Γι’ αυτό καταργούν τα Λατινικά – Η αλήθεια που πρέπει να διαδοθεί σε όλους

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει τα Λατινικά από τις Πανελλήνιες εξετάσεις
και να τα αντικαταστήσει με την αριστερόστροφα δομημένη κοινωνιολογία που διδάσκεται στις μέρες μας.

του Κίμωνα Χαραλάμπους..
Την ώρα που σε ολόκληρη την Ευρώπη οι Κλασικές Γλώσσες (Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά) διδάσκονται, καθώς αποτελούν την βάση του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, στην Ελλάδα αποφάσισαν πως δεν τα χρειαζόμαστε.

Ο ιστορικός και συγγραφέας Σαράντος Καργάκος, σχολιάζοντας σήμερα τις αλλαγές που εξήγγειλε χτες ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, ανέφερε πως «το υπουργείο Παιδείας γεννήθηκε για την καταστροφή».

«Φεύγουν τα λατινικά και θα μείνουν το erga omnes» πρόσθεσε και συνέχισε, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Όλες οι αλλαγές είναι χάλια» ενώ συμπλήρωσε πως τα νέα μέτρα δεν είναι «εκπαιδευτικά αλλά πολιτικά».

Για την κατάργηση των λατινικών ανέφερε πως «Με τα λατινικά γαλουχήθηκαν χιλιάδες λαοί. Η λατινική γλώσσα δεν είναι πεθαμένη γλώσσα. Είναι προέκταση της αρχαίας ελληνικής».

Κλείνοντας είπε πως οι εκπαιδευτικοί που θα τους ανατεθεί να εφαρμόσουν το νέο σύστημα «θα τραβούν τα μαλλιά τους».

Τα μαλλιά μας πρέπει να τραβάμε και όλοι εμείς, καθώς όπως πάνε τα πράγματα, οι γενιές που ακολουθούν θα ξεχάσουν τις ρίζες των Ελλήνων.

Άλλωστε στα σχέδια της κυβέρνησης βρίσκεται και η υποβάθμιση των Αρχαίων Ελληνικών!

Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό!

Η αμορφωσιά θα κυριαρχεί μεταξύ των νέων ανθρώπων. Όσο λιγότερη γνώση, τόσο ευκολότερη η χειραγώγηση των νέων Ελλήνων από την εξουσία.

Με την υποβάθμιση των αρχαίων γλωσσών (Αρχαία  Ελληνικά, Λατινικά), λίγοι θα μπορούν να ερευνήσουν όσα αρχαία κείμενα έχουν αφήσει άκαυτα οι σκοταδιστές του παρελθόντος.

Οι σκοταδιστές του παρόντος φροντίζουν λοιπόν  για όσα έγγραφα έμειναν, ώστε να μείνουν ανεξερεύνητα.

Η νέα γενιά  θα ξεχάσει τους ήρωες του παρελθόντος, τους μαχητές της ελευθερίας και της δικαιοσύνης και θα «μείνουν μόνο με τον Σπάιντερμαν», όπως ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή.

http://greeknewsondemand.com/

loading...

1 thought on “Γι’ αυτό καταργούν τα Λατινικά – Η αλήθεια που πρέπει να διαδοθεί σε όλους

  1. ΝΑ ΠΡΟΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ

Comments are closed.