Γιώργος Αγγελόπουλος: Με αυτό το κόμμα θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές

Ο νικητής του Survivor φέρεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές και ετοιμάζεται να επισημοποιήσει την απόφασή του

Από το στίβο του Survivor, στο στίβο της πολιτικής!

Ο λόγος για τον περσινό νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό ως Ντάνο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να «κατέβει» στην πολιτική και να μπει στο ψηφοδέλτιο του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού στη Μαγνησία, που ως γνωστόν στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Ντάνος άλλωστε, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως θα του άρεσε να ασχοληθεί με την πολιτική και ειδικά με την τοπική αυτοδιοίκηση, μιας και λατρεύει την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Σκιάθο και θα επιθυμούσε να προσφέρει στον τόπο του από οποιοδήποτε πόστο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού θεωρείται σχεδόν βέβαιη…

Αυτή και μόνο η υποψηφιότητα θα δώσει σημαντική ώθηση στον νυν περιφερειάρχη, που θεωρείται ούτως ή άλλως πετυχημένος στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

Αν τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, σίγουρα θα παρουσιάσει ενδιαφέρον να δούμε τον Ντάνο να αγωνίζεται και στο στίβο της πολιτικής.

loading...

3 thoughts on “Γιώργος Αγγελόπουλος: Με αυτό το κόμμα θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές

  1. ξεπεσμος παρακμη εξαχρειωση της πολιτικης

  2. ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΕΛΕΟΣ.ΗΘΟΠΟΙΟΙ,ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΩΝ,ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ…ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑ8Ι ΑΗΔΙΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ Η ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ?ΕΛΕΟΣ…ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ?………..

  3. Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ Ο ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ Ο ΓΥΦΤΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ
    ΚΑΡΟΓΚΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΚΛΑΝΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΣΥ
    ΨΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΚΟΥΡΛΕΥΣ

Comments are closed.