Ζοφερή προειδοποίηση για το ανθρώπινο γένος από τον J. Assange: «Αυτή η γενιά θα είναι οι τελευταίοι ελεύθεροι άνθρωποι»

Τι αποκαλύπτει ο «εγκέφαλος» των Wikileaks…
Τρομερές δηλώσεις για το ανθρώπινο γένος έρχονται στην δημοσιότητα από τον ιδρυτή των WikiLeaks, Julian Assange, ο οποίος έδωσε συνέντευξη σε ρωσικό κανάλι σε μια προσπάθεια να εξηγήσει το πώς οι τεχνολογικές εξελίξεις θα αλλάξουν (προς το χειρότερο) ολοκληρωτικά την ανθρωπότητα.

Πρόκειται για την εκπλήρωση των προφητειών των ορθόδοξων Αγίων μας μπροστά στα μάτια μας σε σχέση τον παγκόσμιο έλεγχο «με ένα κουμπί”, τις οποίες ονομάζουν στις μέρες μας ως «τεχνολογική επανάσταση» και οι οποίες θα συνεισφέρουν αποφασιστικά στο τρομερό σχέδιο για παγκόσμια επιτήρηση των ανθρώπων που τόσο επιθυμούν οι ηγέτες της νέας τάξης.
Η συνέντευξη του Ασάνζ δόθηκε στο ρωσικό κανάλι RT.
Ο ιδρυτής των WikiLeaks, ο οποίος αυτή τη στιγμή ευρίσκεται έγκλειστος στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο χωρίς την δυνατότητα εξωτερικής επικοινωνίας, με εξαίρεση τη νομική του ομάδα, έδωσε μια αρκετά ζοφερή προοπτική για το πού οδηγήσουν την ανθρωπότητα οι ηγέτες της νέας τάξης.
«Αυτή η γενιά που γεννιέται τώρα … θα είναι η τελευταία ελεύθερη γενιά.
Όσοι γεννηθούν είτε αμέσως μετά είτε μέσα σε ένα χρόνο θα είναι σταμπαρισμένοι παγκοσμίως. Η ταυτότητά σας με μια φόρμα ή κάτι άλλο, θα είναι το αποτέλεσμα των ηλίθιων γονέων σας που αποκαλύπτουν την ύπαρξη σας με φωτογραφίες σας στο Facebook ή θα είναι αποτέλεσμα εφαρμογών ή αιτήσεων για διαβατήρια και θα είναι γνωστή σε όλες τις μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις.
«Ένα μικρό παιδί που θα γεννιέται, κατά κάποιο τρόπο, θα πρέπει να διαπραγματεύεται την σχέση του με όλες τις μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις και αυτό μας τοποθετεί σε μια πολύ διαφορετική θέση.
Πολύ λίγα όμως τεχνικώς ικανά άτομα, θα είναι σε θέση να επιλέξουν διαφορετικά ζώντας ανεξάρτητα από τους υπόλοιπους.
Όλο αυτό το σκηνικό παγκοσμίως έχει την αίσθηση ενός ολοκληρωτικού συστήματος κατά κάποιο  τρόπο», δηλώνει ο Ανσάζ.
Η ικανότητα συλλογής και επεξεργασίας πληροφοριών για τον ανθρώπινο πληθυσμό στον πλανήτη αυξάνεται με μαθηματική ακρίβεια και θα συνεχίσει να αυξάνεται ακόμα πιο πολύ.
Μετά τις νέες εξελίξεις σε νέες εφαρμογές στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) και σε άλλα νέα προγράμματα, το επόμενο λογικό βήμα ευρίσκεται καθ΄οδόν.
«Κοιτάξτε τι κάνουν Google, Baidu, Tencent, Amazon και Facebook. Πρόκειται για βασικά εργαλεία συλλογής πληροφοριών και γνώσης της ανθρωπότητας όπως την εκφράζουν οι άνθρωποι όταν επικοινωνούν μεταξύ τους. Αυτό το κλασικό πρότυπο, το οποίο οι άνθρωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας αποκαλούν «καπιταλιστική επιτήρηση» έχει αλλάξει άρδην τώρα.
Είναι πολύ σημαντικό να πω ότι έρχονται και οικονομικές αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές αφορούν την μετατροπή της παγκόσμιας καπιταλιστικής επιτήρησης σε νέο μοντέλο που δεν έχει όνομα και το ονομάζω «μοντέλο AI».
Ποια θα είναι όμως η χρήση αυτής της νέας τεράστιας δεξαμενής πληροφοριών και στοιχείων, για να εκπαιδεύσουμε τεχνητά ευφυή όντα διαφόρων ειδών.
