Ποιοι είναι τελικά οι “κουκουλοφόροι” στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία; Το βίντεο με τις πιο “καυτές” στιγμές του συλλαλητηρίου.

Σχολιαστής έγραψε σήμερα το παρακάτω σχόλιο :

Ας προσεξουν οσοι κατεβουν αυριο ,τους μπαχαλακηδες με τα κρανη και τις κουκουλες και τα κονταρια που θα κατεβουν ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ για επεισοδια .
Κανετε επιτροπη ΑΥΤΟΜΑΤΗ , εκεινη τη στιγμη βγαλτε τους τα κρανη , τις κουκουλες και ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΥΤΑ !!! Ειναι σιγουρο πως ειναι παρακρατικοι, αρκετοι ασφαλιτες , και κυριως ΜΥΣΤΙΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Ξενων χωρων ..Ετσι διεισδυουν παντα και χαλανε καθε ειρηνικη διαδηλωση ..
Φωτογραφιστε τους ΠΟΙΟΙ ειναι και την επομενη φορα , αμεση αποβολη απο καθε διαδηλωση…Αυτοοργανωθειτε , συσπειρωθειτε σωστα και ενεργηστε εξυπνα και πατριωτικα ..Ετσι την πατησατε και το ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ..Προσεξτε το ιδιαιτερα

Η 1η απάντηση μας :

1) Δεν είμασταν εμείς οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου

2) Δεν αμφιβάλουμε ότι υπάρχουν ασφαλί(ή)τες, ανάμεσα στους διαδηλωτές, σε διατεταγμένη υπηρεσία. Το αποδείξαμε στο βίντεο μας, που αναρτήσαμε :

https://youtu.be/tHA-dAzf3_g
https://opaidagogos.blogspot.com/2018/09/blog-post_9.html

3) Επειδή προφανώς εκφράσατε γνώμη χωρίς να ήσασταν παρόν, άρα χωρίς να έχετε ιδία αντίληψη τι ακριβώς έγινε:
σας ενημερώνουμε ότι τα ΜΑΤ είχαν εξ αρχής εντολή να πετάξουν χημικά (εξαιρετικά βαριάς μορφής), και αυτό φάνηκε και στη συνέχεια, στην επιχείρηση “σκούπα” με την οποία άδειασαν την τεράστια πλατεία. Πετούσαν σωρηδόν χημικά, ΜΕΣΑ στον κόσμο, ενώ δεν δεχόταν ΚΑΜΙΑ απολύτως αντίδραση.
Φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύσαμε εδώ, και που περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας:

https://youtu.be/xbckcqyUeJQ
https://opaidagogos.blogspot.com/2018/09/blog-post_13.html

Συνεπώς η δικαιολογία ότι δεχόταν προκλήσεις και γι αυτό απαντούσαν τα ΜΑΤ, δεν ευσταθεί.
Τα ΜΑΤ έριχναν χημικά γιατί απλά έπρεπε να διαλύσουν την συγκέντρωση.
Το 90% που πήγαιναν προς τα ΜΑΤ ΔΕΝ ήταν κουκουλοφόροι αλλά απλοί πολίτες που πήγαιναν για να διαμαρτυρηθούν (και έπεφταν λιπόθυμοι).

4) Θα είσασταν ικανοποιημένος με ένα συλλαλητήριο, 1000 μέτρα μακρυά από όπου μιλάει ο προδότης πρωθυπουργός, ανεξαρτήτως του κόσμου που θα είχε;
Τι νόημα έχει να φωνάζεις στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου; Θα σε ακούσει κανείς; Ή θα σε δείξουν τα κανάλια; (κανένα κανάλι με εξαίρεση ένα τοπικό δεν έδειξε τη συγκέντρωση. Μια ημέρα μετά, κάποια κανάλια αναφέρθηκαν μόνον στο περιστατικό με το “Βούλγαροι”, ουσιαστικά βάζοντας “φωτιά” μεταξύ μας (Αθηναίων/ βορειοΕλλαδιτών).

