυμάτων του, ΔΕΝ έχουμε τίποτε – μα τίποτε – να συζητήσουμε.

 

    –Με όσους γονατίζουν την οικονομία σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, για να φτιάχνουν «πλεονάσματα» και να μοιράζουν «επιδόματα», ΔΕΝ έχουμε τίποτε να συζητήσουμε.

    –Με όσους δεν πληρώνουν τις οφειλές του κράτους κι ύστερα δανείζονται και αυξάνουν το χρέος, για να έχουν να μοιράσουν εικονικά «πλεονάσματα», ΔΕΝ έχουμε τίποτε να συζητήσουμε.   

    Με δύο λόγια: Με το ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει κανένα περιθώριο «συναίνεσης», συζήτησης, ούτε απλής «συνεννόησης»!   

    –Με όσους προσπαθούν να εγκλωβίσουν την ελληνική πολιτική σκηνή στην «απλή αναλογική» (που έχει απορριφθεί σε όλο τον κόσμο απ’ όλες τις δημοκρατικές χώρες – ιδιαίτερα από εκείνες που την είχαν «δοκιμάσει» στο παρελθόν) και επιδιώκουν να κατακερματίσουν τις πολιτικές δυνάμεις, ΔΕΝ έχουμε τίποτε να συζητήσουμε.

    Παντού αλλού οι δημοκρατίες προσπαθούν να αναδείξουν ισχυρά κόμματα, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα «μεγάλα συμφέροντα», τα ισχυρά lobbies,  τις «εξωτερικές πιέσεις» και τις «τοπικές μαφίες»! Εδώ πάμε να δημιουργήσουμε «κομματίδια μιας χρήσεως», για να περιέλθει η χώρα σε μόνιμη ακυβερνησία.

    Με όσους τέτοια επιχειρούν, ΔΕΝ έχουμε τίποτε να συζητήσουμε…

 

    Παντού αλλού, «ψηφιοποιούν» τα πάντα, μειώνοντας το παραδοσιακό δημόσιο – και την πατροπαράδοτη γραφειοκρατία του. Εδώ διευρύνουν τα παραδοσιακό δημόσιο, και πολλαπλασιάζουν τη γραφειοκρατία του! Με αυτούς δεν έχουμε τίποτε να πούμε…

    Παντού αλλού, η Αστυνομία παίρνει εντολές να προστατεύει αποτελεσματικά τους πολίτες. Εδώ η Αστυνομία αφοπλίζεται ή παροπλίζεται συστηματικά και παίρνει εντολές να μην παρεμβαίνει για να μη… «θρηνήσουμε θύματα» ανάμεσα στους εγκληματίες που χτυπάνε νομοταγείς πολίτες! Με όσους αυτά κάνουν, ΔΕΝ έχουμε να πούμε τίποτε.

    Παντού αλλού, η δημοκρατία διαφυλάσσει το νόμο και προστατεύει τους πολίτες παντού μέσα στην επικράτεια της χώρας. Κι αν υπήρχαν κάποια «άβατα» παλαιότερα, αυτά πλέον εκκαθαρίζονται συστηματικά…

    Εδώ τα «άβατα» πολλαπλασιάζονται και στα Πανεπιστήμια και στις γύρω περιοχές και στα δημόσια πάρκα και στους καταυλισμούς «λαθραίων» και στα νησιά. Παντού! Το κράτος του νόμου κατεδαφίζεται συνεχώς. Με όσους αυτά κάνουν ή τέτοια ανέχονται, ΔΕΝ έχουμε να πούμε τίποτε…

    Παντού αλλού η Δημοκρατία προστατεύει τους νομοταγείς πολίτες από τους εγκληματίες. Εδώ το καθεστώς της «πρώτης φοράς Αριστεράς» προστατεύει τους εγκληματίες – κουκουλοφόρους και μη – από την αυτοάμυνα των νομοταγών πολιτών.

    Παντού αλλού οι κουκουλοφόροι θεωρούνται εχθροί της κοινωνίας. Εδώ οι νοικοκυραίοι θεωρούνται «εχθροί» της κοινωνίας!

