Η Ελλάδα είναι σλαβική χώρα λόγω ιστορικά αποδεδειγμένης καθόδου Δωριέων από εδάφη Σερβίας.

Η συμφωνία είναι κακή γιατί αμφισβητεί ότι οι Μακεδόνες είναι τόσο Έλληνες όσο οι Σλάβοι είναι Μακεδόνες με σλαβικό αλφάβητο Ρωσίας από Κύριλλο και Μεθόδιο της Θεσσαλονίκης. Όσο οι Έλληνες αρνούνταν τη σλαβική τους ταυτότητα έχαναν έδαφος. Όταν δεν εντάχθηκαν στην Ιερή
Συμμαχία Γερμανών-Ρώσων-Ούγγρων-Τούρκων επί Τρικούπη που έταζε εκσυγχρονισμό σε προδότες που δεν ήταν υπερήφανοι για την ιστορία τους και τι μπορούσαν να έχουν εμπνευσμένοι από αυτήν αλλά ήθελαν καταναλωτικά αγαθά αιρετικών Καθολικών έχασαν τη Μικρά Ασία από Εβραίο Βενιζέλο όταν μας παράτησαν οι φασίστες αποικιοκράτες Άγγλοι-Γάλλοι που σκλάβωναν και εξόντωναν ιθαγενείς σε Αμερική και Αφρική όσο οι Τούρκοι είχαν αυτοκρατορία ίση του Αλεξάνδρου που πολεμούσαν μόνο Γερμανία, Ρωσία και Ουγγαρία χωρίς αποικίες. Έπειτα η μη συμμαχία με Σοβιετική Ένωση απέναντι σε καπιταλιστές που εξόρισε πολλούς Έλληνες όπως ο πατέρας του Υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων έφερε κατοχή της μισής Κύπρου από Τούρκους για να επιστρέψουν Καραμανλής-Παπανδρέου στην Ελλάδα που καταλήστεψαν αντί χούντας που δε στήριξε Ισραήλ σε πόλεμο με Άραβες όπως αυτή που ο Πρόεδρος Τζόνσον ζήτησε το 1965 από βασιλιά βρίζοντας σύνταγμα και βουλή Ελλάδος που αποκάλεσε μύγα και αποδυναμωθεί ο Μακάριος για να μην υπάρξει Κούβα της Μεσογείου με πρόβλημα άλυτο ώστε οι Εβραίοι να μπορούν τώρα να παίρνουν τα ξεπουλημένα κοιτάσματα τουλάχιστον δύο τρισεκατομμυρίων ευρώ σε αξία για να εγγυηθούν μία Κύπρο αποξενωμένη από την Ελλάδα όσο ήταν πάντα από την Τουρκία. Τώρα που δε συμμαχούμε με Ρωσία, Πολωνία και Ουγγαρία απέναντι στη σοσιαλιστική Ευρώπη των Μακρόν και Κλίντον χάνεται και η Μακεδονία. Το σχέδιο είναι έξοδος από το ευρώ με ψήφο αντίδρασης σε Χρυσή Αυγή για να μην προσπαθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να λύσει γόρδιο δεσμό αλλά να παριστάνει ότι διευρύνεται με Σκόπια ενώ διαλύεται από αχάριστες Αγγλία και Ιταλία για να πολεμήσει η χρεοκοπημένη Ελλάδα τα Σκόπια και όπως λέει ο συμπατριώτης του Μπουτάρη Αλβανός πρωθυπουργός, η Μεγάλη Αλβανία θα έρθει από την Ευρωπαϊκή Αλβανία που θα εγγυηθεί την τάξη εκ μέρους της Ευρώπης που δεν επιτρέπει επεκτατισμό με εξαίρεση την τιμωρημένη Ελλάδα και τα αναξιόπιστα Σκόπια. Οι Σιωνιστές έβαζαν για αιώνες Γερμανούς με Ρώσους να πολεμούν για να εμποδίσουν ένωση των Σλαβικών λαών υπό το φως του Ελληνικού πολιτισμού. Ο λόγος που οι Σλάβοι την αρχαιότητα δεν ήταν σπουδαίοι όσο οι Έλληνες είναι ίδιος με τη σύγχρονη κατάντια μας.

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Η Ελλάδα είναι σλαβική χώρα λόγω ιστορικά αποδεδειγμένης καθόδου Δωριέων από εδάφη Σερβίας.

  1. Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις …

  2. κομουνιστικο παραληρημα!!!!!!
    υστερια της αυλωνιτου!!!!!!!

  3. ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΤΟΣΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ .ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΤΣΑΛΩΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΜΑΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ -ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΧΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ .

Comments are closed.