Αυτό το σχέδιο θα αντικαταστήσει όχι μόνο τους ενδιάμεσους τομείς εξέλιξης στον τομέα αυτόν, αλλά και τα περισσότερα γνωστά προγράμματα που υπάρχουν σήμερα στο Διαδίκτυο, συνεχίζει ο ίδιος.
Ο Ανσάζ προέβλεψε επίσης ότι η κλίμακα των εχθρικών δραστηριοτήτων δια μέσω του κυβερνοχώρου θα ξεπεράσει το σημερινό οριακό σημείο, μετά το οποίο θα έχουμε μαζικές αυτοματοποιημένες επιθέσεις χάκερ με τεράστιες επιπτώσεις στην ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων.
«Δεν νομίζω ότι είναι πραγματικά δυνατό να καταλήξουμε σε σύνορα στο διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, θα υπάρξουν περισσότερες συγκρούσεις που θα οδηγήσουν σε ακόμα πιο ανεξέλεγκτες καταστάσεις στον πλανήτη, κατέληξε ο ίδιος.
Οι δηλώσεις αυτού του ανθρώπου, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κάποιος, έχουν την δική τους ιδιαίτερη σημαντική βαρύτητα.
Ο Ανσαζ έχει γίνει αποδέκτης τρομερών σε σημασία πληροφοριών και γνωρίζει αυτό που έρχεται στον πλανήτη μας λόγω ακριβώς της ιστοσελίδας των πληροφοριών που διαθέτει το WikiLeaks.
Πρόκειται για το σχέδιο παγκόσμιας παρακολούθησης των πολιτών σε όλη την γη, από τους γνωστούς ηγέτες της νέας τάξης, « εθελοντικά» μέσω κοινωνικών δικτύων επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, το οποίο σε συνδυασμό με την χορήγηση ενός μοναδικού αριθμού σε κάθε κάτοικο (πχ. ΑΜΚΑ), μας οδηγεί στο επόμενο γνωστό βήμα.
Απώτερος μελλοντικός στόχος είναι το πρόγραμμα εμφύτευσης μικρο-τσιπ σε κάποιο σημείο του σώματος και ο απόλυτος έλεγχος του ανθρωπίνου γένους.
Ο Ανσαζ αφήνει όμως και μια μικρή αχτίδα αισιοδοξίας, λέγοντας ότι θα υπάρξει μια μικρή μερίδα σκεπτόμενων ανθρώπων που δεν πρόκειται να συμμετάσχει στα σχέδια αυτά και θα ζει απομονωμένη από τους άλλους.
Το θέμα είναι για πόσο χρονικό διάστημα και που αλλά και αυτό μας το προείπαν οι ορθόδοξοι προφήτες μας που ήταν πολύ πιο « μπροστά» από οποιαδήποτε τεχνητή νοημοσύνη  δείχνοντας μας ως κατάλληλη την ζωή μακριά από τις πόλεις.
Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο μας με τίτλο (Ο Πούτιν φοβάται: Κάποια μέρα τα ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη «θα μας φάνε» – Τι γνωρίζει;), είχαμε αναφέρει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, δίνοντας  τη δική του οπτική, αναφορικά με την τεχνητή νοημοσύνη, σε μία συζήτηση που έχει ήδη ξεκινήσει από τεχνολογικούς ηγέτες της Silicon Valley, όπως ο Έλον Μασκ και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, πραγματικά πρωτοτύπησε.
Μιλώντας στον Αρκάντι Βολόζ, επικεφαλής του διαδικτυακού γίγαντα Yandex με έδρα τη Μόσχα, ο Πούτιν είχε τονίσει τον κοινό φόβο ότι τα ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη «θα μας κυβερνήσουν» κάποια μέρα.
Ο Ρώσος Πρόεδρος ζήτησε από το διοικητικό σύμβουλο της Yandex, αν μπορεί να του απαντήσει πόσο σύντομα θα γίνει πραγματικότητα η τεχνητή νοημοσύνη.
Ο Βόλοζ δήλωσε ότι ελπίζει ότι η τεχνητή νοημοσύνη «ποτέ» δεν θα καταλάβει πραγματικά τον πλανήτη καθώς προσπαθούσε να κάνει μια αισιόδοξη σημείωση στο θέμα.
Ο Πούτιν τότε δήλωσε με σοβαρό ύφος ότι όποιος γίνει βασιλιάς της Τεχνητής Νοημοσύνης, αυτός θα κυβερνήσει «μόνος του¨ τον κόσμο και για να το λέει ο Ρώσος πρόεδρος κάτι ξέρει.

loading...