    Με όλους αυτούς ΔΕΝ έχουμε τίποτε να πούμε…

    Παντού στον κόσμο, οι πολιτικοί και ο Τύπος συζητάνε πώς παρεμβαίνουν οι ξένες μυστικές υπηρεσίες στο εσωτερικό τους και προσπαθούν να εμποδίσουν τέτοιες «παρεμβάσεις». Να κλείσουν τέτοιες «Κερκόπορτες»…

    Εδώ έχουμε ανοίξει διάπλατα τις «Κερκόπορτες» στην επικράτειά μας, ο διεθνής Τύπος καταγγέλλει το ξέπλυμα χρήματος που κάνουν οι «διακινητές» στα hot spots (και όχι μόνο), αλλά εμείς ζητάμε… διαφάνεια» για τα «μυστικά κονδύλια» των ελληνικών υπουργείων! Δεν ζητάμε «έλεγχο» (που είναι κι αυτός δύσκολος, αλλά είναι απαραίτητος). Ζητάμε… «διαφάνεια» σε μυστικά κονδύλια!

    Μιλάνε για τα «μυστικά κονδύλια» της Ελλάδας και πού πήγανε. Και συνήθως δεν βρίσκουν τίποτε! Όμως, από χρόνια υπάρχει λίστα Ελλήνων που θήτευσαν σε «εντατικά φροντιστήρια» – πληρωμένα με ξένα μυστικά κονδύλια  – σε Ελλάδα και Κύπρο, για να υπερασπιστούν δημόσια το Σχέδιο Ανάν!

    Με ονόματα και διευθύνσεις…

    Δεν διαψεύστηκαν ποτέ. Δεν εξετάστηκαν ποτέ. Δεν απασχόλησαν κανένα!

    Τέτοια υποκρισία.

    Το συνηθίσαμε και δεν μας κάνει εντύπωση;

    Μας φαίνεται «φυσιολογικό»;

    Τέτοιος Μιθριδατισμός…

 

    Παντού στον κόσμο – ιδιαίτερα στις δημοκρατικές κοινωνίες – η εθνική ταυτότητα και η εθνική ιδιοπροσωπεία (η Ιστορία του λαού τους, η θρησκευτική του συνείδηση, τα σύμβολα και οι μύθοι που τα στηρίζουν) θεωρούνται ιερά, είναι απ’ όλους σεβαστά και αναδεικνύονται σε όρους ύπαρξης των κοινωνιών – θεμέλια της συνοχής τους και της συνέχειάς τους.

    Εδώ βάλθηκαν να τα …αποδομήσουν, να τα απαξιώσουν, να τα γκρεμίσουν!     Με όλους αυτούς, ΔΕΝ έχουμε να πούμε τίποτε. Απολύτως!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ μια μειοψηφία εκφράζει. Μικρή μειοψηφία. Σε όλα αυτά!

    Και προσπαθεί να τρομοκρατήσει την μεγάλη πλειοψηφία.

    Ως εδώ και μη παρέκει…

    Πιστοί στην «προτροπή» του Πολάκη – αυτού του «θρασυμιού» που τώρα πια καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι σύντροφοί του στο χώρο της Υγείας – άρχισαν να βάζουν «υπόπτους» στη φυλακή.

    «Εργαλειοποιούν» και την κάθαρση!

    Την δίκη των Χρυσαυγιτών δεν την προχώρησαν – και τους έβγαλαν έξω!     Τώρα τους «υπερασπίζονται» κι όλα!

    Και για «ξεκάρφωμα» βάζουν τον Παπαντωνίου φυλακή…

    Δεν πρόκειται να «υπερασπιστούμε» το Γιάννο Παπαντωνίου.

    Ούτε βέβαια, θα προεξοφλήσουμε την «ενοχή» του.

    Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Και μόνον αυτή…

    Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα «εργαλειοποιεί» την Κάθαρση! Καθιστά το «χτύπημα της διαφθοράς» αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής αντιπαράθεσης τις παραμονές των εκλογών.

    Ε λοιπόν, καλά κάνει! Διευκολύνει κι εμάς – μετά τις εκλογές – να κάνουμε την πραγματική κάθαρση. Εναντίον του.       

 

    –Να ψάξουμε τα πάντα: Και αυτά που δικοί τους ήδη καταγγέλλουν δημόσια (για τα όργια που γίνονται στην ΕΡΤ και για τα όργια που έγιναν στα κοινοτικά κονδύλια για τους λαθρομετανάστες)

    –Και τις τελευταίες καταγγελίες «χρηματισμού» της κυβέρνησης στο Σκοπιανό (που κατά ομολογία του Κοτζιά έκανε ο Καμένος στο υπουργικό Συμβούλιο – και δεν απάντησε λέξη ο Πρωθυπουργός!)