5) Σας βεβαιώνουμε ότι εκατοντάδες/χιλιάδες από τους νέους που ορμούσαν μπροστά, που έτρωγαν τα χημικά και επέστρεφαν και αφού ανακτούσαν δυνάμεις και ξαναορμούσαν ΔΕΝ ήταν ασφαλήτες, έστω για να βρίσουν και να φωνάξουν, να διαμαρτυρηθούν. Ήταν νέοι εξοργισμένοι με την προδοσία, με το σάπιο και πουλημένο πολιτικό μας σύστημα, και ίσως πολύ πιο ευαισθητοποιημένοι με την Νέα Τάξη, από αυτούς που κουνούσαν ειρηνικά τη σημαία στο άγαλμα και τραγουδούσαν (οι οποίοι επίσης φυσικά ένιωσαν τα χημικά). Δείτε τα πανό που σήκωναν εδώ:
https://opaidagogos.blogspot.com/2018/09/b-merow.html

Δεν αποκλείουμε τα επεισόδια να ξεκίνησαν από ασφαλήτες αλλά γινόταν σε τόσο μεγάλη έκταση που αποκλείεται να υπάρχουν τόσοι πολλοί ασφαλήτες. Κανένας ασφαλήτης δεν θα έπεφτε λιπόθυμος κάτω, δεν θα έτρεχε να σωθεί.

Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν παλικάρια και σας το βεβαιώνουμε.
Αντί για συμβουλές από την πολυθρόνα σας, ελάτε να αγωνιστείτε.
Τότε, όταν θα συμπορευθείτε, όταν θα πολεμήσετε δίπλα σε κάποιον, θα μάθετε και τι ρόλο παίζει ο καθένας.

6) Πολύ πιο “προβοκατόρικος” μας φαίνεται ο ρόλος των αριστεριστών που αντί για συλλαλητήριο επέμεναν να γίνει συναυλία με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, στο άγαλμα (ενώ υπήρχε ήδη κάλεσμα για συλλαλητήριο στο Βελίδειο). Που ετοίμασαν ήδη κόμμα για να κατέβουν στις εκλογές και να μας “σώσουν” κι αυτοί όπως τόσοι άλλοι “σωτήρες” πατριώτες.

7) Ένας που δεν ξέρει εύλογα μεταφέρει τις σκέψεις του: “Λογικά ήταν προβοκάτορες”.
Όμως οι “προβοκάτορες” χάλασαν την φιέστα του Τσίπρα:
500 ξενόφερτοι ΣΥΡΙΖΑίοι τον περίμεναν έξω από το Βελίδειο για να τον υποδεχτούν και να τους πάρουν οι κάμερες. Όμως με τα ατελείωτα χημικά η ατμόσφαιρα έγινε αποπνιχτική, εξαφανίστηκαν όλοι τους! Έμειναν καμιά 50 αριά που κατέφυγαν στο πάρκινγκ!

Ευτυχώς ο Θεός φυσούσε προς τα βόρεια και αντί να πηγαίνουν τα χημικά στους διαδηλωτές πήγαιναν στο Βελίδειο (βέβαια έριξαν τόσες εκατοντάδες που στο τέλος δεν μπορούσε να αντέξει ο κόσμος).

Και τώρα η 2η απάντηση μας στο
ΠΟΙΟΙ είναι οι “κουκουλοφόροι” που βγαίνουν μπροστά, κόντρα στα ΜΑΤ, κόντρα σε τόσα χημικά;

ΔΕΙΤΕ.
ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ :

Το βίντεο με τις πιο “καυτές” στιγμές του συλλαλητηρίου.

 Thessaloniki 8/9/2018 FOR MACEDONIA
από το κανάλι rutube_account_2504644

(το βίντεο δεν είναι δικό μας, μας
κοινοποιήθηκε,
το προβάλλουμε -όπως και άλλα –
ως χρέος ενημέρωσης προς τους αναγνώστες μας)

loading...

2 thoughts on “Ποιοι είναι τελικά οι “κουκουλοφόροι” στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία; Το βίντεο με τις πιο “καυτές” στιγμές του συλλαλητηρίου.

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ (ΧΑ!) ΔΥΝΑΜΕΩΝ

  2. Και βγάζουν πανό "Against New World Order" και ενάντια στον Σιωνισμό και καίνε το σύμβολο του Σιωνισμού;

Comments are closed.