    Και για τη σκευωρία της Νοvartis

    Και για τα «βοσκοτόπια» της Τράπεζας Αττικής,

    Και για της ΔΕΗ που την απαξίωσαν και ύστερα βρέθηκε με τεράστια «ανοίγματα» κι ύστερα την έβαλαν να… αγοράζει εταιρίες μηδενικής αξίας στα Σκόπια!

    Και για δημόσιους οργανισμούς που δέχονται πληρωμές Κοινής Ωφέλειας και δεν τις καταβάλλουν στους δικαιούχους (όπως τα ΕΛΤΑ).

    Και βέβαια για το τι έγινε το πρώτο εξάμηνο του 2015.

 

    Όλα θα ψαχτούν! Από τη Βουλή, όπου έχει αρμοδιότητα. Και από τη Δικαιοσύνη – την Τακτική και τα Ειδικά Δικαστήρια – όπου και για όποιους προκύψουν ευθύνες.

    Αν για κάποια έχει υπάρξει παραγραφή, τουλάχιστον θα ειπωθεί η αλήθεια.

    Κι όπου δεν έχει υπάρξει παραγραφή, θα καθίσουν στα εδώλια αυτοί που πρέπει.

    Τελικά, η σύλληψη Παπαντωνίου το «διευκολύνει» αυτό.

    Ακόμα κι όσοι ήθελαν να δείξουν μια κακώς εννοούμενη «επιείκεια» προς τους ΣΥΡΙΖΑίους, τώρα έχουν θυμώσει κι αυτοί.

    Όχι τόσο για τον ίδιο τον Παπαντωνίου. Αλλά για την εργαλειοποίηση της λεγόμενης «κάθαρσης». Που επιχειρούν οι… «ακάθαρτοι»!

 

    Η συζήτηση μαζί τους είναι κομμένη!

    Δεν έχουμε περιθώρια να συνεννοηθούμε σε τίποτε!

    Είναι τα σκιάχτρα μιας παρακμασμένης Ελλάδας που προσπαθεί να δέσει χειροπόδαρα ολόκληρη την χώρα στη δική της σήψη!

    Να μην την αφήσει να προχωρήσει.

    Είναι το «χειρότερο από το παλιό» που δεν αφήνει το καινούργιο να γεννηθεί. 

    Δεν έχουμε να πούμε τίποτε μαζί τους.

 

    Μόνο σύγκρουση – κι όποιος κερδίσει.

    Όχι σύγκρουση, απλώς…

    Ρήξη είναι η σωστότερη λέξη!

    Ρήξη με αυτούς, με όσα αντιπροσωπεύουν, με αυτά που πιστεύουν και με όσα κάνουν. Γιατί είναι και αδίστακτοι…

    Ρήξη με τους αδίστακτους, λοιπόν.

 

    Η καλύτερη προϋπόθεση για να λυτρωθεί μια χώρα, είναι να αποφασίσει – επιτέλους – να έλθει σε ρήξη με τις κακοδαιμονίες της.

    Όχι να συζητάει ή να «συμβιβάζεται» μαζί τους… 

    Και ο καλύτερος τρόπος να κερδίσει τη Ρήξη είναι να πιστέψει στην ρήξη:     Ότι είναι αναπόφευκτη. Κι ότι μπορεί να την κερδίσει…

    Και να μου το θυμάστε: Όταν θα μας δουν αποφασισμένους για ρήξη μαζί τους, τότε θα τους φύγει η «μαγκιά», θα τους φύγει η προκλητικότητα και το θράσος. Τότε θα αρχίσουν να φοβούνται και να παρακαλούν.

    Γιατί είναι μειοψηφία που προσπαθεί να τρομοκρατήσει την πλειοψηφία!

    Και γιατί είναι θρασύδειλοι…

 

    Όσο περισσότερο πιστέψουμε στη Ρήξη εμείς, τόσο περισσότερο θα φοβούνται εκείνοι. Και τόσο ευκολότερο θα νικηθούν.

    Και μαζί θα νικήσει και η Δημοκρατία και η Ελλάδα.

 

    ΥΓ Κι όσοι τώρα αρχίσουν τις ανοησίες περί «συναίνεσης» με το ΣΥΡΙΖΑ, να το ξέρουν: Θα έχουν την τύχη του! Τόσο απλά

loading...

1 thought on “Η ώρα της Ρήξης!

  1. τις ηδονιστικες ουσιες μου μπορω να σταματησω
    χωρις ομως να οδηγω το VOLVO μου δεν μπορω να ζησω

Comments are closed.